Πώς να διαγράψετε τις εγγραφές Alexa μέσω φωνής

Η Amazon παρουσιάζει νέες δυνατότητες απορρήτου σήμερα για την Alexa. Εκτός από ένα εκπαιδευτικό “κόμβο απορρήτου”, η εταιρεία σάς επιτρέπει να διαγράφετε τις αποθηκευμένες εγγραφές σας φωνητικά. Αλλά είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή. θα χρειαστεί να γυρίσετε έναν διακόπτη.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το wake word της Alexa, στέλνει τη φωνή σας στους διακομιστές της Amazon. Η Amazon διατηρεί την εγγραφή σας επ’ αόριστον και, σε αντίθεση με το Google Assistant, δεν μπορείτε να αποτρέψετε αυτήν τη συμπεριφορά. Μέχρι τώρα, η μόνη σας λύση ήταν είτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Alexa είτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου απορρήτου της Amazon για να διαγράψετε τις εγγραφές σας με το χέρι.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγκτή PS3 στα Windows 10

Τώρα, η Amazon εργάζεται για να σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση των πολιτικών απορρήτου της και μια πιο γρήγορη μέθοδο διαγραφής των εγγραφών σας.

Η Amazon παρουσιάζει ένα κέντρο απορρήτου και μια φωνητική διαγραφή

Ο νέος κόμβος απορρήτου της Amazon, που αποκαλύφθηκε στις 29 Μαΐου 2019, είναι ένα κεντρικό μέρος για να διαβάσετε σχετικά με τις πολιτικές απορρήτου της Alexa και πώς λειτουργούν λειτουργίες όπως το wake word και οι ενδεικτικές λυχνίες. Παρέχει επίσης πρόσβαση στις ρυθμίσεις απορρήτου της Alexa. Στο παρελθόν, έπρεπε να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες σκορπισμένες σε διαφορετικές ιστοσελίδες, επομένως είναι ωραίο να βλέπετε όλες τις πληροφορίες σε ένα μέρος.

Αλλά το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό που μόλις εισήγαγε η Amazon είναι η δυνατότητα διαγραφής ορισμένων από τις αποθηκευμένες εγγραφές σας μιλώντας στην Alexa. Οι λέξεις κλειδιά εδώ είναι “μερικά από” – δεν μπορείτε να διαγράψετε τίποτα παλαιότερο από τις σημερινές εντολές φωνητικά.

  Επισημάνετε το κείμενο και θαμπώσετε άλλα στοιχεία της σελίδας για καλύτερη ανάγνωση

Ενώ η Amazon διαθέτει αυτή τη δυνατότητα σε όλους, είναι μια διαδικασία επιλογής. Η εταιρεία εξηγεί ότι μόλις ενεργοποιηθεί, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στις συσκευές Echo σας μπορεί να διαγράψει τις εγγραφές σας, επομένως η ιδέα είναι να σας δοθεί ο έλεγχος των δεδομένων σας και να αποτραπούν οι “αθέλητες διαγραφές”. Είναι μια περίεργη επιλογή γιατί η Alexa επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας πριν διαγράψετε τις ηχογραφήσεις.

Ανασκόπηση διαλόγου ιστορικού φωνής, με

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συνδεθείτε στο Πίνακας ελέγχου απορρήτου Alexa, κάντε κλικ στην επιλογή «Έλεγχος ιστορικού φωνής» και, στη συνέχεια, γυρίστε την εναλλαγή «Ενεργοποίηση διαγραφής με φωνή». Τώρα θα μπορείτε είτε να πείτε “διαγράψτε όλα όσα είπα σήμερα”. Σύμφωνα με το Engadget, θα πρέπει επίσης να μπορείτε να πείτε “διαγράψτε αυτό που μόλις είπα”, αλλά αυτό δεν λειτούργησε στις δοκιμές μας και ο ιστότοπος της Amazon δεν κάνει καμία αναφορά σε αυτήν την εντολή. Ίσως αυτό το χαρακτηριστικό έρχεται.

  Η δημοφιλής εφαρμογή μεταφοράς περιεχομένου Android Pushbullet έρχεται στα Windows

Ο μεγαλύτερος έλεγχος των φωνητικών σας ηχογραφήσεων είναι σίγουρα μια νίκη, αλλά ελπίζουμε ότι η Alexa θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Google και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε την Alexa χωρίς να αποθηκεύετε τις φωνητικές σας ηχογραφήσεις. Ωστόσο, θα πάρουμε ότι μπορούμε.