Πώς να διαγράψετε τον παλιό λογαριασμό Instagram

Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram. Κάθε δευτερόλεπτο, προστίθεται μια νέα ιστορία ή ανάρτηση. Μια νέα ιστορία ή ανάρτηση προστίθεται κάθε δευτερόλεπτο. Το Instagram αρέσει πολύ σε άτομα όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους, επειδή επιτρέπει στους χρήστες να ασχολούνται και να μοιράζονται εμπειρίες ζωής. Είστε ήδη χρήστης του Instagram και αναρωτιέστε πώς να επαναφέρω τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram; Και πώς μπορείτε να διαγράψετε έναν ανενεργό λογαριασμό; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Instagram σας, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως πώς να διαγράψετε έναν παλιό λογαριασμό Instagram χωρίς τον κωδικό πρόσβασης και πώς να διαγράψετε τον παλιό λογαριασμό Instagram χωρίς να συνδεθείτε.

Πώς να διαγράψετε τον παλιό λογαριασμό Instagram

Θα μάθετε πώς να διαγράψετε τον παλιό λογαριασμό Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μπορείτε να στείλετε email στο Instagram για να διαγράψετε έναν παλιό λογαριασμό;

Ναι, μπορείτε να στείλετε email στο Instagram για να διαγράψετε έναν παλιό λογαριασμό, αλλά αυτό δεν θα διαγράψει τον παλιό σας λογαριασμό. Πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας στο Instagram. Εάν αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε έναν παλιό λογαριασμό Instagram χωρίς τον κωδικό πρόσβασης, τότε μην ανησυχείτε, το έχουμε καλύψει στον παρακάτω οδηγό σας.

  Πώς να βρείτε το παλιό Bios στο Instagram

Πόσος χρόνος χρειάζεται το Instagram για να διαγράψει έναν ψεύτικο λογαριασμό;

Για να καταργήσετε ή να διαγράψετε ένα ψεύτικος λογαριασμός Instagram, πρέπει να αναφέρετε τον λογαριασμό στο Instagram. Επίσης, θα πρέπει να ζητήσετε από τους φίλους σας να αναφέρουν αυτό το προφίλ για να επιταχύνετε τη διαδικασία διαγραφής. Το Instagram συνήθως απαντά σε αιτήματα μέσω email εντός 24 έως 48 ωρών και διαγράφει τον ψευδή λογαριασμό εάν γίνουν δεκτά.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο Instagram μου εάν ξέχασα το email μου;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας IG εάν ξεχάσατε τον λογαριασμό email σας με μερικά απλά βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; επιλογή που υπάρχει κάτω από το κουμπί Είσοδος.

3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας στο δεδομένο πεδίο και πατήστε Εύρεση λογαριασμού.

4. Πατήστε στο Δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτά; Σύνδεσμος.

Σημείωση: Εάν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης ή έχετε πρόσβαση στον αριθμό τηλεφώνου και το email σας, εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε για να συνδεθείτε.

5. Επιλέξτε τον επιθυμητό αριθμό τηλεφώνου ή email για να ανακτήσετε τον λογαριασμό IG και πατήστε Επόμενο.

6. Το Instagram θα σας στείλει έναν κωδικό επιβεβαίωσης στον εγγεγραμμένο αριθμό του κινητού σας μέσω SMS. Εισαγάγετε τον κωδικό επιβεβαίωσης και πατήστε Επιβεβαίωση.

Ας ελπίσουμε ότι ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας IG σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει την καταχωρισμένη διεύθυνση email σας.

  Πώς να ανεβάσετε τις καλύτερες εικόνες Instagram

Πώς διαγράφετε έναν παλιό λογαριασμό Instagram χωρίς τον κωδικό πρόσβασης;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χωρίς τον κωδικό πρόσβασης.

Μόλις συνδεθείτε, αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό IG σας. Στη συνέχεια, για να διαγράψετε με επιτυχία τον λογαριασμό σας στο Instagram, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Instagram.

Πώς μπορώ να αποκτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Instagram χωρίς email ή αριθμό τηλεφώνου;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να ανακτήσετε ή να ανακτήσετε τον παλιό λογαριασμό σας στο Instagram χωρίς email ή αριθμό τηλεφώνου σε μερικά απλά βήματα.

1. Ανοίξτε το Instagram στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Πατήστε στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; και εισαγάγετε το όνομα χρήστη του λογαριασμού IG σας.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Εύρεση λογαριασμού.

4. Πατήστε στο Δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτά; > Δοκιμάστε άλλο τρόπο.

5. Από την οθόνη Αίτημα υποστήριξης, επιλέξτε Ο κωδικός σύνδεσης στάλθηκε σε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου ή ένα email στο οποίο δεν έχω πρόσβαση και πατήστε στην επιλογή Επόμενο.

6. Επιλέξτε Ναι ή Όχι εάν έχετε ανεβάσει ή όχι μια φωτογραφία προφίλ σας και πατήστε Επόμενο.

7. Επαληθεύστε τη διεύθυνση email σας και πατήστε την επιλογή Υποβολή.

8. Το Instagram θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω αυτής της διεύθυνσης email. Προς την ανακτήστε τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται.

Σημείωση: Ίσως χρειαστεί να δώσετε ορισμένα από τα στοιχεία σας, όπως να στείλετε ένα ζωντανό βίντεο που κρατάτε μια φωτογραφία του εαυτού σας.

9. Ανοίξτε το email που σας εστάλη από το Instagram αφού συμπληρώσετε τη φόρμα και πατήστε στον σύνδεσμο επαναφοράς για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σημείωση: Συνήθως, χρειάζονται λιγότερο από 48 ώρες για να λάβετε το email.

  Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτά τα βήματα, έχετε ανακτήσει τον λογαριασμό σας Insta χωρίς καταχωρισμένο email ή αριθμό τηλεφώνου.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το παλιό μου Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης ή email;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό IG.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον παλιό μου λογαριασμό Instagram χωρίς email και αριθμό κωδικού πρόσβασης; Πώς μπορώ να αποκτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Instagram χωρίς email ή αριθμό τηλεφώνου;

Εάν έχετε έναν παλιό λογαριασμό Instagram που δεν χρησιμοποιείτε πια και θέλετε να τον διαγράψετε, πρώτα πρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και μετά να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Έτσι, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να ανακτήσετε τον παλιό λογαριασμό σας στο Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης, διεύθυνση email ή αριθμό κινητού τηλεφώνου. Και μετά, μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Instagram για να διαγράψετε με επιτυχία τον λογαριασμό IG σας.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instagram χωρίς να συνδεθώ;

Αναρωτιέστε ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαγράψω τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram χωρίς να συνδεθώ; Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τον λογαριασμό σας χωρίς να συνδεθείτε σε αυτόν. Αλλά μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια να διαγράψετε τον λογαριασμό. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο που αναφέρεται παραπάνω για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό.

Πώς μπορώ να κάνω το Instagram να διαγράψει έναν ανενεργό λογαριασμό;

Πρέπει να αναφέρετε τον παλιό λογαριασμό σας στο Instagram και να ζητήσετε από τους φίλους και την οικογένειά σας να κάνουν το ίδιο, ώστε η IG να θεωρήσει τον παλιό σας λογαριασμό ως ψεύτικο και να τον διαγράψει. Εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς να μεταβείτε στο IG διαγράψτε έναν ανενεργό λογαριασμό για εσάς με μερικά απλά βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στην καρτέλα αναζήτησης.

2. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε το παλιό σας όνομα χρήστη και πατήστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

3. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες για να ανοίξετε το μενού προφίλ.

4. Πατήστε στην επιλογή Αναφορά… από το μενού προφίλ.

5. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Είναι προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος από τις διαθέσιμες.

6. Πατήστε στην επιλογή Εγώ > Υποβολή αναφοράς.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφετε τον παλιό λογαριασμό Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.