Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Activision

Η Activision είναι ένας εκδότης βιντεοπαιχνιδιών με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, περισσότερο γνωστός για το επιτυχημένο παιχνίδι Call of Duty, καθώς και για τους Tony Hawk, Pitfall, Skylanders, Guitar Hero και πολλούς άλλους τίτλους. Τα παιχνίδια τους είναι διαθέσιμα σχεδόν σε κάθε κονσόλα παιχνιδιών και λειτουργικό σύστημα υπολογιστή, καθώς και σε smartphone και στο διαδίκτυο. Το Call of Duty: Warzone είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μάχης royale πολλαπλών πλατφορμών. Ένας λογαριασμός Activision διατηρεί όλα τα δεδομένα παιχνιδιού, την πρόοδο, τις βαθμολογίες και τα στατιστικά στοιχεία και είναι χρήσιμος για να παίζετε παιχνίδια μεταξύ πλατφορμών με φίλους. Συνδέει επίσης τον λογαριασμό με το PlayStation και το Xbox. Ωστόσο, για οποιονδήποτε λόγο, αν σκέφτεστε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Activision, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας παρουσιάζουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει στο πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Activision.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Activision

Σε αντίθεση με τις αστραπιαίες ταχύτητες Διαδικτύου και άλλες εξαιρετικά γρήγορη επεξεργασία ιστού, η διαδικασία του Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Call of Duty (Activision) διαρκεί λίγο χρόνο και μόλις υποβληθεί το αίτημα, ο λογαριασμός και όλες οι ιδιωτικές πληροφορίες θα διαγραφούν μέσα σε ένα μερικές μέρες.

  Προσθέστε το ίδιο στυλ επιπέδου σε ένα επίπεδο πολλές φορές στο Photoshop CC

Σημείωση: Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό αφού διαγραφεί και όλα τα δεδομένα και τα στατιστικά στοιχεία θα χαθούν. Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό, δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των βασικών πληροφοριών.

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο της Activision και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

4. Κάντε κλικ στο Privacy & Security.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω. Εκεί θα δείτε έναν υπερσύνδεσμο προς το Privacy & Data Protection με έντονη γραφή. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

6. Μια νέα σελίδα θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα Προστασία απορρήτου και δεδομένων. Από εκεί, κάντε κλικ στο Submit a New Request.

7. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μετά επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας.

8. Κάτω από αυτό, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου σχετικά με τους όρους και κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια στην Πύλη Προστασίας Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων.

9. Τώρα, κάντε κλικ στο Διαγραφή των προσωπικών μου δεδομένων (Δικαίωμα διαγραφής).

10. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό, θα χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά. Κάντε κλικ στο Activision.

11. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

  20 χρόνια αργότερα: Πώς το Mac OS X Public Beta έσωσε το Mac

12. Επιλέξτε Captcha και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για να αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης.

13. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαγραφή των προσωπικών μου πληροφοριών (Δικαίωμα διαγραφής).

14. Τέλος, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου και Διαγράψτε τα προσωπικά μου στοιχεία (Δικαίωμα διαγραφής).

Το αίτημα θα εξεταστεί και θα διεκπεραιωθεί εντός λίγων ημερών.

Πρόσθετες Μέθοδοι

Ακολουθούν μερικές ακόμη πρόσθετες μέθοδοι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Activision.

Μέθοδος 1: Διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας Activision μέσω αλληλογραφίας

Ο λογαριασμός Activision μπορεί επίσης να διαγραφεί στέλνοντας ένα email μέσω ενός καταχωρημένου αναγνωριστικού email. Δείτε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Activision μέσω email:

1. Συνδεθείτε στο email σας με το αναγνωριστικό email που έχετε καταχωρίσει στην Activision.

2. Συντάξτε ένα νέο email σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας και των προσωπικών σας στοιχείων από τον διακομιστή ή τη βάση δεδομένων της Activision.

3. Εισαγάγετε τη γραμμή Θέμα ως Αίτημα για διαγραφή του λογαριασμού μου.

4. Στείλτε το στο [email protected]

Μέθοδος 2: Διαγραφή λογαριασμού Activision μέσω Twitter

Ναι, μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Activision στο Twitter, απλά στέλνοντας μηνύματα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Activision χρησιμοποιώντας το Twitter:

1. Μεταβείτε στη σελίδα Twitter Υποστήριξης Activision και συντάξτε ένα νέο άμεσο μήνυμα σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας και των προσωπικών σας πληροφοριών από τον διακομιστή ή τη βάση δεδομένων της Activision.

  5 καλύτερα συστήματα παρακολούθησης απειλών πληροφορικής και γιατί το χρειάζεστε

2. Στείλτε το στον επίσημο λογαριασμό της Activision και δώστε το καταχωρημένο αναγνωριστικό email και το όνομα χρήστη Activision.

Θα πρέπει να ακούσετε νέα τους μέσα σε λίγες μέρες. Μόλις λάβετε επιβεβαίωση ότι ο λογαριασμός σας καταργείται, μεταβείτε στον ιστότοπο της Activision και προσπαθήστε να συνδεθείτε για να δείτε εάν ο λογαριασμός και τα δεδομένα σας διαγράφονται.

Επαγγελματική συμβουλή: Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Activision

Για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού Activision, θα χρειαστείτε έναν κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας Activision, ακολουθήστε αυτήν την απλή διαδικασία για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας:

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο της Activision και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

2. Κάντε κλικ στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Submit.

4. Ένας σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα σταλεί μέσω email. Ανοίξτε τον σύνδεσμο και δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης.

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Activision χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια είτε του PlayStation, του Xbox, του Steam ή του Battle.net, εάν κάποιος από αυτούς τους λογαριασμούς ήταν συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να επιλύσετε το ζήτημα του τρόπου διαγραφής του λογαριασμού Activision. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.