Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA

Η MEGA είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης cloud και φιλοξενίας αρχείων που ανήκει στη MEGA limited και είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Το MEGA είναι η πιο αξιόπιστη, ασφαλής και αξιόπιστη παγκόσμια πλατφόρμα φιλοξενίας αρχείων, όπως το Google Drive. Και όπως το Google Drive, ο δωρεάν λογαριασμός του έχει μέγιστο όριο αποθήκευσης έως και 15 GB. Αλλά για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, πρέπει να αγοράσετε τα προγράμματα Pro. Το MEGA σας παρέχει τις υπηρεσίες του με τη μορφή της εφαρμογής MEGA για συσκευές Android, iOS, iPad OS και Windows. Και αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο MEGA στο πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας, πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό σας. Η διαγραφή ενός λογαριασμού MEGA είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία του. Αν είστε κάποιος που ψάχνει για λίγη βοήθεια και έναν ακριβή οδηγό για το ίδιο, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει σε αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA και πώς να διαγράψετε οριστικά την εφαρμογή MEGA από το τηλέφωνό σας. Επίσης, θα μάθετε εάν το MEGA διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς και εάν το MEGA θα διαγράψει τα αρχεία μου από τον λογαριασμό μου ή όχι.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA

Θα μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  15 Λογισμικό παρακολούθησης χρόνου για ομάδες

Το MEGA διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Ναι, το MEGA διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του MEGA, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναστείλει οποιονδήποτε λογαριασμό εάν ο χρήστης παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις του. Με βάση την προτίμηση συνδρομής λογαριασμού, εάν κάποιος δωρεάν λογαριασμός βρεθεί ανενεργός για 3 μήνες, αυτός ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά. Και όλοι οι επαγγελματικοί λογαριασμοί ή οι λογαριασμοί που έχουν εγγραφεί σε ορισμένα προγράμματα δεν θα διαγραφούν ακόμη και αν ο λογαριασμός παραμείνει ανενεργός για 3 ή περισσότερους μήνες, αλλά ο κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να πληρώνει τη συνδρομή του λογαριασμού κάθε μήνα. Είναι καλύτερα να έχετε λογαριασμό Pro MEGA εάν χρησιμοποιείτε το MEGA για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας. Τώρα, ξέρετε αν το MEGA διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς ή όχι.

Η διαγραφή λογαριασμού MEGA διαγράφει τα πάντα;

Ναι, η διαγραφή του λογαριασμού MEGA διαγράφει τα πάντα. Η διαγραφή ενός λογαριασμού MEGA είναι μια μη αναστρέψιμη διαδικασία, γι’ αυτό σκεφτείτε δύο φορές κατά τη διαγραφή του. Και αν αποφασίσατε να το κάνετε, φροντίστε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία στη συσκευή αποθήκευσης. Καθώς διαγράφετε τον λογαριασμό σας MEGA:

  • Όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας θα διαγραφούν οριστικά.
  • Οι συσκευές στις οποίες ήταν συνδεδεμένος ο λογαριασμός σας MEGA θα αποσυνδεθούν αυτόματα.
  • Επίσης, τα στοιχεία σύνδεσής σας θα διαγραφούν αμέσως.

Επομένως, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα του λογαριασμού ή του λογαριασμού σας. Ακόμη και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε, θα δείτε το μήνυμα σφάλματος ότι το email δεν είναι έγκυρο ή ότι ο λογαριασμός δεν υπάρχει πλέον.

Θα διαγράψει το MEGA τα αρχεία μου;

Ναι, το MEGA θα διαγράψει τα αρχεία που έχετε διαγράψει από τον φάκελο απορριμμάτων σας. Ωστόσο, εξακολουθείτε να μπορείτε να επαναφέρετε τα διαγραμμένα αρχεία από τον φάκελο του κάδου απορριμμάτων. Και υπάρχει ένα ορισμένο χρονικό όριο για την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων:

  • 60 ημέρες για δωρεάν χρήστες
  • 180 ημέρες για Pro χρήστες
  Πώς να ελέγξετε για έγκυρες παρενθέσεις στην Python

Για να προστατεύσει τα αρχεία σας από ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων, το MEGA διαγράφει εκείνα τα αρχεία που είναι ίδια και διατηρεί μόνο ένα από τα διπλότυπα. Ως εκ τούτου, ο αποθηκευτικός σας χώρος αυξάνεται. Τυχόν αρχεία που περιλαμβάνουν ιούς θα διαγραφούν επίσης για να προστατεύσουν εσάς και τα δεδομένα του άλλου χρήστη.

Γιατί το MEGA διέγραψε τα αρχεία μου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η mega διέγραψε τα αρχεία σας:

  • Το MEGA αποθηκεύει μόνο ένα αντίγραφο ενός αρχείου και θα διαγράψει άλλα αντίγραφά του.
  • Τα αρχεία που έχουν διαγραφεί από τον φάκελο απορριμμάτων θα διαγραφούν μετά από 60 ημέρες.
  • Εάν χρησιμοποιείτε δωρεάν λογαριασμό και έχετε υπερβεί το όριο δωρεάν αποθήκευσης των 15 GB, τα αρχεία σας θα διαγραφούν. Και πριν τη διαγραφή, θα ειδοποιηθείτε.
  • Το MEGA θα διαγράψει αρχεία που περιέχουν ιούς ή κάποιο είδος spyware.
  • Μερικές φορές, λόγω τεχνικών προβλημάτων, τα αρχεία σας δεν εμφανίζονται στον λογαριασμό σας.

Τι συμβαίνει εάν ο λογαριασμός μου MEGA διαγραφεί; Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας MEGA;

Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας MEGA, όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων, των εικόνων, των βίντεο ή οποιωνδήποτε άλλων αρχείων σας θα διαγραφούν οριστικά. Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας αφού τον διαγράψετε. Ένας διαγραμμένος λογαριασμός διαγράφεται αμέσως από τη βάση δεδομένων.

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά την εφαρμογή MEGA;

Για να διαγράψετε οριστικά την εφαρμογή MEGA, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή MEGA.

1. Ανοίξτε το MEGA εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από το επάνω αριστερό μέρος της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις.

  Τι είναι το DLC στα βιντεοπαιχνίδια;

4. Σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

5. Από το αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού. Ένα email κλεισίματος λογαριασμού θα σταλεί στην εγγεγραμμένη διεύθυνση email σας.

6. Μεταβείτε στα εισερχόμενα του email σας και πατήστε τον σύνδεσμο Κλείσιμο του λογαριασμού μου από το email που λάβατε από το MEGA.

7. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού MEGA στο μήνυμα που ακολουθεί.

8. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό MEGA.

9. Μεταβείτε στο συρτάρι εφαρμογών και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής MEGA.

10. Πατήστε στο Uninstall.

11. Πατήστε στο Uninstall από το αναδυόμενο παράθυρο για να διαγράψετε οριστικά την εφαρμογή MEGA από το τηλέφωνό σας.

Έτσι μπορείτε να διαγράψετε οριστικά την εφαρμογή MEGA από το τηλέφωνο ή το tablet σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA στο iPhone;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA από τον λογαριασμό σας Εφαρμογή MEGA για iOS.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα MEGA στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Log in από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

4. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο προφίλ εικόνισμα από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

6. Από τη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.

7. Κάντε κλικ στο Ναι για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Ένας σύνδεσμος κλεισίματος λογαριασμού θα σταλεί στην εγγεγραμμένη διεύθυνση email σας.

8. Ανοίξτε το MEGA email από τα εισερχόμενα και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Κλείσιμο του λογαριασμού μου.

9. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού και κάντε κλικ στο Submit.

10. Κάντε κλικ στο OK για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαγραφής.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό MEGA στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφετε λογαριασμό MEGA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.