Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Match

Το Match.com είναι ένας διεθνής διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών που συνδέει άτομα κάθε ηλικίας, φύλου, σεξουαλικών προσανατολισμών, φυλών και γλωσσών. Η Match, όπως κάθε άλλη μεγάλη εταιρεία, θα περιβάλλεται από διαμάχες. Ο Match έχει κατηγορηθεί ότι εμπλέκεται σε μια σειρά από ανήθικες και σκιώδεις περιστάσεις. Λόγω των πολυάριθμων σκανδάλων γύρω από το Match, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε τη χρήση των υπηρεσιών της πλατφόρμας για να βρείτε έναν αγώνα. Και αν δυσκολεύεστε να βρείτε τα κατάλληλα ταίρια, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Συνιστάται να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας εάν δεν τον χρησιμοποιείτε. Είτε έχετε ανακαλύψει την αγάπη της ζωής σας είτε θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, η ακύρωση του λογαριασμού σας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Θα αυξήσει την ασφάλειά σας και θα σας προσφέρει ηρεμία. Σε αυτό το άρθρο, δείξαμε πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Match.com.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Match

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πολλούς λογαριασμούς ιστοσελίδων γνωριμιών προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους. Θα μπορούσε να είναι δύσκολο να τα παρακολουθείτε όλα. Το Match είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους γνωριμιών. Διαθέτει επίσης εφαρμογές για κινητές συσκευές Android και iOS. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Match, είναι μια απλή διαδικασία.

Μετά από ένα χρόνο, όλα τα δεδομένα σας στο προφίλ αντιστοίχισης, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού συνομιλιών και των αντιστοιχιών που έχετε ανακαλύψει, θα διαγραφούν πλήρως.

  • Το προφίλ και οι φωτογραφίες σας είναι κρυφά από άλλα μέλη του Match.
  • Μπορείτε να ανανεώνετε τον λογαριασμό σας μία φορά το χρόνο. Χρειάζεται μόνο να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Match τώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι η συνδρομή σας στο Match έχει ρυθμιστεί να ανανεώνεται αυτόματα.
  Θα κάνει η ΕΕ η Apple να απαλλαγεί από το Lightning στο iPhone;

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να αποχωρήσετε από έναν λογαριασμό Match, ανατρέξτε στο παρακάτω άρθρο για μια απλούστερη και ενημερωμένη προσέγγιση σχετικά με τον τρόπο διαγραφής λογαριασμού αντιστοίχισης. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μέσω email

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν δεν χρειάζεστε πλέον τον λογαριασμό σας στο match.com είναι να τερματίσετε τη συνδρομή σας μέσω email.

1. Πρώτον, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας στο Match από το email σας.

2. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Match στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

3. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μέσω email μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις αντιστοίχισης. Θα πρέπει να υπάρχει ένας σύνδεσμος εκεί για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Τώρα, ακολουθήστε τις δεδομένες μεθόδους για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Match.

Μέθοδος 1: Μέσω της επίσημης τοποθεσίας

Για λόγους ασφαλείας, οι περισσότεροι ιστότοποι δεν σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από το τηλέφωνό σας. Σε ένα τηλέφωνο, ο προσδιορισμός του ποιος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό μπορεί να είναι δύσκολος. Εάν το τηλέφωνό σας χαθεί ή κλαπεί και δεν έχετε ασφάλεια, μπορεί να είναι απλό να συνδεθείτε. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να διαγράψετε τον λογαριασμό Match.com.

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο Match.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε.

3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται αφού κάνετε κλικ στο σύμβολο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

4. Αλλαγή/Ακύρωση Συνδρομής μπορεί να βρεθεί στη σελίδα ρυθμίσεων.

5. Το Match θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας αφού εισέρχεστε στην εμπιστευτική ενότητα.

6. Κάντε κλικ στο Continue Cancellation αφού εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

7. Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, φροντίστε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην Κατάσταση συνδρομής.

8. Αφού ελέγξετε ξανά την κατάσταση συνδρομής σας, επιλέξτε Ακύρωση μέλους και Κατάργηση προφίλ.

9. Ο λογαριασμός σας στο Match έκλεισε με επιτυχία. Θα λάβετε μια ειδοποίηση ακύρωσης συνδρομής στο ταχυδρομείο.

  Πώς να αλλάξετε μια διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης Genshin Impact

Ως συνέπεια αυτής της διαδικασίας, ο λογαριασμός Match θα τερματιστεί και μετά από 365 ημέρες, θα διαγραφεί πλήρως. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο Match.com και να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε συνδέοντας με το ίδιο login και κωδικό πρόσβασης.

Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι έχετε μόνο 365 ημέρες για να το κάνετε πριν διαγραφούν πλήρως οι πληροφορίες σας στο match.com.

Μέθοδος 2: Μέσω της εφαρμογής Android

Δεν μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας Match μέσω της εφαρμογής Match, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας Match και να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας από τις αναζητήσεις Match.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Match στο τηλέφωνό σας.

2. Στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας, πατήστε το σύμβολο του χάμπουργκερ.

3. Στο παράθυρο μενού που αναδύεται, πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Τώρα επιλέξτε Hidden από το μενού Profile Visibility. Το προφίλ σας θα είναι κρυφό και κανείς άλλος δεν θα μπορεί να το δει.

5. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store τώρα.

6. Πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

7. στη συνέχεια επιλέξτε Λογαριασμός Google από τον πίνακα μενού που εμφανίζεται.

8. Πατήστε στο Payments & Subscription για να λάβετε μια λίστα με όλες τις συνδρομές που έχετε δημιουργήσει.

9. Πατήστε Διαχείριση συνδρομών.

10. Το ταίριασμα μπορεί να βρεθεί και να πατηθεί.

11. Τέλος, πατήστε Άκυρο και μετά Ναι για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας. Θα αποκρύψει το προφίλ σας και στη συνέχεια θα τερματίσει την αυτόματη πληρωμή της συνδρομής σας στο Match.

Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια με την ακύρωση του λογαριασμού σας, αλλά μην βασίζεστε μόνο σε αυτήν. Ακολουθώντας τις ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω, σας συνιστούμε να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας στο Match.com.

Μέθοδος 3: Μέσω της εφαρμογής iOS

Στο iPhone, μπορείτε να ακυρώσετε εύκολα οποιαδήποτε συνδρομή.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας.

2. Πατήστε στο προφίλ σας Apple ID.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Συνδρομές.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας LXDE

4. Εδώ, βρείτε και επιλέξτε τη συνδρομή Match.

5. Τέλος, πατήστε την επιλογή Ακύρωση συνδρομής και επιβεβαιώστε την.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Match.com στη συσκευή iOS.

Επαγγελματική συμβουλή: Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Match σας

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας αλλά εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν στο μέλλον, κάντε το. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο match.com είναι απλή και απλή, αλλά ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να το κάνετε σωστά.

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του αγώνα.

2. Για να συνδεθείτε, εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Επιλέξτε την καρτέλα Προφίλ.

4. Για να εισέλθετε στο μενού προφίλ, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι (Ρυθμίσεις) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

5. Θα βρείτε την επιλογή Αλλαγή/Ακύρωση συνδρομής στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Απλά πατήστε το κουμπί.

6. Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

7. Κάντε το και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Άκυρο.

8. Στη συνέχεια, θα δείτε τις επιλογές Ακύρωση συνδρομής και Κατάργηση προφίλ. Απλά πατήστε το κουμπί.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαγράψω τον λογαριασμό μου Match από το τηλέφωνό μου;

Απ.: Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από κινητή συσκευή. Επειδή δημιουργεί κίνδυνο ασφάλειας, αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη. Το Match.com, όπως και πολλές άλλες εταιρείες, δεν το επιτρέπει.

Ε2. Πώς μπορώ να διαγράψω την εφαρμογή Match.com από το τηλέφωνό μου;

Απάντηση: Αν και κάθε μέθοδος κατάργησης εφαρμογών στο τηλέφωνο είναι διαφορετική, θα πρέπει να μπορείτε να ακολουθήσετε μια βασική προσέγγιση. Στα περισσότερα τηλέφωνα, θα πρέπει να μπορείτε να πατήσετε την εφαρμογή. Σύρετε τον στον κάδο απορριμμάτων στο επάνω μέρος της οθόνης αφού τον επιλέξετε στην αρχική σας σελίδα. Εναλλακτικά, πατήστε το x στη γωνία της εφαρμογής. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας εάν θέλετε να τη διαγράψετε.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Match. Ενημερώστε μας ποια τεχνική ήταν η πιο ωφέλιμη για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα.