Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Netflix

Είναι ανοιχτό μυστικό ότι το Netflix χάνει τους συνδρομητές του τα τελευταία δύο χρόνια. Εάν είστε ένας από αυτούς τους χρήστες που αναζητούν μια νέα εναλλακτική λύση Netflix, πρέπει να έχετε ήδη ακυρώσει τη συνδρομή σας στο Netflix. Ωστόσο, η ακύρωση της συνδρομής σας δεν διαγράφει αμέσως τον λογαριασμό σας στο Netflix. Σε αυτό το άρθρο, εξηγήσαμε πώς μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψετε αμέσως τον λογαριασμό σας στο Netflix όταν ακυρώσετε τη συνδρομή.

Οριστική διαγραφή λογαριασμού Netflix (2022)

Τι συμβαίνει όταν ακυρώνετε τον λογαριασμό σας στο Netflix;

Αφού ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix, το Netflix διατηρεί τον λογαριασμό σας για 10 μήνες. Η εταιρεία ακολουθεί αυτήν την προσέγγιση για να διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα προφίλ, στα αγαπημένα, στις προτιμήσεις προβολής, στο ιστορικό παρακολούθησης και πολλά άλλα, εάν αλλάξουν γνώμη και επιθυμούν να εγγραφούν ξανά στο Netflix. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να ζητήσετε την πρόωρη διαγραφή του λογαριασμού σας.

  Πόσος χρόνος διαρκεί ένας έλεγχος ιστορικού;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix αμέσως μετά την ακύρωση της συνδρομής σας, θα πρέπει να στείλετε στην εταιρεία ένα email διαγραφής λογαριασμού. Έχουμε αναλυτικά πώς να το κάνουμε αυτό στην επόμενη ενότητα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix

Για να ζητήσετε τη διαγραφή λογαριασμού πριν από την περίοδο αναμονής των 10 μηνών, θα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] από τη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο Netflix.

Εάν ζητήσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μετά την ακύρωση της συνδρομής πριν λήξει η τρέχουσα περίοδος χρέωσής σας, τότε το Netflix θα διαγράψει τον λογαριασμό στο τέλος του κύκλου χρέωσης από προεπιλογή. Ωστόσο, έχετε επίσης την επιλογή να ζητήσετε την άμεση διαγραφή του λογαριασμού πριν από τη λήξη της περιόδου χρέωσης.

  Πώς να αναδιατάξετε τα γραφικά στοιχεία στο Κέντρο ειδοποιήσεων στο Mac

Δείγμα email για διαγραφή λογαριασμού Netflix

Προσθέσαμε ένα δείγμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ζητήσετε γρήγορα τη διαγραφή λογαριασμού. Με βάση τις ανάγκες σας, μπορείτε να τροποποιήσετε το πρότυπο πριν στείλετε το email διαγραφής λογαριασμού. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η αποστολή αυτού του μηνύματος από την ίδια διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Netflix είναι σημαντική.

Δεν χρειάζεται να αναφέρετε τον λογαριασμό email σας που είναι συνδεδεμένος με το Netflix στο θέμα, αλλά αντ’ αυτού, στείλτε το email διαγραφής λογαριασμού χρησιμοποιώντας το ίδιο. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι η μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να χρησιμοποιήσετε:

Dear Netflix team,

I have canceled my Netflix subscription on <date> and have decided not to use Netflix anymore. Hence, I would like to request you to immediately delete my account from your database along with all the data associated to it ahead of the 10-month cooldown period. 
Thank you.

Regards,
<your name>

Δεν θέλετε να διαγράψετε το Netflix; Αντ’ αυτού, ακυρώστε τη συνδρομή στο Netflix

Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε μη αυτόματα τον λογαριασμό σας στο Netflix, μπορείτε να επιλέξετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix και να περιμένετε 10 μήνες για να διαγραφεί τελικά ο λογαριασμός. Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix, μεταβείτε στο Λογαριασμός -> Ακύρωση συνδρομής -> Ολοκλήρωση ακύρωσης. Θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix στον συνδεδεμένο οδηγό μας.

  Γιατί το 2020 είναι η τέλεια στιγμή για να ξαναεπισκεφτείτε το IRC

Ξεφορτωθείτε τον λογαριασμό σας στο Netflix

Λοιπόν, ορίστε το. Έτσι μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε 10 μήνες. Ενώ η προεπιλεγμένη πολιτική διατήρησης λογαριασμού για 10 μήνες του Netflix εξυπηρετεί καλά τους περισσότερους ανθρώπους, είναι καλό να έχετε μια επιλογή να ενεργοποιήσετε μη αυτόματα τη διαγραφή νωρίτερα. Εάν εξακολουθείτε να είστε στο φράχτη όταν πρόκειται να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις καλύτερες ταινίες Netflix και τις καλύτερες εκπομπές Netflix προτού πατήσετε τη σκανδάλη. Τούτου λεχθέντος, ποιος είναι ο λόγος που απενεργοποιήσατε τον λογαριασμό σας στο Netflix; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.