Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό FanFiction.Net

Τα Fanfictions είναι έργα μυθοπλασίας που γράφουν αρχάριοι συγγραφείς με βάση τα έργα άλλων. Πρόκειται για φανταστικά έργα που παρουσιάζουν ήδη γνωστούς χαρακτήρες από ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και δημοφιλή κουλτούρα σε μια εντελώς νέα πορεία δράσης. Αν είστε λάτρης του fanfiction, πρέπει να έχετε ακούσει για το FanFiction.Net. Δημιουργώντας απλώς έναν δωρεάν λογαριασμό στο FanFiction.Net, μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ, να δημοσιεύσετε ιστορίες φαντασίας θαυμαστών, να διαβάσετε και να σχολιάσετε άλλες ιστορίες, να κρατήσετε λίστες με τους αγαπημένους σας συγγραφείς και να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες σχετικά με τις ιστορίες φαντασίας τους. Είστε χρήστης του FanFiction.Net και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να διαγράψετε μια ιστορία του FanFiction; Ή πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό FanFiction.Net; Μην ανησυχείς! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να συνδεθείτε στο FanFiction.Net και να καταργήσετε την εγγραφή σας από το FanFiction.Net. Τώρα, ας βουτήξουμε!

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό FanFiction.Net

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό FanFiction.Net και να καταργήσετε την εγγραφή σας από το FanFiction.Net με λεπτομερή τρόπο.

Είναι παράνομη η συγγραφή FanFiction;

Ναί. Στο FanFiction.Net, μπορείτε να δημοσιεύσετε ιστορίες φαντασίας που δανείζονται συχνά ρυθμίσεις και χαρακτήρες από πρωτότυπες ταινίες, σειρές ιστού και ποπ κουλτούρα. Αυτές οι ιστορίες θεωρούνται μη πρωτότυπες ή παράγωγες εργασίες. Άρα, η συγγραφή φαντασίας είναι εντελώς παράνομη, επειδή όλες αυτές οι ενέργειες συγγραφής μη πρωτότυπου έργου επηρεασμένοι από την υπάρχουσα λογοτεχνία θεωρούνται παράνομες βάσει της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Υπάρχει ακόμα το FanFiction.Net;

Ναι, το FanFiction.Net εξακολουθεί να εκτελείται. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ιστορίες φαντασίας σας στο Επίσημος ιστότοπος FanFiction.Net ή εφαρμογή για κινητά που είναι διαθέσιμη και στα δύο Android και iOS πλατφόρμες. Απλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο FanFiction.Net και να αρχίσετε να γράφετε.

  Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο iPhone

Είναι δωρεάν ένας λογαριασμός FanFiction.Net;

Ναι, οι λογαριασμοί FanFiction.Net είναι εντελώς δωρεάν. Το FanFiction.Net δεν σας χρεώνει για τη δημιουργία λογαριασμού. Και μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε προφίλ, να δημοσιεύσετε ιστορίες φαντασίας, να διαβάσετε και να σχολιάσετε άλλες ιστορίες, να κρατήσετε λίστες με τους αγαπημένους σας συγγραφείς και να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες για τις ιστορίες φαντασίας τους δωρεάν χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα.

Το FanFiction.Net έχει εφαρμογή;

Ναι, το FanFiction.Net έχει μια εφαρμογή διαθέσιμη και στα δύο Android και iOS πλατφόρμες δωρεάν.

Πώς συνδέεστε στο FanFiction.Net;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο FanFiction.Net με μερικά εύκολα βήματα.

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS συσκευές.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή FanFiction.Net στο τηλέφωνό σας.

2. Εισαγάγετε το καταχωρημένο email και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Είσοδος για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο FanFiction.Net.

Πώς να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή FanFiction.Net;

Ακολουθεί ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή FanFiction.Net με μερικά εύκολα βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή FanFiction.Net στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αποσύνδεση.

4. Στη συνέχεια, πατήστε OK.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτόν τον απλό οδηγό, αποσυνδεθήκατε επιτυχώς από τον λογαριασμό σας στο Fanfiction.net στην εφαρμογή. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να διαγράφετε τον λογαριασμό FanFiction.Net.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε την ιστορία Fanfiction;

Το FanFiction είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να ανεβάσετε μια εκδοχή φανταστικών ιστοριών που έχουν δημιουργηθεί από τους θαυμαστές που παρουσιάζουν ήδη γνωστούς χαρακτήρες από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ιστορίες σας ή ένα μέρος της ιστορίας στο Fanfiction. Αλλά αν έχετε δημοσιεύσει μια ελαττωματική ή λάθος ιστορία, μπορείτε να την επεξεργαστείτε ή απλά να την αφαιρέσετε. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να αφαιρέσετε ή να διαγράψετε μια ιστορία φαντασίας με μερικά εύκολα βήματα.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος FanFiction.Net.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο FanFiction.Net χρησιμοποιώντας την καταχωρημένη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  5 δωρεάν εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης για σύνδεση σε υπολογιστή ή Mac

3. Μόλις βρεθείτε στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο εικονίδιο του ονόματος χρήστη για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας που υπάρχουν στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

4. Κάντε κλικ στο Publish από το αριστερό παράθυρο.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση ιστοριών.

6. Επιλέξτε και κάντε κλικ στην επιθυμητή ιστορία που θέλετε να αφαιρέσετε.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή ιστορίας από την κορυφή.

8. Για να διαγράψετε τελικά την ιστορία FanFiction, κάντε κλικ στο Yes, Delete Story.

Ας ελπίσουμε ότι αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό τώρα μπορείτε εύκολα να διαγράψετε δημοσιευμένες ιστορίες από το Fanfiction.

Πώς να διαγραφείτε από το FanFiction.Net;

Το FanFiction.Net είναι μια δωρεάν πλατφόρμα για χρήση. Επομένως, δεν μπορείτε να διαγραφείτε από αυτό. Αλλά μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό FanFiction.Net;

Το FanFiction.Net σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για να δημοσιεύετε τις ιστορίες φαντασίας σας, να διαβάζετε ιστορίες που δημοσιεύονται από άλλους χρήστες και να στέλνετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες. Αλλά αν δεν χρησιμοποιείτε πολύ τον λογαριασμό Fanfiction.net, θα πρέπει να τον διαγράψετε. Αλλά δεν υπάρχει άμεσος τρόπος ή επιλογή για να διαγράψετε έναν λογαριασμό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί έμμεσοι τρόποι για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο FanFiction.Net. Ακολουθεί ένας οδηγός που σας δείχνει αυτές τις μεθόδους βήμα προς βήμα.

Επιλογή I: Διαγραφή όλων των δημοσιευμένων ιστοριών

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός FanFiction.Net και κάντε κλικ στην καρτέλα Δημοσίευση.

2. Κάντε κλικ στο Manage Stories > επιθυμητή ιστορία από τη λίστα.

3. Κάντε κλικ στο Διαγραφή ιστορίας > Ναι, Διαγραφή ιστορίας.

Επαναλαμβάνοντας αυτά τα παραπάνω βήματα, αφαιρέστε όλους τους αγαπημένους σας συγγραφείς, τις σελιδοδείκτες/αποθηκευμένες ιστορίες και τις ιστορίες σας.

Επιλογή II: Αλλαγή ονόματος χρήστη FanFiction

Καθώς δεν υπάρχει άμεσος τρόπος διαγραφής ή κατάργησης του λογαριασμού σας στο FacFiction.Net, για να εξαφανιστεί ο λογαριασμός σας, πρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας σε κάτι τυχαίο που δεν είναι δυνατή η αναζήτηση. Επίσης, αφαιρέστε τη φωτογραφία του προφίλ σας αν έχετε ανεβάσει. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ονόματος χρήστη > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις λογαριασμού > Αλλαγή δίπλα στο πεδίο Όνομα χρήστη.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεξικό στον Microsoft Edge

Επιλογή: III: Αλλαγή καταχωρημένης διεύθυνσης email

Αλλάξτε την καταχωρισμένη διεύθυνση email σας στο FanFiction.Net σε μια διεύθυνση email μιας χρήσης που λήγει εντός λίγων ωρών, έτσι ώστε να μην μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο FanFiction.Net. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας από τις Ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη.

Επιλογή IV: Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε έναν νέο κωδικό πρόσβασης που δεν θα θυμάστε.

1. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στις Ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη.

2. Εισαγάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας και αφήστε την Google να σας προτείνει έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης κάνοντας κλικ στην επιλογή Πρόταση ισχυρού κωδικού πρόσβασης.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση κωδικού πρόσβασης για να ενημερώσετε με επιτυχία τον κωδικό πρόσβασής σας στο FanFiction.Net.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αποθηκεύσει αυτόν τον ενημερωμένο κωδικό πρόσβασης και αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο FanFiction.Net.

Ας ελπίσουμε ότι τώρα γνωρίζετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό FanFiction.Net ή να καταργήσετε την εγγραφή σας από το FanFiction.Net. Επίσης, διαγράψατε με επιτυχία όλες τις ιστορίες σας και αποσυνδεθήκατε από τον λογαριασμό σας. Αφού εκτελέσετε αυτήν τη διαδικασία, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο FanFiction.Net.

Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό FanFiction;

Μπορεί το FanFiction.Net να μην θέλει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας για να μην μειωθεί ο αριθμός των χρηστών του, γι’ αυτό δεν έχει παράσχει καμία επιλογή διαγραφής. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό σας ανώνυμο ρυθμίζοντας ένα τυχαίο όνομα χρήστη, αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασης και καταχωρίζοντάς τον σε μια διεύθυνση email μιας χρήσης που θα διαγραφεί μέσα σε λίγες ώρες.

Τι σημαίνει το K+ στο FanFiction;

Το FanFiction.Net βαθμολογεί όλες τις ιστορίες που ανεβάζουν οι χρήστες. Η βαθμολογία K+ στο FanFiction σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει ελαφριά βία χωρίς σοβαρή ζημιά, ήπια προκλητικό περιεχόμενο ή ελαφριά χυδαία γλώσσα που είναι κατάλληλη δεδομένης της κατάστασης συγκρίσιμης με την PG. Το περιεχόμενο με βαθμολογία K+ μπορεί να προβληθεί από μικρά παιδιά ηλικίας άνω των εννέα ετών και μπορούν να κατανοήσουν και να απολαύσουν περιεχόμενο με βαθμολογία K+.

Ποιο Fandom έχει το καλύτερο FanFiction;

Το fandom του Harry Porter θεωρείται το καλύτερο fanfiction και υπάρχουν περισσότερες από 600 K ιστορίες φαντασίας που δημοσιεύονται στο Harry Porter από χρήστες στο Fanfiction.net.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό FanFiction.Net και να διαγραφείτε από το FanFiction.Net. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.