Πώς να διαγράψετε μια σελίδα στο Facebook

Μια σελίδα στο Facebook είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να συνδεθείτε με τους φίλους ή τους πελάτες σας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να διαγράψετε τη σελίδα σας εάν πιστεύετε ότι δεν εξυπηρετεί πλέον τον επιδιωκόμενο σκοπό. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς μπορείτε να διαγράψετε τη σελίδα σας με μερικά απλά βήματα.

Πώς να διαγράψετε μια σελίδα στο Facebook

Η διαγραφή μιας σελίδας στο Facebook είναι απλή. Αλλά πρώτα, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι μπορείτε να διαγράψετε μια σελίδα μόνο εάν είστε διαχειριστής της σελίδας. Ένας διαχειριστής, όπως τον αποκαλεί το Facebook, είναι είτε το άτομο που δημιούργησε τη σελίδα είτε κάποιος άλλος χρήστης στον οποίο έχει ανατεθεί ο ρόλος από τον δημιουργό.

  Πώς να ελέγξετε εάν τα δεδομένα σας στο Facebook διέρρευσαν στην Cambridge Analytica

Πώς να διαγράψετε μια σελίδα που δημιουργήσατε στο Facebook

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες σελίδων στο Facebook. Τα κυριότερα είναι:

  • επαγγελματικές σελίδες?
  • σελίδες της εταιρείας? και
  • σελίδες της κοινότητας.

Εάν είστε κάτοχος κάποιας από αυτές τις σελίδες, μπορείτε να τη διαγράψετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

Πώς να διαγράψετε μια παλιά σελίδα στο Facebook

Εάν έχετε μια σελίδα στο Facebook αλλά δεν τη χρησιμοποιείτε πλέον, δείτε πώς μπορείτε να τη διαγράψετε.

  • Ανοίξτε τη σελίδα που θέλετε να διαγράψετε
  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις σελίδας. Αυτό θα εκκινήσει μια μακρά λίστα ρυθμίσεων που ξεκινά με “Γενικά” και τελειώνει με “Βίντεο”.
  • Κάντε κλικ στο Γενικό.
  • Από τη λίστα που προκύπτει, επιλέξτε “Διαγραφή σελίδας”

Πώς να διαγράψετε μια σελίδα ομάδας στο Facebook

Η διαδικασία διαγραφής μιας ομάδας στο Facebook είναι λίγο πιο περίπλοκη σε σύγκριση με τη διαγραφή μιας σελίδας.

  Πώς να αποθηκεύσετε συνδέσμους στον Λογαριασμό σας Google αντί στο Facebook

Το καλό με τη διαγραφή μιας ομάδας στο Facebook είναι ότι τα μέλη δεν ειδοποιούνται. Ωστόσο, πρέπει να είστε διαχειριστής για να διαγράψετε μια ομάδα με επιτυχία. Εάν δεν είστε ο κύριος κάτοχος της ομάδας, ο κάτοχος πρέπει πρώτα να συναινέσει στη μετακίνηση.

Πώς να διαγράψετε μια σελίδα που σας αρέσει στο Facebook

Εάν δεν σας ενδιαφέρει πλέον κάποια δεδομένη σελίδα στο Facebook, μπορείτε τεχνικά να «διαγράψετε» τη σελίδα και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις ή να βλέπετε οποιεσδήποτε αναρτήσεις που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη σελίδα. Δείτε πώς το κάνετε.

  • Από το News Feed σας, κάντε κλικ στις «Σελίδες» στο αριστερό μενού. Αυτό θα ανοίξει μια λίστα με όλες τις σελίδες που σας ανήκουν, καθώς και τις σελίδες που σας αρέσουν αυτήν τη στιγμή.
  • Στη λίστα “Σελίδες που σας αρέσουν”, επιλέξτε το όνομα της Σελίδας που θέλετε να διαγράψετε.
  • Μόλις ανοίξει η σελίδα, αλλάξτε μία φορά το πλαίσιο “Μου άρεσε” για να καταργήσετε τη σελίδα “Μου αρέσει”. Το πλαίσιο θα γίνει από μπλε σε μαύρο, υποδεικνύοντας ότι δεν σας αρέσει πλέον η σελίδα.
  Γιατί πρέπει να συνδεθείτε με το Google, το Facebook ή την Apple

Για να σας αρέσει ξανά η σελίδα, απλώς αναζητήστε τη Σελίδα με το όνομα και κάντε κλικ στο “Μου αρέσει” στην επάνω αριστερή γωνία.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να φύγω οριστικά από το Facebook;

Μόλις ξεκινήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, το Facebook σάς δίνει ένα παράθυρο 30 ημερών για να ακυρώσετε την απόφασή σας. Μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, μπορείτε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στην προηγούμενη κατάσταση χωρίς να χάσετε κανένα από τα δεδομένα σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας όπως θα κάνατε συνήθως, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας ή μέσω της εφαρμογής Facebook.u003cbru003eu003cbru003eΜετά από 30 ημέρες, χάνετε οριστικά τον λογαριασμό σας.

Μείνετε Οργανωμένοι

Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να διαγράψετε οποιονδήποτε τύπο σελίδας στο Facebook ή τον προσωπικό σας λογαριασμό σε λίγα μόνο λεπτά. Έχετε αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε προκλήσεις ενώ προσπαθείτε να κάνετε κάποιο από αυτά τα πράγματα; Πώς τα ξεπέρασες; Ενημερώστε μας στα σχόλια.