Πώς να διαγράψετε ένα πρόχειρο καρούλι στο Instagram

Το Instagram αρέσει απίστευτα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους, επειδή επιτρέπει στους χρήστες να ασχολούνται και να μοιράζονται εμπειρίες ζωής. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Instagram, ίσως γνωρίζετε ότι όλες οι ημιτελείς αναρτήσεις σας μετακινούνται αυτόματα στον φάκελο πρόχειρων από την εφαρμογή. Η ανάρτηση, η οποία θα μπορούσε να είναι μια εικόνα, ένα βίντεο ή ένας κύλινδρος, θα βρίσκεται στον φάκελο πρόχειρών σας, εάν δεν την έχετε δημοσιεύσει ακόμα. Όταν αποθηκεύετε μια ανάρτηση στα πρόχειρα, μπορείτε να επιστρέψετε αργότερα και να συνεχίσετε να την τροποποιείτε. Ενώ η επιλογή πρόχειρου είναι σημαντική, ορισμένοι χρήστες μπορεί να θέλουν να καθαρίσουν τους φακέλους τους για να αποφύγουν μια ακατάστατη εμφάνιση. Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να διαγράψετε ένα πρόχειρο καρούλι στο Instagram; Αν αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Πρόχειρα Instagram, έχουμε δημιουργήσει έναν χρήσιμο οδηγό που μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου διαγραφής πρόχειρων στο Instagram.

Πώς να διαγράψετε ένα πρόχειρο καρούλι στο Instagram

Το Instagram, ένας δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιείται από ένα δισεκατομμύριο άτομα κάθε μήνα. Κάθε δευτερόλεπτο προστίθεται μια ολοκαίνουργια ιστορία, ανάρτηση ή κλιπ. Χιλιάδες νέοι χρήστες εγγράφονται στην εφαρμογή κάθε μέρα. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς εξαλείφετε τα προσχέδια των τροχών του Instagram και πολλά άλλα.

  Πώς να διαγράψετε τον παλιό λογαριασμό Instagram

Πού βρίσκονται τα πρόχειρα στο Instagram;

Η εύρεση αναρτήσεων που αποθηκεύσατε αργότερα μπορεί να είναι δύσκολη, αν δεν έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε το Instagram. Αν και είναι λογικό αφού το καταλάβετε, το σύστημα δεν είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη στον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε τα πρόχειρά σας στο Instagram στην ενότητα της κάμερας IG.

Πού αποθηκεύεται το Reel Draft στο Instagram;

Το Instagram έχει επεκτείνει την τεράστια γκάμα της κοινής χρήσης βίντεο με την προσθήκη του Instagram Reels, τα οποία είναι αποσπάσματα βίντεο 15–60 δευτερολέπτων με την ευελιξία να προσθέτουν μουσική, να διαθέτουν φίλτρα, να περιλαμβάνουν αυτοκόλλητα κ.λπ. Θα μπορούσαν όμως οι τροχοί να γραφτούν πριν δημοσιευτούν; Ναι, μπορείτε να σχεδιάσετε τροχούς στο Instagram πριν τους ανεβάσετε. Για να βρείτε τους πρόχειρους τροχούς σας:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Κυλίνδρους για να βρείτε όλες τις αναρτήσεις κυλίνδρων και τα μη αναρτημένα πρόχειρά σας.

Πώς να διαγράψετε πρόχειρους τροχούς στο Instagram;

Επομένως, είναι καλή ιδέα να διαγράψετε τους προηγούμενους πρόχειρους κυλίνδρους, εάν δεν θέλετε να χαλάσει το προφίλ σας. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να διαγράψετε έναν πρόχειρο κύλινδρο στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram από το συρτάρι εφαρμογών Android.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην καρτέλα Καρούλια από το προφίλ.

4. Πατήστε στο φάκελο Πρόχειρα.

5. Πατήστε Επιλογή από την επάνω δεξιά γωνία.

  Πώς να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο στο Instagram Story

6. Επιλέξτε το επιθυμητό πρόχειρο και πατήστε Απόρριψη.

7. Πατήστε στο Απόρριψη άλλη μια φορά από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Ορίστε! Αυτός είναι ο τρόπος διαγραφής πρόχειρων στο Instagram με μερικά απλά βήματα. Εκτός από τους κυλίνδρους, μπορείτε επίσης να κρατήσετε άλλες αναρτήσεις στο Instagram, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο στην ενότητα προσχέδια. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αποθηκευμένες πρόχειρες αναρτήσεις σας αργότερα.

Μπορείτε να ανακτήσετε τα προσχέδια των διαγραμμένων τροχών στο Instagram; Μπορείτε να αναιρέσετε τη διαγραφή ενός προχείρου;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τα προσχέδια των διαγραμμένων τροχών στο Instagram. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργία και αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας για πρόσβαση σε στοιχεία που χάθηκαν πρόσφατα. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στα προσχέδια των τροχών σας εάν τα έχετε αποθηκεύσει σε οποιοδήποτε είδος πλατφόρμας αποθήκευσης cloud.

Γιατί δεν μπορώ να διαγράψω πρόχειρα στο Instagram;

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατά την κατάργηση των πρόχειρων του Instagram για διάφορους λόγους, όπως:

  • Το Instagram αντιμετωπίζει πρόβλημα διακομιστή.
  • Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι ασταθής.
  • Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή Instagram.
  • Δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Instagram στο smartphone Android.
  • Το smartphone σας περιέχει κακόβουλο λογισμικό.

Πόσο διαρκούν τα πρόχειρα στο Instagram;

Τώρα που ξέρετε πώς να διαγράψετε έναν πρόχειρο κύλινδρο στο Instagram, ας προχωρήσουμε. Το Instagram σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε φωτογραφίες ή βίντεο για να τα μοιραστείτε αργότερα και είναι φτιαγμένα να διαρκούν για όσο χρόνο θέλετε. Τα προσχέδια, ωστόσο, θα λήξουν μετά από επτά ημέρες και κάθε μη αναρτημένο κείμενο θα διαγραφεί αυτόματα. Για άτομα που έχουν μόνο λίγη χωρητικότητα στις συσκευές τους, η λήξη των ρευμάτων ελευθερώνει χώρο. Είναι ζωτικής σημασίας να δημοσιεύονται οι πληροφορίες προτού παρέλθει το χρονικό διάστημα των επτά ημερών, προκειμένου να αποφευχθεί η λήξη των προσχεδίων.

  Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό

Εξαφανίζονται τα πρόχειρα στο Instagram;

Εξαρτάται. Οι χρήστες του Instagram συχνά αναφέρουν ότι τα πρόχειρά τους εξαφανίζονται εάν απεγκαταστήσουν την εφαρμογή από τα smartphone Android τους. Ωστόσο, για άλλους, τα προσχέδια τροχών του Instagram παραμένουν ως είχαν χωρίς καμία απολύτως αλλαγή μόνο για μια ορισμένη περίοδο. Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι:

  • Μια πιθανότητα είναι να τα αφαιρέσατε κατά λάθος. Τα πρόχειρα μπορεί να έχουν εξαφανιστεί εάν επαναφέρετε ή διαγράψατε ακούσια τον πρόχειρο φάκελο. Εάν τα πρόχειρα μετακινήθηκαν ακούσια στον φάκελο απορριμμάτων, μπορείτε επίσης να το επαληθεύσετε κοιτάζοντας εκεί.
  • Είναι επίσης πιθανό τα προσχέδια να χάθηκαν ως αποτέλεσμα τεχνικού σφάλματος. Τα πρόχειρα ενδέχεται να μην έχουν αποθηκευτεί σωστά λόγω προβλημάτων λογισμικού ή σύνδεσης στο διαδίκτυο. Σε αυτό το σενάριο, εάν η συσκευή σας αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύνδεση στον ιστότοπο του κυλίνδρου, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι επίσης πιθανό ένας ιός ή άλλο κομμάτι κακόβουλου λογισμικού στη συσκευή σας να ευθύνεται για τη διαγραφή των πρόχειρων. Διατηρείτε πάντα ενημερωμένα το λογισμικό προστασίας από ιούς και άλλα εργαλεία ασφαλείας για να αποφύγετε να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

Εάν κανένα από τα ζητήματα που αναφέρονται δεν φαίνεται να είναι το πρόβλημα, θα ήταν συνετό να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στον ιστότοπο του τροχού για να αναφέρετε το πρόβλημα και να ρωτήσετε γιατί τα πρόχειρά σας μπορεί να έχουν εξαφανιστεί.

Μπορούν οι άνθρωποι να δουν τα πρόχειρά μου στο Instagram;

Όχι, μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τα πρόχειρά σας στους τροχούς. Δεν μπορούν να δουν τα πρόχειρά σας, ακόμα κι αν είναι ακόλουθοι που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Reel σας. Ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε και να κάνετε προσαρμογές στο βίντεο προτού το καταστήσετε διαθέσιμο για προβολή από τους ακόλουθους όταν δημοσιεύετε ένα προσχέδιο.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διαγράψετε έναν πρόχειρο κύλινδρο στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.