Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Rakuten

Το Rakuten είναι ένας ιαπωνικός ιστότοπος διαδικτυακού μάρκετινγκ και λιανικής πώλησης που πουλά προϊόντα αμερικανικών εμπορικών σημάτων. Είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ιαπωνία και μερικές φορές αναφέρεται ως ο Αμαζόνιος της Ιαπωνίας. Η Rakuten λειτουργεί ακριβώς όπως άλλοι ιστότοποι ηλεκτρονικών αγορών και σε αντίθεση με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, προσφέρει στους πελάτες μέλη της μια μεγάλη επιταγή ή επιστροφή μετρητών κάθε 3 μήνες για τις αγορές τους. Διαθέτει επίσης μια πλατφόρμα ροής ταινιών που φιλοξενεί όλα τα κορεατικά δράματα, εκπομπές και ταινίες. Πρόσφατα, η ανάπτυξή του μειώνεται στη σημερινή αγορά λόγω της ανόδου ανταγωνιστικών εταιρειών όπως η Amazon, η Sephora κ.λπ. Εάν είστε μέλος του ιστότοπου Rakuten και επιθυμείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Rakuten και να ακυρώσετε το Rakuten TV, τότε έχετε έρθει το σωστό μέρος! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με όλες τις απαραίτητες λύσεις.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Rakuten

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε λεπτομερώς τους τρόπους διαγραφής του λογαριασμού σας Rakuten.

Είναι η Rakuten μια αμερικανική εταιρεία;

Όχι, η Rakuten δεν είναι μια αμερικανική εταιρεία αλλά ένας ιαπωνικός ιστότοπος ηλεκτρονικών αγορών ή ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει την κύρια έδρα της στο Τόκιο της Ιαπωνίας και βρίσκεται στο Rakuten, Ichiban. Αν και είναι μια ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, πουλά τα περισσότερα από τα προϊόντα που ανήκουν σε αμερικανικές μάρκες όπως Macy’s, Bloomingdales, Walmart κ.λπ.

  8 καλύτερα εργαλεία και λογισμικό ρύθμισης παραμέτρων δικτύου

Τι είναι ένας λογαριασμός Rakuten;

Όπως και άλλοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου ή εφαρμογές όπως οι Myntra, Amazon, Flipkart κ.λπ., η Rakuten χρειάζεται επίσης από τους χρήστες να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για να το χρησιμοποιούν πιο αποτελεσματικά. Μπορούν να λάβουν πολλές εκπτώσεις, προσφορές, επιστροφές μετρητών και άλλα προνόμια. Ως εκ τούτου, ένας λογαριασμός Rakuten είναι ένας δωρεάν λογαριασμός συνδρομής που σας δείχνει πολλά οφέλη και επιστροφή μετρητών.

Η Rakuten λαμβάνει προμήθειες από τα καταστήματα που πωλούν προϊόντα στην πλατφόρμα Rakuten. Σε αντάλλαγμα, η Rakuten δανείζει μέρος αυτής της προμήθειας ως επιστροφή μετρητών ή μπόνους μετρητών για αγορές σε πελάτες με τον δωρεάν λογαριασμό μέλους της. Τα μέλη λαμβάνουν τεράστια ποσά επιστροφής μετρητών στον λογαριασμό τους στο PayPal σε μια περίοδο κάθε 3 μήνες.

Είναι ασφαλές να συνδέσετε μια πιστωτική κάρτα με το Rakuten;

Ναι, μπορείτε να συνδέσετε την πιστωτική σας κάρτα με τον λογαριασμό σας Rakuten με ασφάλεια. Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε εάν είναι ασφαλές να συνδέσετε την πιστωτική σας κάρτα με το Rakuten, τότε να είστε σίγουροι, καθώς τα στοιχεία της κάρτας σας φυλάσσονται σε ένα ασφαλές, ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον. Δεν θα είναι ποτέ προσβάσιμο σε ξένους ή σε διαφθορά. Μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε κάρτα με τον λογαριασμό σας Rakuten, όπως πιστωτικές, χρεωστικές, κάρτες American Express κ.λπ.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της αγοράς με χρήση πιστωτικής κάρτας είναι ότι θα λάβετε επιστροφές μετρητών στο κατάστημα μόνο για τις αγορές με πιστωτική κάρτα στο Rakuten. Αυτό θα απαντούσε στο ερώτημά σας: είναι ασφαλές να συνδέσετε μια πιστωτική κάρτα με το Rakuten;

Είναι το Rakuten Ripoff;

Όχι, το Rakuten δεν είναι παράκαμψη οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιπλέον, είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά μάρκετινγκ και λιανική πώληση. Με άλλα λόγια, ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ιαπωνία. Το αποκαλούν επίσης Αμαζόνιο της Ιαπωνίας.

Πόσους λογαριασμούς Rakuten μπορείτε να έχετε;

Μπορείτε να έχετε μόνο 1 λογαριασμό συνδεδεμένο με την τράπεζα Rakuten. Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς, ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί ή θα αφαιρεθεί από τον ιστότοπο της Rakuten. Δεδομένου ότι μπορείτε να έχετε μόνο μία νόμιμη ταυτότητα, δεν μπορείτε να πλαστογραφήσετε ή να δημιουργήσετε διπλότυπη ταυτότητα για να λειτουργήσετε πολλούς λογαριασμούς στο Rakuten και να παραβιάσετε τους νόμους που ορίζει η Rakuten.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Side-by-Side Apps (Split View) σε ένα iPad

Πώς ακυρώνετε το Rakuten TV;

Το Rakuten TV είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για ιαπωνικές ταινίες, εκπομπές και ροή βίντεο. Εάν έχετε λογαριασμό στο Rakuten TV και θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό Rakuten, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Rakuten TV.

2. Πατήστε στο Me.

3. Πατήστε στο εικονίδιο ρυθμίσεων.

4. Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.

5. Πατήστε εδώ.

6. Πατήστε στο σύνδεσμο Συνδρομές & Ρυθμίσεις.

7. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού στο κάτω μέρος της σελίδας.

8. Εισαγάγετε το email σας και επιλέξτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ.

Αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Rakuten TV. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Rakuten.

Πώς διαγράφετε τον παγκόσμιο λογαριασμό σας Rakuten;

Ο παγκόσμιος λογαριασμός Rakuten είναι διαφορετικός από έναν λογαριασμό Rakuten, καθώς ο παγκόσμιος λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος με το Rakuten Global Express, το οποίο παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών αγορών για διεθνείς χρήστες προωθώντας δωρεάν αποστολή σε διαφορετικές χώρες. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω για να διαγράψετε το λογαριασμό σας Rakuten Global:

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Rakuten;

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Rakuten χρησιμοποιώντας δύο μεθόδους όπως αναφέρονται παρακάτω:

Μέθοδος 1: Μέσω αιτήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θα πρέπει να στείλετε ένα email από τον εγγεγραμμένο λογαριασμό σας στο Rakuten ζητώντας να διαγράψετε τον λογαριασμό Rakuten και να ανακτήσετε όλες τις πληροφορίες σας.

Το θέμα του email σας θα πρέπει να είναι Αίτημα διαγραφής λογαριασμού. Η αλληλογραφία σας θα πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση [email protected]

  Πώς να διώξετε τους ανθρώπους από τον λογαριασμό σας στο Netflix

Μέθοδος 2: Μέσω της σελίδας του Κέντρου βοήθειας

Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας επικοινωνώντας απευθείας μαζί τους χρησιμοποιώντας τον αριθμό επικοινωνίας τους, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Πηγαίνετε στο Rakuten δικτυακός τόπος.

2. Πατήστε στις τρεις οριζόντιες γραμμές.

3. Πατήστε στην επιλογή Βοήθεια.

4. Πατήστε στις τρεις οριζόντιες γραμμές (Επιλογές Θεμάτων Βοήθειας).

5. Επιλέξτε Επικοινωνήστε μαζί μας κάτω από τα θέματα βοήθειας.

6. Επιλέξτε Είναι κάτι άλλο στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο.

7. Γράψτε μια επιστολή ζητώντας τη διαγραφή του λογαριασμού σας και δώστε το όνομα και τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο που παρέχεται και πατήστε Αποστολή αιτήματος.

Πώς ανακτάτε τον λογαριασμό σας Rakuten;

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Rakuten και έχετε ξεχάσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Rakuten:

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Rakuten.

2. Πατήστε στην επιλογή Είσοδος.

3. Επιλέξτε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης.

4. Εισαγάγετε την καταχωρισμένη διεύθυνση email σας και πατήστε Επαναφορά κωδικού πρόσβασης.

5. Πληκτρολογήστε τον 6ψήφιο κωδικό που πρέπει να έχετε λάβει στο email σας και πατήστε Επαλήθευση του λογαριασμού μου.

6. Εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης και πατήστε Αποθήκευση και Είσοδος.

Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

Γιατί εξαφανίστηκε το Rakuten Cash Back;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που σχετίζονται με την εξαφάνιση της επιστροφής μετρητών Rakuten. Μερικοί από τους λόγους δίνονται παρακάτω:

  • Ενδέχεται να έχετε λάβει έκπτωση ή κουπόνια επιστροφής μετρητών από άλλες πηγές εκτός από τον ιστότοπο της Rakuten, τα οποία ενδέχεται να μην είναι έγκυρα για αίτηση κατά την αγορά στο Rakuten.
  • Μπορεί να έχετε αγοράσει ορισμένες κατηγορίες αντικειμένων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή μετρητών.
  • Ενδέχεται να έχετε μεταβεί σε άλλους ιστότοπους κατά την επεξεργασία της αγοράς σας.

Εκτός από αυτούς τους τρεις λόγους, μπορεί να υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι, αλλά αυτοί που αναφέρονται παραπάνω είναι οι τρεις κύριοι λόγοι που μπορούν να συσχετιστούν με την εξαφάνιση της επιστροφής μετρητών σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο για εσάς και σας καθοδήγησε παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού Rakuten. Εάν εξακολουθείτε να έχετε επιπλέον σχόλια ή αμφιβολίες, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.