Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber

Η Uber είναι μια αμερικανική εταιρεία που προσφέρει κινητικότητα ως υπηρεσία, επιτρέποντας στους πελάτες να κάνουν κράτηση για ταξί με οδηγό για μεταφορά. Προσφέρει επίσης παράδοση φαγητού μέσω του Uber Eats και άλλες υπηρεσίες, όπως παράδοση πακέτων, υπηρεσίες ταχυμεταφορών και ενοικίαση ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η Uber επιτρέπει στους χρήστες να συμμετάσχουν και ως οδηγοί Uber. Όταν το κάνετε, λαμβάνετε περισσότερες κρατήσεις και προμήθεια από κάθε κράτηση. Εάν είστε οδηγός Uber και αναρωτιέστε πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό οδηγού Uber; Ή Γιατί είναι αποκλεισμένος ο λογαριασμός προγράμματος οδήγησης Uber; Για να λάβετε απαντήσεις σε αυτές τις πιο συχνές ερωτήσεις, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα επιλύσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού προγράμματος οδήγησης Uber και τη διαδικασία υποβολής εκ νέου αίτησης στην Uber μετά την απενεργοποίηση. Ας ξεκινήσουμε!

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Uber Driver από την ενότητα Βοήθεια της εφαρμογής Uber. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber;

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Uber Driver ή Uber Partner ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Ο λογαριασμός σας Uber θα ακυρωθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παρακάτω βημάτων. Φροντίστε όμως να μην συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Uber για 30 ημέρες, εάν θέλετε να ακυρώσετε οριστικά τον λογαριασμό σας Uber. Εάν συνδεθείτε εντός 30 ημερών, ο λογαριασμός σας Uber θα επανενεργοποιηθεί και θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία διαγραφής ξανά.

Επιλογή I: Μέσω εφαρμογής για κινητά

1. Ανοίξτε το Uber εφαρμογή για κινητά στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιλογή Βοήθεια.

  5 εύκολα βιντεοπαιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε σε στρεσογόνες στιγμές

4. Στη συνέχεια, πατήστε Επιλογές λογαριασμού και πληρωμής όπως φαίνεται.

5. Πατήστε στην επιλογή Αλλαγή των ρυθμίσεων του λογαριασμού μου.

6. Τώρα, εντοπίστε και πατήστε στην επιλογή Delete my Uber account που εμφανίζεται επισημασμένη.

7. Σύρετε προς τα κάτω τη σελίδα όρων και προϋποθέσεων για να εντοπίσετε και να πατήσετε το σύνδεσμο Διαγραφή λογαριασμού Uber μου.

8. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης της Uber. Εισαγάγετε το καταχωρημένο email σας στο συγκεκριμένο πεδίο.

9. Στα εισερχόμενα αλληλογραφίας σας, ανοίξτε το ληφθέν email Uber και πατήστε το σύνδεσμο Αίτημα σύνδεσης για να εκχωρήσετε ένα αίτημα σύνδεσης στην εφαρμογή Uber.

10. Αφού συνδεθείτε, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα Διαγραφή λογαριασμού Uber μου. Εδώ, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Συνέχεια.

11. Τώρα, επιλέξτε οποιονδήποτε επιθυμητό λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας Uber.

12. Τέλος, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Uber.

Επιλογή II: Χρήση προγράμματος περιήγησης Ιστού

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα απενεργοποίησης Uber στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Οδήγηση και παράδοση και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email σας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

4. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ακυρώσετε με επιτυχία τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Uber με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Uber με τον ίδιο τηλεφωνικό νούμερο. Αλλά για να το κάνετε αυτό, πρέπει να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον παλιό λογαριασμό σας Uber που ήταν καταχωρημένος στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Η Uber σάς επιτρέπει να έχετε μόνο έναν λογαριασμό Uber συνδεδεμένο σε αυτόν τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Είναι μόνιμη η απενεργοποίηση Uber;

Ναι, ο λογαριασμός σας Uber θα απενεργοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής λογαριασμού Uber. Τυχόν αχρησιμοποίητες πιστώσεις, προσφορές ή κίνητρα θα διαγραφούν μετά από 30 ημέρες επιπλέον των οριστική διαγραφή των πληροφοριών.

Εντός 30 ημερών από την απενεργοποίηση, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας εάν αποφασίσετε να μην τον διαγράψετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό απλά κάνοντας είσοδο από την εφαρμογή σας Uber ή τον επίσημο ιστότοπο της Uber με τα παλιά απενεργοποιημένα διαπιστευτήρια λογαριασμού εντός 30 ημερών.

Μπορείτε να υποβάλετε ξανά αίτηση στην Uber μετά την απενεργοποίησή σας;

Ναι, μπορείτε να υποβάλετε ξανά αίτηση στο Uber μετά την απενεργοποίησή του, καθώς η διαδικασία απενεργοποίησης του λογαριασμού Uber δεν είναι μόνιμη έως ότου περάσουν 30 ημέρες μετά τη διαγραφή του. Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών, συνδέοντας τον λογαριασμό σας με τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο στο OneNote

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber ή να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber. Αλλά όλα τα προφίλ σας Uber, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού αναβάτη και του λογαριασμού Uber Eats, θα χαθούν οριστικά.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Uber;

Από την εφαρμογή Uber για κινητά, μπορείτε αφαιρέστε εύκολα οριστικά τον λογαριασμό σας Uber. Πρέπει απλώς να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε το Εφαρμογή Uber για κινητά και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε Βοήθεια, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Πατήστε Επιλογές λογαριασμού και πληρωμής > Αλλαγή των ρυθμίσεων του λογαριασμού μου.

4. Εντοπίστε και πατήστε στην επιλογή Delete my Uber account.

5. Στη συνέχεια, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω και πατήστε στον σύνδεσμο Διαγραφή λογαριασμού Uber.

6. Εισαγάγετε το καταχωρημένο email σας στο δεδομένο πεδίο και πατήστε το σύνδεσμο Αίτημα σύνδεσης από το email της Uber που λάβατε.

7. Από την ανακατευθυνόμενη σελίδα Διαγραφή λογαριασμού Uber, πατήστε Συνέχεια.

8. Επιλέξτε οποιονδήποτε επιθυμητό λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

Ας ελπίσουμε ότι διαγράψατε ή ακυρώσατε μόνιμα τον λογαριασμό σας Uber ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber και να δημιουργήσετε έναν νέο;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber και επίσης να δημιουργήσετε έναν νέο από τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Αλλά μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, όλες οι πιστώσεις και η επιστροφή μετρητών που κερδίσατε και αποθηκεύτηκαν στον παλιό σας λογαριασμό θα χαθούν.

Εάν διαγράφετε και δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό προγράμματος οδήγησης επειδή έχετε μετακομίσει από την πόλη σας, δεν χρειάζεται να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber. Η Uber διαθέτει μια λειτουργία με την οποία μπορείτε απλώς να αλλάξετε την πόλη στην οποία θέλετε να οδηγήσετε.

Τι συμβαίνει εάν διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber;

Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας Uber,

  • δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία από τις υπηρεσίες της Uber, όπως βόλτες με ταξί και πολλές άλλες.
  • όλες οι πιστώσεις και η επιστροφή μετρητών που κερδίσατε και αποθηκεύτηκαν στον παλιό σας λογαριασμό θα χαθούν.

Γιατί η Uber απενεργοποιεί τα προγράμματα οδήγησης;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η Uber Απενεργοποιεί τους λογαριασμούς των προγραμμάτων οδήγησης. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει μερικά από αυτά:

  • Η μέση βαθμολογία των καταναλωτών είναι κάτω από 4,6: Ως οδηγός, η βαθμολογία σας δείχνει την ποιότητα της εργασίας σας. Και αν η αξιολόγησή σας πέσει χαμηλή, θα λάβετε μια προειδοποίηση και θα υποβληθείτε σε έλεγχο ποιότητας εάν οι αξιολογήσεις σας με αστέρια είναι κακές. Ο λογαριασμός προγράμματος οδήγησης Uber θα απενεργοποιηθεί εάν οι αξιολογήσεις σας δεν βελτιωθούν.

  • Παραβίαση των οδηγιών κοινότητας της Uber: Ο κύριος λόγος για τον οποίο η Uber απενεργοποιεί τους οδηγούς είναι εάν η Uber πιστεύει ότι ο οδηγός δεν ακολουθεί ή παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητάς της.

  • Σοβαρά παράπονα εναντίον σας από χρήστες της Uber: Η Uber λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες και τις προτάσεις. Μια σοβαρή καταγγελία θα μπορούσε να υποβληθεί σε βάρος ενός οδηγού εάν αυτός ή αυτή οδηγεί επικίνδυνα ή έχει επιτεθεί σε έναν επιβάτη.

  • Επιτρέποντας σε κάποιον άλλο να οδηγεί το αυτοκίνητό σας: Εάν αφήσετε τον φίλο σας να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό οδηγού Uber ή τον αφήσετε να οδηγήσει το αυτοκίνητό σας, ο λογαριασμός οδηγού Uber ενδέχεται να απενεργοποιηθεί από την Uber, καθώς αντιβαίνει αυστηρά στις οδηγίες της Uber.

  • Τα έγγραφα του αυτοκινήτου σας έχουν λήξει: Για να αποφύγετε προβλήματα, φροντίστε να υποβάλετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των εγγράφων σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν τη λήξη τους. Αυτές οι απενεργοποιήσεις γίνονται συνήθως χωρίς προειδοποίηση, ωστόσο είναι οι πιο απλές στην επαναφορά.

Έτσι, αυτοί ήταν οι λίγοι λόγοι για το πρόβλημα αποκλεισμού του λογαριασμού προγράμματος οδήγησης Uber.

Γιατί είναι αποκλεισμένος ο λογαριασμός προγράμματος οδήγησης Uber;

Το να μάθετε γιατί ένας λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί ή πώς να τον επανενεργοποιήσετε μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί κύριοι λόγοι για την απενεργοποίηση του λογαριασμού. Αλλά ο κύριος λόγος για τον οποίο η Uber απενεργοποιεί τα προγράμματα οδήγησης είναι εάν ο οδηγός παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας. Έτσι, αυτός είναι ο λόγος για τον αποκλεισμό του λογαριασμού προγράμματος οδήγησης Uber.

Μπορείς να διαβάσεις Οδηγίες κοινότητας Uber εδώ του οποίου το σύνθημα είναι Ασφάλεια & Σεβασμός για όλους.

Πόσο διαρκεί η Uber;

Η Uber πρόσθεσε πρόσφατα αυτήν τη λειτουργία “Αναμονή” για να βοηθήσει στην επαλήθευση εάν οι λογαριασμοί των χρηστών είναι ενεργοί και έχουν διαθέσιμα χρήματα για να πληρώσουν για το ταξίδι τους. Η κράτηση ξεκινά από τη στιγμή που κάνετε κράτηση για μια διαδρομή για τον εαυτό σας και η κάρτα σας τίθεται σε κράτηση εξουσιοδότησης για τον εκ των προτέρων ναύλο. Και η κράτηση διαρκεί μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας και η τελική χρέωση χρεώνεται από την κάρτα ή τον λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει ότι η δυνατότητα εξουσιοδοτημένης αναμονής της Uber διαρκεί από τη στιγμή που ζητάτε τη διαδρομή σας μέχρι τη στιγμή που θα φτάσετε στον προορισμό σας και τη λήξη της διαδρομής σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.