Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Yelp

Το Yelp είναι μια πλατφόρμα κριτικής και κοινωνικής δικτύωσης και αυτή τη στιγμή, το Yelp έχει πάνω από 175+ εκατομμύρια χρήστες. Όλες οι κριτικές σε αυτήν την πλατφόρμα είναι δημόσιες. Μπορείτε να υποβάλετε την αξιολόγησή σας εδώ για διάφορες τοπικές επιχειρήσεις, όπως καταστήματα, ξενοδοχεία, κ.λπ. Το Yelp έχει γίνει η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για τους ανθρώπους να μαθαίνουν για νέες επιχειρήσεις και κριτικές για τις αγαπημένες τους επωνυμίες. Ωστόσο, ορισμένα ζητήματα έχουν προκύψει από το Yelp και τα δύο κύρια ζητήματα είναι το απόρρητο και ο εκβιασμός των επιχειρήσεων. Ορισμένες επιχειρήσεις δεν θέλουν τη διεύθυνση ή τις προσωπικές τους πληροφορίες να κοινοποιηθούν στο κοινό και δεν θέλουν η επιχείρησή μου να δέχεται άδικη επίθεση. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι θέλουν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους Yelp. Σε πολλές περιπτώσεις, έχουν κάνει σχόλια για την εταιρεία και στη συνέχεια έλαβαν κακή εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Yelp και πώς να διαγράψετε παλιές κριτικές Yelp. Επίσης, θα μάθετε πώς να τερματίζετε μια καμπάνια Yelp και να αφαιρείτε τη διεύθυνσή μου από το Yelp.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Yelp

Θα μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Yelp και να αφαιρέσετε τη διεύθυνσή μου από το Yelp περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μπορώ να διαγράψω τη σελίδα μου Yelp;

Ναι, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε τη σελίδα Yelp μεταβαίνοντας στον ιστότοπο Yelp σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Όταν διαγράφετε τη σελίδα σας, όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτήν τη σελίδα θα αφαιρεθούν από την πλατφόρμα.

Μπορώ να αφαιρέσω την επιχειρηματική μου σελίδα από το Yelp;

Όχι. Το Yelp δημοσιεύει επιχειρηματικές πληροφορίες που έχουν σημασία για δημόσια αρχεία και ανησυχίες. Επομένως, η Yelp δεν αφαιρεί τέτοιες πληροφορίες από τον ιστότοπό της. Ενώ αν ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, τότε σε μια τέτοια περίπτωση, είναι νόμιμο δικαίωμα των καταναλωτών να μπορούν να βρίσκουν χρήσιμες πληροφορίες για τις τοπικές τους επιχειρήσεις.

  • Εάν θέλετε να ενημερώσετε ή να καταργήσετε οποιαδήποτε πληροφορία από τη σελίδα της επιχείρησής σας, μπορείτε να υποβάλετε τις αλλαγές σας μέσω επεξεργασίας στην επιχειρηματική σας σελίδα.
  • Εάν η επιχείρησή σας είναι οριστικά ή προσωρινά κλειστή, μπορείτε να αναφέρετε τέτοιες πληροφορίες στο Yelp.
  Οι συντομεύσεις Siri δεν λειτουργούν: 8 τρόποι για να διορθώσετε!

Σημείωση: Μερικές φορές οι κλειστές επιχειρήσεις εξακολουθούν να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης Yelp για να ενημερώνουν τους χρήστες ότι η επιχείρηση είναι κλειστή.

Γιατί η Επιχείρησή μου λέει κλειστή στο Yelp;

Ας δούμε μερικούς λόγους για τους οποίους η επιχείρησή σας λέει ότι έχει κλείσει στο Yelp.

  • Εάν η επιχείρησή σας εμφανίζεται κλειστή στο Yelp, σημαίνει ότι η επιχειρηματική σας σελίδα εμφανίζεται λιγότερο στα αποτελέσματα αναζήτησης του Yelp.
  • Μερικές φορές, υπάρχουν πιθανότητες η επιχείρησή σας να εμφανιζόταν κλειστή, αν ήταν μετά από ώρες. Στην εφαρμογή Yelp, εμφανίζεται ένα κόκκινο Κλειστό όταν η επιχείρησή σας είναι εκτός ωραρίου λειτουργίας και ένα πράσινο Άνοιγμα κατά τις εργάσιμες ώρες.

Εάν δεν εμφανίζεται καμία από αυτές τις επιλογές, μπορείτε να μεταβείτε για μια επεξεργασία στη σελίδα της επιχείρησης. Εάν η επιχείρησή σας εμφανίζεται κλειστή στο Yelp, αλλά είναι στην πραγματικότητα ανοιχτή. Επομένως, σε μια τέτοια περίπτωση, πρώτα ελέγξτε αν υπάρχει banner Μετακίνηση σε ή Ανακαινισμένο που κατευθύνει τους χρήστες στη νέα επιχειρηματική σελίδα. Εάν η επιχείρησή σας έχει κλείσει ή μετακινηθεί, θα πρέπει να αναφέρετε τέτοιες αλλαγές, ώστε το Yelp να μπορεί να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Σημείωση: Το Yelp δεν διαγράφει επαγγελματικές σελίδες. Αλλά αν μερικές φορές δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, μην ανησυχείτε, εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα μέσω των προφίλ χρηστών που εξέτασαν την επιχείρηση.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αφαιρεθεί η κριτική Yelp;

Μόλις καταργήσετε μια κριτική, το Yelp χρειάζεται συνήθως από 24 ώρες έως μία εβδομάδα για να ελέγξει το αίτημά σας που υποβάλατε.

Σημείωση: Η κριτική σας θα καταργηθεί αμέσως εάν οι συντονιστές του Yelp αποφασίσουν ότι η αναφερόμενη κριτική πρέπει να αφαιρεθεί και ειδοποιήσουν τους χρήστες του Yelp ότι η κριτική τους παραβίασε τις οδηγίες τους.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τη διεύθυνσή μου από το Yelp;

Ορισμένα άτομα και επιχειρήσεις θέλουν να αποκρύψουν τις πληροφορίες τους και επομένως δεν θέλουν να εμφανίσουν τις διευθύνσεις τους.

Επιλογή I: Για Yelpers

Μπορείτε να διαγράψετε τη διεύθυνσή σας από το Yelp εάν έχετε ατομικό λογαριασμό ή είστε Yelper με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω:

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος Yelp στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ > Ρυθμίσεις λογαριασμού από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Η πατρίδα μου και διαγράψτε το πεδίο που υπάρχει κάτω από αυτό που περιέχει τη διεύθυνσή σας.

4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση μέχρι το κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών.

  Πώς να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις λογαριασμού EA

5. Τώρα, από τη σελίδα Ρυθμίσεις λογαριασμού, κάντε κλικ στις Τοποθεσίες από το αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται.

6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Κάδος απορριμμάτων δίπλα στην επιθυμητή τοποθεσία που θέλετε να διαγράψετε.

Σημείωση: Φροντίστε να προσθέσετε τη νέα τοποθεσία και να την ορίσετε ως κύρια προτού διαγράψετε την τρέχουσα και την επιθυμητή από τον λογαριασμό σας Yelp.

7. Τέλος, κάντε κλικ στο Ναι από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης για να διαγράψετε οριστικά την τοποθεσία από τον λογαριασμό σας Yelp.

Με αυτόν τον τρόπο διαγράφετε τη διεύθυνσή σας από ατομικούς λογαριασμούς Yelp.

Επιλογή II: Για επιχειρήσεις

Δεν μπορείτε να καταργήσετε τη διεύθυνση της επιχείρησής σας μόνοι σας από τον λογαριασμό Yelp. Αλλά μπορείτε να την αλλάξετε αντικαθιστώντας την τρέχουσα διεύθυνση με τη νέα.

1. Επισκεφθείτε το Yelp Business σελίδα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Business Information από το αριστερό παράθυρο.

3, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Edit present δίπλα στο Business info, όπως φαίνεται.

4. Επεξεργαστείτε την τρέχουσα διεύθυνση εισάγοντας τη νέα διεύθυνση στη θέση της.

5. Κάντε κλικ στο Submit Changes.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω την καταχώριση της επιχείρησής μου από το Yelp;

Η πραγματικότητα είναι ότι η Yelp δεν καταργεί τα επαγγελματικά προφίλ από τον διακομιστή της. Είτε η επιχείρησή σας είναι κλειστή είτε όχι, το Yelp δεν καταργεί την καταχώριση της επιχείρησής σας. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα εμφανίσουν την επιχείρησή σας κλειστή στην πλατφόρμα τους, αλλά δεν θα την αφαιρέσουν από την καταχώριση. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Yelp.

Πώς μπορώ να τερματίσω μια καμπάνια Yelp;

Εάν θέλετε να διακόψετε τις διαφημιστικές καμπάνιες Yelp. ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται:

1. Επισκεφθείτε το Yelp Business σελίδα και κάντε κλικ στην καρτέλα Χρέωση από το αριστερό παράθυρο.

2. Πατήστε στο σύνδεσμο Επεξεργασία για τα τρέχοντα προϊόντα σας.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

4. Σημειώστε το πλαίσιο ελέγχου Αναγνωρίζω εάν έχετε μια προώθηση προώθησης καθώς θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε εάν θέλετε να χάσετε αυτήν την προσφορά ή όχι. Κάντε κλικ στο Continue εάν θέλετε.

5. Τώρα, θα λάβετε μια έρευνα που ζητά τον λόγο ακύρωσης. Επιλέξτε τον κατάλληλο λόγο και κάντε κλικ στο Επόμενο.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Τέλος καμπάνιας.

Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης σχετικά με αυτό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τερματίσετε μια καμπάνια Yelp.

Μπορείτε να διαγράψετε παλιές κριτικές Yelp;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε παλιές κριτικές Yelp. Μερικές φορές, όταν γράφουμε μια κριτική για μια επιχείρηση στην πλατφόρμα του Yelp, μετανιώνουμε που γράφουμε για κάποιο λόγο ή δεν μας αρέσουν πια αυτές οι κριτικές. Ευτυχώς, το Yelp επιτρέπει στους χρήστες του να αφαιρούν τις κακές κριτικές τους.

Πώς αφαιρείτε μια κακή κριτική στο Yelp;

Για να καταργήσετε ή να διαγράψετε οποιαδήποτε κριτική στο Yelp, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο PlayStation Plus 14 Day Trial

1. Επισκεφθείτε το Yelp Business σελίδα.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τη σελίδα προφίλ.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και πατήστε στην καρτέλα Κριτικές από το αριστερό παράθυρο. Αυτό θα σας οδηγήσει στη σελίδα όπου εμφανίζονται όλες οι δημοσιευμένες κριτικές σας.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων από κάθε επιθυμητή κακή κριτική που θέλετε να αφαιρέσετε.

5. Επιλέξτε τους λόγους για τη διαγραφή κριτικής και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση κριτικής.

Πώς να διαγράψετε την κριτική Yelp;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε κριτικές Yelp.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Yelp;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό χρήστη Yelp:

Σημείωση: Να το θυμάστε αυτό όταν προχωρήσετε στη διαγραφή του λογαριασμού Yelp, δηλαδή, αφού διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Yelp, δεν θα μπορείτε να τον ανακτήσετε.

1. Επισκεφθείτε το Yelp Σελίδα αιτήματος κλεισίματος λογαριασμού χρήστη και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Πληκτρολογήστε το αίτημα για διαγραφή του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Αποστολή.

Σημείωση: Πρέπει να πληκτρολογήσετε ένα σύντομο μήνυμα που να εξηγεί γιατί θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Ένας εκπρόσωπος της Yelp θα επικοινωνήσει μαζί σας για το αίτημά σας που υποβάλατε.

Σημείωση: Εάν δεν λαμβάνετε ενημερώσεις από τον ιστότοπο Yelp, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Yelp στο (877) 767-9357.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Yelp στο iPhone;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω στο πρόγραμμα περιήγησης iPhone για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Yelp. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να αφαιρέσετε τη διεύθυνσή μου από το Yelp.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το Yelp στο τηλέφωνό μου;

Μπορείτε πρώτα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω και στη συνέχεια να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Yelp από το κινητό σας.

Πώς μπορώ να κλείσω οριστικά τον επιχειρηματικό λογαριασμό μου Yelp;

Η διαδικασία κλεισίματος λογαριασμού είναι άμεση και δεν μπορείτε να αποκτήσετε τον λογαριασμό σας εάν τον έχετε διαγράψει μία φορά. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι θέλετε πραγματικά να κλείσετε τον επιχειρηματικό λογαριασμό Yelp. Εάν το κάνετε, θα διαγράψει όλες τις κριτικές, τις φωτογραφίες σας και οτιδήποτε δημιουργήθηκε με αυτόν τον λογαριασμό.

1. Επισκεφθείτε το Yelp Business σελίδα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Business Information από το αριστερό παράθυρο.

3, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Edit present δίπλα στο Business info, όπως φαίνεται.

4. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής για την επιλογή Business Closed ή Moved.

5. Εισαγάγετε πρόσθετες πληροφορίες για να υποστηρίξετε το αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Submit Changes.

Σημείωση: Εάν έχετε πολλές θετικές κριτικές για το Yelp, το κλείσιμο του λογαριασμού θα ήταν πραγματικά μεγάλη υπόθεση.

***

Το Yelp είναι μια εξαιρετική πηγή για την εύρεση τοπικών επιχειρήσεων. Αλλά αν σας απασχολεί εδώ και καιρό, υπάρχει λύση. Για κάποιον που δεν θέλει η διεύθυνσή του να είναι ορατή στο Yelp καθώς και άλλες ανεπιθύμητες κριτικές, μπορούν να διαγράψουν τον λογαριασμό Yelp και να αφαιρέσουν τη διεύθυνσή μου από το Yelp μόνοι τους με τη βοήθεια αυτού του άρθρου για να λάβουν μέτρα ενάντια σε αυτό το πρόβλημα μια για πάντα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.