Πώς να διαχειριστείτε την απεριόριστη συνδρομή στο Kindle

Μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία που έχετε συγκεντρώσει και τις συσκευές που έχετε συνδέσει στον λογαριασμό σας, είτε χρησιμοποιείτε Amazon Kindle είτε την εφαρμογή Kindle σε υπολογιστή ή φορητή συσκευή. Εάν είστε χρήστης του Kindle και αναρωτιέστε πώς να διαχειριστείτε τη συνδρομή Kindle Unlimited και αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Kindle, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Kindle Unlimited και να αλλάξετε τη συνδρομή σας στο Kindle Unlimited. Επίσης, θα μάθετε τη διαφορά μεταξύ του Kindle Unlimited και του Prime Reading.

Πώς να διαχειριστείτε την απεριόριστη συνδρομή στο Kindle

Αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς να διαχειρίζεστε περαιτέρω τη συνδρομή Kindle Unlimited. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι η απεριόριστη συνδρομή Kindle;

Kindle Unlimited Η συνδρομή είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που σας επιτρέπει να διαβάζετε όσο θέλετε από έναν κατάλογο με περισσότερα από 2 εκατομμύρια μυθιστορήματα, χιλιάδες ηχητικά βιβλία και συνδρομές περιοδικών έως και τριών επιλογών. Ανακαλύψτε νέους συγγραφείς, μυθιστορήματα και είδη, όπως μυστήρια, ρομαντισμό, επιστημονική φαντασία και άλλα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή για ανάγνωση. Είναι διαθέσιμο για 9,99 USD/μήνα συν τυχόν σχετικούς φόρους μέχρι να ακυρωθεί, και μπορείτε να το ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

  Τι είναι ένα δημόσιο δίκτυο και γιατί είναι επικίνδυνο;

Έχετε το Kindle Unlimited με την Prime Membership σας;

Πολλά άτομα πιστεύουν λανθασμένα ότι η ιδιότητα μέλους Prime περιλαμβάνει πρόσβαση στο Kindle Unlimited, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Οι χρήστες του Kindle Unlimited της Amazon μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια ηλεκτρονικά βιβλία μέσω ενός προγράμματος μέλους. Σε αντίθεση με αυτό, οι χρήστες του προγράμματος συνδρομής Amazon Prime επωφελούνται από τη δωρεάν αποστολή δύο ημερών για την πλειονότητα των διαδικτυακών αγορών τους. Ως αποτέλεσμα, μια συνδρομή στο Amazon Prime δεν περιλαμβάνει συνδρομή Kindle Unlimited. Αντιθέτως, λειτουργεί ως αυτόνομη υπηρεσία.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Kindle Unlimited και του Prime Reading;

Η διαφορά μεταξύ του Kindle Unlimited και του Prime Reading είναι ότι η συνδρομή Kindle Unlimited δεν περιλαμβάνεται σε μια συνδρομή στο Amazon Prime. Αντίθετα, λειτουργεί ως αυτόνομη υπηρεσία με πολύ μεγαλύτερη επιλογή βιβλίων από το Prime Reading.

  • Η συνδρομή Kindle Unlimited είναι 9,99 $ ανά μήνα και μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή. Ο πρώτος μήνας της υπηρεσίας είναι δωρεάν για τους νέους χρήστες να δοκιμάσουν. Ωστόσο, οι δύο πρώτοι μήνες κοστίζουν 4,99 $ έκαστος. Μετά από αυτό, το πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα, δίνοντας στους καταναλωτές πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Kindle Unlimited για όσο διάστημα η συνδρομή τους είναι σε εξέλιξη.
  • Αντίθετα, η βιβλιοθήκη Prime Reading έχει περίπου 3.000 βιβλία. Το πρόγραμμα δεν στέκεται από μόνο του ως ξεχωριστή συνδρομητική υπηρεσία, αλλά θα ήταν ένα ευχάριστο συμπλήρωμα στα άλλα πλεονεκτήματα μιας συνδρομής στο Amazon Prime.
  Πώς να ακονίσετε μια εικόνα στο MS Word

Πώς αλλάζετε την κάρτα πληρωμής σας στο Kindle σας;

Θα προκύψουν προβλήματα πληρωμής κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, εάν ο τρόπος πληρωμής είναι παλιός ή η κάρτα έχει λήξει. Όταν λαμβάνετε ειδοποίηση για ημιτελείς αγορές ή άρνηση πληρωμών, πρέπει προσαρμόστε τον τρόπο πληρωμής σας. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να αλλάξετε την κάρτα πληρωμής στο Kindle σας με μερικά απλά βήματα.

1. Επισκεφθείτε το Αμαζόνα ιστοσελίδα και Είσοδος στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο Accounts & Lists από το επάνω μέρος της οθόνης.

3. Κάντε κλικ στις Επιλογές πληρωμής.

4. Κάντε κλικ στο Manage Payment Methods για να δείτε τις αποθηκευμένες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες σας.

5. Κάντε κλικ στην επιθυμητή κάρτα > Επεξεργασία από το αναπτυγμένο μενού.

6. Τροποποιήστε τα επιθυμητά πεδία, όπως Όνομα στην κάρτα και Ημερομηνία λήξης, όπως φαίνεται παρακάτω.

7. Κάντε κλικ στο Save.

Πώς αποκτάτε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Kindle Unlimited;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Kindle Unlimited με μερικά εύκολα βήματα:

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Amazon και κάντε κλικ στο Λογαριασμοί & Λίστες.

2. Επιλέξτε Διαχείριση περιεχομένου και συσκευών από το μενού.

3. Από εδώ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαχειριστείτε τα βιβλία στο Kindle σας.

Μπορείτε να κάνετε μια ετήσια συνδρομή στο Kindle Unlimited;

Ως εκ τούτου, η Amazon δεν προσφέρει κανονική ετήσια συνδρομή με το Kindle Unlimited. Αντίθετα, είναι μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε μια συνδρομή 6 μηνών, 12 μηνών ή 24 μηνών χρησιμοποιώντας το Δώρο Απεριόριστης Συνδρομής Kindle επιλογή.

Πώς να διαχειριστείτε την απεριόριστη συνδρομή στο Kindle;

Μπορείτε να διαχειριστείτε τη συνδρομή Kindle Unlimited με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Amazon προτού επιχειρήσετε να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα.

  Πώς να διορθώσετε μια εφαρμογή που δεν μπορεί να ανοίξει επειδή δεν μπορεί να επαληθευτεί ο προγραμματιστής

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα Amazon.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί και λίστες > Συνδρομές και συνδρομές.

3. Στη συνέχεια, εντοπίστε και κάντε κλικ στο Kindle Unlimited Settings.

4. Από την ενότητα Διαχείριση ιδιότητας μέλους, κάντε κλικ στην Επεξεργασία ρυθμίσεων πληρωμής ή στην Ακύρωση της απεριόριστης συνδρομής στο Kindle για να διαχειριστείτε τη συνδρομή σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Πώς αλλάζετε την απεριόριστη συνδρομή σας στο Kindle;

Εφόσον δεν μπορείτε να αλλάξετε αμέσως το σχέδιό σας, πρέπει να το ακυρώσετε και να το υπογράψετε ξανά. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να ακυρώσετε την απεριόριστη συνδρομή στο Kindle με μερικά εύκολα βήματα.

1. Πλοηγηθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Amazon.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί και λίστες > Συνδρομές και συνδρομές > Ρυθμίσεις απεριόριστης χρήσης Kindle > Ακύρωση απεριόριστης συνδρομής στο Kindle.

3. Κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

Εγγραφείτε ξανά στο Kindle Unlimited αφού λήξει το τρέχον μηνιαίο σας πρόγραμμα και επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Πώς απενεργοποιείτε την αυτόματη ανανέωση στο Kindle σας;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση του Kindle Unlimited ακυρώνοντας την ίδια τη συνδρομή. Η συνδρομή δεν θα ανανεωθεί αυτόματα μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου ιδιότητας μέλους. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ακυρώσετε τη συνδρομή Kindle Unlimited και να απενεργοποιήσετε επίσης την αυτόματη ανανέωση.

Πώς ακυρώνετε μια συνδρομή Kindle;

Ας δούμε πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή στο Kindle.

1. Επισκεφθείτε το Λογαριασμός Amazon σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί και λίστες > Συνδρομές και συνδρομές.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Kindle Unlimited Settings > Cancel Kindle Unlimited Membership.

4. Κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

Γιατί δεν μπορείτε να ακυρώσετε την απεριόριστη συνδρομή σας στο Kindle;

Όποτε το επιθυμείτε, μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι εφόσον έχετε ήδη πληρώσει για τον επόμενο μήνα, η συνδρομή σας θα ακυρωθεί μόνο στο τέλος του μηνιαίου κύκλου. Ωστόσο, δεν θα χρεωθείτε την ημερομηνία ανανέωσης.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τη συνδρομή Kindle Unlimited και να αλλάξετε τη συνδρομή σας στο Kindle Unlimited με τα λεπτομερή βήματα προς βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.