Πώς να διαγράψετε τις αποθηκευμένες συνομιλίες στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές δημοφιλείς εφαρμογές εκεί έξω. Διαθέτει πάρα πολλά υπέροχα φίλτρα που κάνουν τη συνομιλία με φίλους δέκα φορές πιο ενδιαφέρουσα. Ένα από τα κύρια σημεία πώλησης του Snapchat είναι η δυνατότητα αυτόματης διαγραφής.

Μπορείτε να στείλετε στιγμιότυπα και μηνύματα που διαγράφονται αφού τα διαβάσει ο δέκτης. Το Snapchat το άλλαξε με τα χρόνια και τώρα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν κάποιες συνομιλίες. Αν αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε τις αποθηκευμένες συνομιλίες, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με τη διαγραφή αποθηκευμένων συνομιλιών και τακτικών συνομιλιών στο Snapchat.

Διαγραφή τακτικών συνομιλιών Snapchat

Μπορείτε να διαγράψετε τις κανονικές σας συνομιλίες στο Snapchat πολύ εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Android ή iPhone, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Ακολουθεί η επίσημη λήψη και για τις δύο πλατφόρμες.

Όταν το σύστημά σας και το Snapchat είναι ενημερωμένα, ακολουθήστε τα βήματα για να διαγράψετε τις κανονικές συνομιλίες Snapchat:

  Πώς να αποφύγετε την απαγόρευση του Snapchat
  • Εκκινήστε το Snapchat στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android.
  • Επιλέξτε Συνομιλία και πατήστε στη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε.
  • Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ αυτού του ατόμου.
  • Επιλέξτε την επιλογή Περισσότερα (τρεις κουκκίδες) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  • Πατήστε Εκκαθάριση συνομιλίας.
  • Επιβεβαιώστε με Εκκαθάριση.
  • Εντάξει, ήταν εύκολο, αλλά τι γίνεται με τα αποθηκευμένα μηνύματα;

    Διαγραφή αποθηκευμένων συνομιλιών Snapchat

    Δυστυχώς, τα μηνύματα στο Snapchat που αποθηκεύτηκαν δεν μπορούν να διαγραφούν τόσο εύκολα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα στο Snapchat αν το πατήσετε. Το μήνυμα πρέπει να τονιστεί. Για να το «αποθηκεύσετε», κάντε ξανά το ίδιο μέχρι να εξαφανιστεί η επισήμανση του μηνύματος.

    Με αυτόν τον τρόπο ακυρώνετε το αποθηκευμένο μήνυμα στη συσκευή σας, αλλά δεν λαμβάνεται υπόψη η συσκευή του παραλήπτη. Όταν αποθηκεύετε ένα μήνυμα, αποθηκεύεται και στο τηλέφωνό σας και στο άλλο άτομο. Πρέπει επίσης να διαγράψουν το μήνυμα για να εξαφανιστεί από τη συνομιλία σας.

    Καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να είναι άβολο, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό. Ας ελπίσουμε ότι το άλλο άτομο θα είναι λογικό και θα διαγράψει το μήνυμα αν του το ζητήσετε. Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη λύση, εκτός ίσως από ορισμένες εφαρμογές τρίτων, αλλά η χρήση αυτών δεν συνιστάται.

      Πώς να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα Snapchat

    Κατώτατη γραμμή, να είστε προσεκτικοί ποια μηνύματα αποθηκεύετε και σε ποιον τα στέλνετε. Εάν είναι ένα άτομο που εμπιστεύεστε, τότε μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό για να διαγράψετε απλώς το μήνυμα στο τέλος του. Σε περίπτωση που είναι πεισματάρης και δεν θα διαγράψει την εφαρμογή, μπορείτε να τους αφαιρέσετε από τη λίστα φίλων σας ή να αποκλείσετε τον λογαριασμό τους.

    Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat

    Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ακυρώσετε γρήγορα το μήνυμα που δεν θέλετε να δει το άλλο άτομο. Αυτό αντιπροσωπεύει τα απεσταλμένα μηνύματα στο Snapchat. Η πρώτη μέθοδος είναι να τραβήξετε την πρίζα στο διαδίκτυο, κάτι που είναι μάλλον δύσκολο και απίθανο.

    Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή το Wi-Fi και να προσευχηθείτε να μην σταλεί το μήνυμα. Ο άλλος τρόπος, ο οποίος δεν είναι τόσο ύπουλος επειδή μπορεί να το παρατηρήσει ο άλλος, είναι να μπλοκάρεις το εν λόγω άτομο. Ακολουθήστε τα βήματα για να αποκλείσετε ένα άτομο στο Snapchat και να το αποτρέψετε από το να δει τα μηνύματά σας:

      Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν φακό για κατοικίδια Snapchat
  • Ανοίξτε το Snapchat στη συσκευή σας.
  • Επιλέξτε Συνομιλία.
  • Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το όνομα του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε.
  • Επιλέξτε Περισσότερα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποκλεισμός.
  • Επιβεβαιώστε με Αποκλεισμός.
  • Πώς να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας στο Snapchat

    Παρόλο που δεν μπορείτε να διαγράψετε εύκολα τις αποθηκευμένες συνομιλίες Snapchat, μπορείτε να διαγράψετε τα Snaps που έχετε στείλει σε άλλα άτομα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε:

  • Εκκινήστε το Snapchat στη συσκευή σας.
  • Στην αρχική οθόνη, πατήστε το εικονίδιο ακριβώς κάτω από το κουμπί λήψης (Snaps).
  • Θα δείτε όλα τα προηγούμενα στιγμιότυπα που είχαν αποθηκευτεί στις μνήμες σας στο Snapchat. Πατήστε παρατεταμένα ένα στιγμιότυπο που θέλετε να διαγράψετε. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά κουμπιά ταυτόχρονα.
  • Αφού επιλέξετε τα πάντα, πατήστε Διαγραφή (εικονίδιο κάδου απορριμμάτων).
  • Όλα τα στιγμιότυπα που αποθηκεύτηκαν θα διαγραφούν από το Snapchat και από τη συσκευή σας.

    Καλύτερα ασφαλές παρά συγγνώμη

    Ειλικρινά, είναι καλύτερα να μην αποθηκεύσετε κάποιες συνομιλίες Snapchat, αν πιστεύετε ότι θα σας στοιχειώσουν ξανά. Ολόκληρος ο σκοπός του Snapchat είναι η άμεση, μη ανιχνεύσιμη ανταλλαγή μηνυμάτων. Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η δυνατότητα αποθήκευσης μηνυμάτων πρέπει να καταργηθεί.

    Τι νομίζετε; Καταφέρατε να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα; Ας ελπίσουμε ότι το έκανες. Μη διστάσετε να προσθέσετε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας παρακάτω.