Πώς να διαγράψετε όλα τα tweet από το Twitter

Ίσως θέλετε να ανανεώσετε την προσωπικότητά σας στο Twitter ή θέλετε να αποφύγετε οποιεσδήποτε στιγμές «που δεν γερνούσαν καλά». Θα μπορούσατε να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Θα χάσεις όμως όλους τους ακόλουθούς σου, τα DM και όλα όσα έχεις δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ενώ το Twitter μας δίνει μια εγγενή επιλογή για να διαγράψουμε όλα τα Tweet, εξακολουθούν να υπάρχουν τρόποι για να αφαιρέσουμε παλιές αναρτήσεις στην πλατφόρμα.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να διαγράφετε tweets με πολλούς τρόπους.

Πώς να διαγράψετε τα tweets

Η διαγραφή των tweet σας από την πλατφόρμα είναι πολύ απλή.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter στο τηλέφωνο ή το tablet σας ή μεταβείτε στο Twitter.com στον υπολογιστή σας.
  • Πλοηγηθείτε στο προφίλ σας (βρίσκεται στο αριστερό μενού σε μια επιφάνεια εργασίας ή πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία του smartphone/tablet σας).
  • Βρείτε το tweet που θέλετε να διαγράψετε.
  • Πατήστε το βέλος που βλέπει προς τα κάτω στα δεξιά του tweet. Επιλέξτε Διαγραφή (πρόγραμμα περιήγησης) ή Διαγραφή Tweet (εφαρμογή για κινητά/tablet).
  • Επιβεβαιώνω.
  • Αυτός είναι σχεδόν ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε οποιοδήποτε tweet. Είναι ο καλύτερος τρόπος αν δεν είστε ενεργοί στο Twitter. Με άλλα λόγια, εάν έχετε κάνει tweet μόνο δέκα ή λιγότερες φορές, απλώς διαγράψτε αυτά τα tweets και είστε καλοί.

    Ωστόσο, καθώς βρίσκεστε εδώ, το πιθανότερο είναι ότι έχετε πολλά περισσότερα tweets για να ανησυχείτε. Μπορεί να θέλετε να διαγράψετε όλα τα tweets πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία, μπορεί να θέλετε να απαλλαγείτε από όλα τα tweets που έγιναν σε ένα συγκεκριμένο έτος ή ίσως θέλετε να διαγράψετε όλα τα tweets που περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη.

    Δυστυχώς, το Twitter δεν προσφέρει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διαγραφή του tweet σας. Αυτό που προσφέρει το Twitter είναι τόσο απλό – διαγράφοντας tweets ένα προς ένα – καθώς το αρχικό σχέδιο ήταν να υπάρχουν αυθεντικές στιγμές tweets που δεν μπορούν να επεξεργαστούν ή να διαγραφούν. Ευτυχώς, το Διαδίκτυο προσφέρει πολλές λύσεις – οι άνθρωποι έχουν βρει διάφορες επιλογές που πραγματικά σας επιτρέπουν να διαγράψετε τα tweets σας με πολλές επιλογές.

      Πώς να σταματήσετε τους ανθρώπους να σας στέλνουν απευθείας μηνύματα στο Twitter

    Ποια υπηρεσία να χρησιμοποιήσετε;

    Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες τρίτων για να σας βοηθήσουν να διαγράψετε μαζικά Tweets. Θα σας δείξουμε ποια θα λειτουργήσουν καλύτερα για τις ανάγκες σας στα παρακάτω σεμινάρια. Ορισμένες υπηρεσίες σάς επιτρέπουν να φιλτράρετε κατά ημερομηνία, ενώ άλλες σας επιτρέπουν να φιλτράρετε κατά λέξεις-κλειδιά. Ευτυχώς, οι περισσότερες υπηρεσίες είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να επιτρέψετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Twitter, επομένως είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε κάποια αξιόπιστη.

    Ένα από τα πιο περιεκτικά και απλά είναι το tweetdelete.net. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να φιλτράρετε κατά ημερομηνίες ή λέξεις-κλειδιά.

    Ωστόσο, για να διαγράψετε tweets μέσα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θα πρέπει να πάτε με μια υπηρεσία όπως το tweetdeleter.com. Παραχωρήστε πρόσβαση στην εφαρμογή για να της επιτρέψετε να διαγράφει tweets για εσάς.

    Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μία από τις δύο υπηρεσίες, την πρώτη για ευκολία στη χρήση και απλότητα και τη δεύτερη για πιο λεπτομερείς επιλογές. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαγράψετε μαζικά tweets.

    Πώς να διαγράψετε όλα τα tweets πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία

    Τώρα, για να διαγράψετε όλα τα tweets πριν από μια συγκεκριμένη ακριβή ημερομηνία, θα πρέπει να εργαστείτε με το tweetdeleter.com.

  • Μόλις βρεθείτε στον κύριο πίνακα ελέγχου του TweetDeleter, θα βρείτε την ενότητα Ημερομηνία στον αριστερό πίνακα.
  • Εισαγάγετε την ημερομηνία του πρώτου tweet που θέλετε να διαγράψετε (ή οποιαδήποτε ημερομηνία πριν από αυτό). Εισαγάγετε την ημερομηνία πριν από αυτήν για να ορίσετε το εύρος.
  • Μεταβείτε στην κορυφή της σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή όλων των tweets και, στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή Tweets.
  • Επιβεβαιώνω.
  • Όλα τα tweets σας πριν από την καθορισμένη ημερομηνία θα πρέπει τώρα να διαγραφούν.

    Πώς να διαγράψετε όλα τα tweets για ένα συγκεκριμένο έτος

    Για αυτό, θα χρησιμοποιείτε επίσης το TweetDeleter. Βασικά, θα επιλέγατε μια σειρά που καλύπτει ένα ολόκληρο έτος.

  • Μεταβείτε στην ενότητα Ημερομηνία. Στο πεδίο Από, ορίστε την ημερομηνία στην 1η Ιανουαρίου και επιλέξτε το έτος που έχετε υπόψη σας.
  • Ορίστε την ημερομηνία στην 31η Δεκεμβρίου του ίδιου έτους στο πεδίο Μέχρι.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή όλων των tweets και μετά στην επιλογή Διαγραφή Tweets.
  • Επιβεβαιώστε τη διαγραφή.
  • Όλα τα tweets εντός του συγκεκριμένου έτους που έχετε επιλέξει θα πρέπει τώρα να διαγραφούν.

    Πώς να διαγράψετε όλα τα tweets με μια συγκεκριμένη λέξη

    Εάν θέλετε να διαγράψετε όλα τα tweet που έχετε δημοσιεύσει ποτέ στο Twitter ή τα οποία περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο το TweetDeleter όσο και το TweetDelete. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε όλα τα tweets που περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση.

      Απενεργοποιήστε και διαχειριστείτε την προσθήκη ετικετών φωτογραφιών στο Twitter

    TweetDeleter

  • Μεταβείτε στο tweetdeleter.com. Μεταβείτε στην ενότητα Λέξεις-κλειδιά στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  • Πληκτρολογήστε τη συγκεκριμένη λέξη ή φράση. Μια σειρά από tweets που περιέχουν το ερώτημα αναζήτησής σας θα εμφανιστεί στο κύριο μέρος της οθόνης.
  • Για να διαγράψετε όλα τα tweets που περιέχουν αυτήν τη λέξη/φράση, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή όλων των tweet και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή Tweets.
  • Επιβεβαιώνω.
  • TweetΔιαγραφή

  • Μεταβείτε στο tweetdelete.net.
  • Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το Age of tweets για διαγραφή.
  • Επιλέξτε Όλα τα tweets μου.
  • Στην ενότητα Μόνο tweets που περιέχουν τη λέξη/φράση, εισαγάγετε τη συγκεκριμένη λέξη ή φράση.
  • Επιβεβαιώστε ότι έχετε διαβάσει τους όρους TweetDelete και, στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή των tweets μου.
  • Επιβεβαιώνω.
  • Πώς να διαγράψετε όλα τα tweets σας γρήγορα

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο προαναφερθέντα εργαλεία για να διαγράψετε κάθε tweet ή retweet που έχετε ποτέ δημοσιεύσει. Ωστόσο, αυτό γίνεται καλύτερα χρησιμοποιώντας το TweetDelete. Σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα tweets σας σε λιγότερο από ένα λεπτό.

  • Μεταβείτε στο tweetdelete.net.
  • Επιλέξτε Όλα τα tweets μου.
  • Επιβεβαιώστε ότι συμφωνείτε με τους όρους τους και, στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή των tweets μου.
  • Επιβεβαιώνω
  • Ναι, είναι τόσο γρήγορο και τόσο απλό.

    Πώς να διαγράψετε όλα τα tweet από μια συσκευή iOS

    Ναι, η διαγραφή tweets από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή είναι σίγουρα ο πιο απλός τρόπος για να το κάνετε. Ωστόσο, εάν χρειαστεί να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα iPhone, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το Tweeticide. Υπάρχουν, φυσικά, και άλλες επιλογές, αλλά αν θέλετε μια εφαρμογή που απλώς θα διαγράφει όλα τα tweets σας από την παλάμη του χεριού σας, χρησιμοποιήστε το Tweeticide.

  • Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή από το App Store
  • Εκτελέστε την εφαρμογή.
  • Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας στο Twitter.
  • Επιλέξτε Διαγραφή όλων των tweet.
  • Επιβεβαιώνω.
  • Ναι, γρήγορα και απλά.

    Πώς να διαγράψετε όλα τα tweet από μια συσκευή Android

    Δυστυχώς, οι εφαρμογές που μοιάζουν με Tweeticide για Android δεν είναι τόσο αξιόπιστες και έξυπνες όσο αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε το Tweeticide ως αρχείο APK, αλλά αυτό θα περιπλέξει τα πράγματα. Θα μπορούσατε επίσης να κατεβάσετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές από το Google Play Store που προσφέρουν την επιλογή μαζικής διαγραφής, αλλά προσοχή, οι περισσότερες έχουν τρομερές κριτικές και απαιτούν συνδρομητική υπηρεσία.

    Ο καλύτερος τρόπος είναι να αναζητήσετε μια εφαρμογή διαγραφής tweet. Οποιοδήποτε από αυτά θα πρέπει να έχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε όλα τα tweets που έχετε δημιουργήσει και να τα διαγράψετε.

    Επιλογές TweetDelete και TweetDeleter

    Αν και αυτές οι δύο εφαρμογές είναι σίγουρα οι καλύτερες για τη διαγραφή tweets σε υπολογιστή, ας βουτήξουμε λίγο πιο βαθιά στις επιλογές. Πρώτα απ ‘όλα, αυτά τα δύο είναι εύκολα προσβάσιμα από υπολογιστές Windows, Mac και Chromebook εξίσου.

      Ξεφορτωθείτε τους κύκλους και αποκτήστε πίσω την παλιά διεπαφή Twitter

    Δεύτερον, έχουμε αναφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές επιλογής tweet, αλλά μπορείτε πραγματικά να τις χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό. Με το TweetDelete, μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ώρα (tweets παλαιότερα των τριών μηνών, για παράδειγμα) και στη συνέχεια να πληκτρολογήσετε μια λέξη/φράση. Αυτό θα διαγράψει όλα τα tweets που έγιναν εντός αυτής της περιόδου και περιέχουν τη λέξη ή τη φράση εισαγωγής. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και στο TweetDeleter.

    Υπάρχουν premium και δωρεάν εκδόσεις και των δύο υπηρεσιών. Μία από τις βασικές διαφορές μεταξύ της δωρεάν και της συνδρομής επί πληρωμή είναι πόσα Tweets μπορείτε να διαγράψετε. Τα δωρεάν μέλη μπορούν να διαγράψουν τα τυπικά 3.200 Tweets. Λέμε «στάνταρ» επειδή το Twitter θα αρχειοθετήσει παλαιότερα Tweets άνω των 3.200. Εάν θέλετε να διαγράψετε περισσότερα από αυτό, θα χρειαστείτε την επί πληρωμή συνδρομή και τη δυνατότητα να ανεβάσετε τα αρχεία σας στο Twitter.

    Και οι δύο αυτές εφαρμογές σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε τις επιλογές αυτόματης διαγραφής. Στο TweetDelete, μπορείτε να ρυθμίσετε οποιοδήποτε είδος προσαρμοσμένης διαγραφής να πραγματοποιείται μία ή αυτόματα κάθε λίγες ημέρες. Το TweetDeleter σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τη διαγραφή για tweets παλαιότερα από τον αριθμό των ημερών που επιλέγετε. Σας επιτρέπει επίσης να διατηρείτε μόνο τον πιο πρόσφατο επιλεγμένο αριθμό tweet.

    Πρόσθετες Συχνές Ερωτήσεις

    Ακολουθούν οι απαντήσεις σε περισσότερες από τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Twitter.

    1. Έχουν πραγματικά εξαφανιστεί για πάντα αφού τα διαγράψω; Μπορώ να τα πάρω πίσω;

    Μπορείτε να λάβετε διαγραμμένα Tweet από το αρχείο σας στο Twitter. Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter και μεταβείτε στην επιλογή Περισσότερα στο αριστερό πλαίσιο. Τώρα, επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο. Βρείτε την καταχώριση των δεδομένων σας στο Twitter και κάντε κλικ σε αυτήν. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας στο Twitter. Επιλέξτε Αίτημα αρχείου δίπλα στην καταχώρηση Twitter. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εγκριθεί το αρχείο σας. Α, και να έχετε κατά νου ότι επιτρέπεται να υποβάλετε αυτό το αίτημα μόνο μία φορά κάθε 30 ημέρες.

    2. Πόσα tweets μπορείτε να διαγράψετε την ημέρα;

    Υπάρχει και εδώ ένα όριο. Δεν έχει οριστεί από το Twitter, καθώς μπορείτε να διαγράψετε χειροκίνητα όσα tweets μπορείτε την ημέρα. Ωστόσο, οι εφαρμογές τρίτων που αναφέραμε έχουν όρια. Για παράδειγμα, για 5,99 $ ανά μήνα, το TweetDeleter σάς επιτρέπει να διαγράφετε έως και 3.000 tweets την ημέρα.

    3. Τι συμβαίνει με τα retweets αφού διαγράψω το πρωτότυπο;

    Εάν έχετε στείλει στο Twitter κάτι που απολαμβάνουν οι άλλοι, μπορεί να το κάνουν retweet (κοινοποίηση). Ευτυχώς, όταν διαγράφετε ένα Tweet, εξαφανίζεται για όλους στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των retweet.

    4. Μπορώ να αφαιρέσω όλα τα Like;

    Ναί! Οι υπηρεσίες τρίτων που αναφέραμε παραπάνω προσφέρουν στους χρήστες την επιλογή να αφαιρέσουν όλα τα likes που έχουν εφαρμόσει σε άλλα Tweet. Δυστυχώς, δεν θα αφαιρέσει τα like στα δικά σας Tweet.

    Διαγραφή όλων των Tweet

    Χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα tweet σας. Είναι καλύτερο να το προσεγγίσετε από υπολογιστή, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για φορητές συσκευές/tablet. Ωστόσο, οι προαναφερθείσες υπηρεσίες προσφέρουν πολλά περισσότερα από την οριστική διαγραφή κάθε tweet που έχετε δημοσιεύσει. Μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε τη διαγραφή σας.

    Έχετε καταφέρει να κάνετε αυτό που θέλατε χρησιμοποιώντας τις παραπάνω υπηρεσίες; Αντιμετώπισες κανένα πρόβλημα; Ξέρετε κάποιες καλύτερες εναλλακτικές; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω και μη διστάσετε να προσθέσετε τη γνώμη σας.