Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό DoorDash

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το DoorDash είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικής παραγγελίας και παράδοσης γευμάτων. Μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία και ο Καναδάς έχουν πρόσβαση στο Doordash αυτήν τη στιγμή. Το DoorDash έχει πλέον το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πάνω από το 56 τοις εκατό της αγοράς. Πρωταρχικός στόχος αυτής της εταιρείας είναι να συνδέσει τους ντόπιους πελάτες με τα τοπικά εστιατόρια, επιτρέποντας την παράδοση μέσω ανεξάρτητων εργολάβων. Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό DoorDash.

Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό DoorDash

Μπορεί να είχατε μια αρνητική εμπειρία με τους προμηθευτές τροφίμων ή μπορεί απλώς να μην επιθυμείτε πλέον να αγοράζετε τρόφιμα μέσω Διαδικτύου. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλετε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας στο DoorDash, είναι μια εύκολη διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία ακύρωσης της υπηρεσίας παράδοσης γεύματος. Πριν απενεργοποιήσετε οριστικά τον λογαριασμό σας, το DoorDash σάς επιτρέπει να εξάγετε τα δεδομένα σας, τα οποία περιλαμβάνουν λεπτομέρειες παραγγελιών και αποδείξεις. Πριν τη διαγραφή, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει τη συνδρομή σας στο DashPass, η οποία παρέχει στους πελάτες απεριόριστη δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 12 $ για 9,99 $ ανά μήνα. Επειδή δεν μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας DoorDash από την κινητή συσκευή σας, η μόνη επιλογή για να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή.

Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας στο DoorDash. Οι παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο DoorDash.

  • Ένας dasher που έφερε το γεύμα σας είχε μια κακή εμπειρία.
  • Άλλες υπηρεσίες ηλεκτρονικής παραγγελίας γευμάτων που πιστεύετε ότι είναι ανώτερες.
  • Η απόφαση να σταματήσετε να αγοράζετε τρόφιμα μέσω Διαδικτύου και να αρχίσετε να ετοιμάζετε τα δικά σας γεύματα είναι προσωπική υπόθεση.
  • Κατά την εγγραφή, κάντε το λάθος να επιλέξετε τη λάθος επιλογή μεταξύ ενός dasher και ενός πελάτη.
  • Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε το DoorDash με τα προσωπικά σας στοιχεία, επειδή είχε παραβίαση ασφαλείας στο παρελθόν που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων.
  Samsung Galaxy S20: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία

Τώρα που αποφασίσατε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας στο DoorDash, υπάρχουν δύο μέθοδοι για να το κάνετε: μία μόνοι σας και η άλλη με τη βοήθεια της εξυπηρέτησης πελατών, αλλά μπορείτε μόνο να τον απενεργοποιήσετε.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών σας στοιχείων

Αποκτήστε πρόσβαση και λήψη των προσωπικών σας στοιχείων πριν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο DoorDash για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα διαγραφούν μαζί με τον λογαριασμό σας. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να μπορείτε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας επαλήθευση σε 2 βήματα για να πραγματοποιήσετε λήψη των προσωπικών σας στοιχείων και να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας. Για να λάβετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ακολουθήστε τις παρακάτω διαδικασίες.

1. Από την αρχική σελίδα του λογαριασμού σας DoorDash, μεταβείτε στις Στοιχεία λογαριασμού.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση λογαριασμού.

3. Μεταβείτε στο Αρχείο αιτήματος.

4. Πραγματοποιήστε επαλήθευση σε 2 βήματα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αίτημα Αρχειοθέτησης.

5. Τέλος, θα λάβετε το μήνυμα ότι το αρχείο σας ετοιμάζεται. Θα ενημερωθείτε μέσω email.

Έχετε δύο επιλογές όταν πρόκειται να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Doordash:

  • Κάνοντας check-in με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στον επίσημο ιστότοπο και ακυρώνοντας οριστικά τον λογαριασμό σας από το μενού Ρυθμίσεις, μπορείτε να καταργήσετε μόνοι σας τον λογαριασμό Doordash.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο υποστήριξης και να ζητήσετε να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Αυτή η επιλογή απλώς θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, επομένως μπορείτε ενδεχομένως να αντιστρέψετε την επιλογή επικοινωνώντας ξανά με το ίδιο γραφείο εξυπηρέτησης.
  Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας BNB με το MetaMask; Οχι! Εδώ είναι μια λύση

Ακολουθούν οι μέθοδοι διαγραφής ή απενεργοποίησης του λογαριασμού DoorDash.

Μέθοδος 1: Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας

Εάν αποφασίσατε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Doordash, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό πιθανότατα θα είναι μια μόνιμη διαδικασία, επομένως σκεφτείτε προσεκτικά πριν προχωρήσετε στα παρακάτω βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό DoorDash:

Σημείωση: Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν θα χρησιμοποιήσετε το DoorDash στο μέλλον, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το επόμενο βήμα παρακάτω, το οποίο απλώς θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό αντί να τον διαγράψει.

1. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του DoorDash.

2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας, Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

3. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο Στοιχεία λογαριασμού.

4. Εδώ, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση λογαριασμού.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού.

Σημείωση: Έχετε την επιλογή να ανακτήσετε το ιστορικό του λογαριασμού σας DashDoor, το οποίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες συναλλαγές σας, πριν ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, επομένως σας συνιστούμε να το κάνετε για την προστασία σας.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε στον αριθμό σας για την επαλήθευση σε 2 βήματα.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Continue για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

8. Στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή λογαριασμού.

9. Θα λάβετε το μήνυμα ότι ο λογαριασμός σας διαγράφεται.

Μέθοδος 2: Μέσω της Βοήθειας Υποστήριξης Πελατών

Η επικοινωνία με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών της DoorDash έχει πολλά πλεονεκτήματα, παρά το γεγονός ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Εάν ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο, θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας αντί να τον διαγράψετε, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία στο μέλλον. Δείτε πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό DoorDash.

  8 τρόποι για να κάνετε ταχύτερη εκκίνηση του Mac σας

Ακολουθήστε τις παρακάτω διαδικασίες για να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο υποστήριξης πελατών του DoorDash και να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας:

1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο εξυπηρέτησης πελατών DoorDash.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Επίσκεψη στο Κέντρο βοήθειας.

3. Αναζητήστε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό DoorDash.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται όπως επισημαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

5. Εάν δεν μπορείτε να διαγράψετε τα προσωπικά στοιχεία, τότε μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Συνομιλία μαζί μας στην υποστήριξη πελατών DoorDash.

6. Θα χρειαστεί να υποβάλετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία και, στη συνέχεια, θα γράψετε στην καρτέλα περιγραφής ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο DoorDash.

Σημείωση: Πριν υποβάλετε τις πληροφορίες και περιμένετε απάντηση από την ομάδα υποστήριξης πελατών, ελέγξτε τις ξανά.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Όταν αφαιρείτε τον λογαριασμό σας στο Doordash, τι συμβαίνει στη συνέχεια;

Απάντηση: Το προφίλ σας θα καταστραφεί εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας και δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή τον ιστότοπο DoorDash. Ωστόσο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον προηγούμενο λογαριασμό σας, εάν το θέλετε. Μετά από αυτό, θα μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του ιστότοπου.

Ε2. Τι συμβαίνει εάν ακυρώσετε τη συνδρομή DoorDash / DashPass;

Απ.: Δεν θα χρεωθείτε για τον επόμενο μήνα συνδρομής εάν διαγραφείτε από το Dashpass. Ωστόσο, πρέπει να ακυρώσετε τουλάχιστον μία ημέρα πριν από την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία ανανέωσης της συνδρομής σας. Αφού ακυρώσετε τη συνδρομή σας, τα προνόμιά σας στο DashPass θα παραμείνουν ενεργά μέχρι την ολοκλήρωση του τρέχοντος κύκλου χρέωσης. Εάν τερματίσετε τη συνδρομή σας εντός του δοκιμαστικού χρόνου, τα προνόμιά σας θα ανακληθούν αμέσως.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό DoorDash. Ενημερώστε μας ποια τεχνική ήταν η πιο ωφέλιμη για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα.