Πώς να διατηρήσετε μόνιμα ενεργοποιημένη τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης στο iPhone σας

Η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης της Apple είναι απαραίτητη για να διαρκέσει περισσότερο η μπαταρία ενός παλαιότερου iPhone. Κανονικά, το iOS απενεργοποιεί αυτόματα τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας όταν το iPhone φορτίζει στο 80% της χωρητικότητας. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αυτοματισμό συντομεύσεων για να διατηρήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενεργή για πάντα. Να πώς.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις, την οποία η Apple πρόσθεσε ως προεπιλεγμένη εφαρμογή στο iOS 13. Εάν δεν μπορείτε να τη βρείτε στην Αρχική οθόνη σας, σύρετε προς τα κάτω με ένα δάχτυλο στη μέση της οθόνης σας για να ανοίξετε το Spotlight. Πληκτρολογήστε “Συντομεύσεις” στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο “Συντομεύσεις”.

Τύπος

Στις Συντομεύσεις, πατήστε το κουμπί “Αυτοματοποίηση” στο κάτω μέρος της οθόνης.

Εάν έχετε ήδη έναν αυτοματισμό που αναφέρεται εδώ, πατήστε πρώτα το κουμπί συν (+) και μετά πατήστε το κουμπί “Δημιουργία προσωπικού αυτοματισμού” για να προσθέσετε έναν νέο αυτοματισμό. Εάν δεν βλέπετε κανέναν αυτοματισμό στη λίστα, πατήστε το κουμπί “Δημιουργία προσωπικού αυτοματισμού”.

  Πώς να συνδέσετε τα Apple AirPods με Mac

Στις Συντομεύσεις Apple στο iPhone, πατήστε

Στον πίνακα “Νέος αυτοματισμός” που εμφανίζεται, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να εντοπίσετε τη “Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας”. Πατήστε το.

Στις Συντομεύσεις Apple στο iPhone, πατήστε

Στη συνέχεια, θα ορίσουμε τις συνθήκες που κάνουν την αυτοματοποίηση. Επιλέξτε “Is Turned Off” με ένα σημάδι επιλογής και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι επιλεγμένο το “Is Turned On”. Στη συνέχεια, πατήστε «Επόμενο».

Στις Συντομεύσεις Apple στο iPhone, επιλέξτε

Τώρα θα ορίσουμε την ενέργεια που λαμβάνει χώρα όταν πληρούται η προϋπόθεση αυτοματισμού. Πατήστε «Προσθήκη ενέργειας».

Στις Συντομεύσεις Apple στο iPhone, πατήστε

Στον πίνακα που εμφανίζεται, αναζητήστε “χαμηλή ισχύς” και, στη συνέχεια, πατήστε “Ορισμός λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας”.

Στις Συντομεύσεις της Apple στο iPhone, αναζητήστε

Όταν εμφανιστεί η ενέργεια «Ρύθμιση λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης», θα είναι προεπιλεγμένη η επιλογή «Ενεργοποίηση λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης». Αφήστε το έτσι. Αυτή είναι η μόνη ενέργεια που χρειαζόμαστε, επομένως πατήστε «Επόμενο».

Παρακέντηση

Στην επόμενη οθόνη επισκόπησης, πατήστε το διακόπτη “Ask Before Running” για να τον απενεργοποιήσετε. Εάν αφεθούν ενεργοποιημένες, οι Συντομεύσεις θα εμφανίζουν ένα μήνυμα κάθε φορά που ενεργοποιείται ο αυτοματισμός, το οποίο μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα ενοχλητικό.

  Πώς να διαγράψετε Broken Mods από τον φάκελο Sims 4 Mods

Παρακέντηση

Όταν εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης, πατήστε “Μην ρωτάτε”.

Μετά από αυτό, πατήστε “Τέλος” και θα ρυθμιστεί η αυτοματοποίησή σας.

Κάθε φορά που η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης απενεργοποιείται (είτε από εσάς είτε αυτόματα από το iOS), η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης θα ενεργοποιείται ξανά αυτόματα. Για να το ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης στις Ρυθμίσεις (Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης) ή με μια συντόμευση του Κέντρου Ελέγχου. Το iPhone σας θα παραμείνει στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας επ’ αόριστον.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον αυτοματισμό λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας

Αφού χρησιμοποιήσετε τον αυτοματισμό για λίγο, μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν είναι πλέον δυνατό να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με τον συνηθισμένο τρόπο, καθώς ενεργοποιείται ξανά αυτόματα. Αλλά μην φοβάστε: Είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε τον αυτοματισμό, ώστε να μπορείτε να απενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Να πώς.

  Πώς να διαγράψετε τα δεδομένα περιήγησης στο Safari με μια συντόμευση πληκτρολογίου

Αρχικά, ανοίξτε τις “Συντομεύσεις” και πατήστε το κουμπί “Αυτοματοποίηση” στο κάτω μέρος της οθόνης. Στη λίστα των αυτοματισμών, πατήστε τον αυτοματισμό «Όταν η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης είναι απενεργοποιημένη» που δημιουργήσατε.

Στην οθόνη λεπτομερειών για τον αυτοματισμό, πατήστε το διακόπτη “Ενεργοποίηση αυτού του αυτοματισμού” μέχρι να απενεργοποιηθεί. Αυτό θα απενεργοποιήσει τον αυτοματισμό.

Παρακέντηση

Μετά από αυτό, πατήστε “Τέλος”. Με τον αυτοματισμό απενεργοποιημένο, η Λειτουργία χαμηλής ισχύος μπορεί να εναλλάσσεται χειροκίνητα ως συνήθως. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον αυτοματισμό, απλώς επισκεφθείτε ξανά τον αυτοματισμό στις Συντομεύσεις και ενεργοποιήστε τον διακόπτη “Ενεργοποίηση αυτού του αυτοματισμού”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από το iPadOS 14.0, το iPad δεν περιλαμβάνει τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προστεθεί σε μελλοντική ενημέρωση. Προς το παρόν, αυτός ο αυτοματισμός λειτουργεί μόνο στο iPhone.