Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks

Η Starbucks είναι μια κορυφαία αμερικανική πολυεθνική εταιρεία που έχει τη μεγαλύτερη αλυσίδα καφενείων σε όλο τον κόσμο με έδρα το Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Οι χρήστες συχνά ενοχλούνται από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εφαρμογή. Έτσι, συχνά αναρωτιούνται πώς να διαγράψουν οριστικά έναν λογαριασμό Starbucks και τι να κάνουν αν παραγγείλουν Starbucks σε λάθος κατάστημα. Είναι αρκετά κατανοητό γιατί οι χρήστες μπορεί να θέλουν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους και όλα τα προσωπικά τους στοιχεία από την εφαρμογή Starbucks για πολλούς λόγους. Μερικοί πελάτες μπορεί να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα που προσφέρει τα Starbucks, ενώ άλλοι μπορεί απλώς να προσπαθούν να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους για να καταργήσουν την ηλεκτρονική τους παρουσία στη βάση δεδομένων Starbucks. Επομένως, εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να ακυρώσετε μια εφαρμογή Starbucks και να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας στην εφαρμογή Starbucks.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks

Το Starbucks διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που προσφέρει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο, όπως καφέ, τσάι, προϊόντα αρτοποιίας, σάντουιτς και μια μεγάλη ποικιλία ειδών διατροφής που καλύπτουν ειδικά τις τοπικές απαιτήσεις. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό τους για να δημιουργήσουν τους λογαριασμούς τους, να παραγγείλουν συγκεκριμένα ποτά στο Διαδίκτυο, ακόμη και να αποκτήσουν πρόσβαση και να εξαργυρώσουν ειδικά κουπόνια μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι συμβαίνει όταν παραγγείλετε Starbucks σε λάθος κατάστημα, πώς να ακυρώσετε μια εφαρμογή Starbucks και πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό email από την εφαρμογή Starbucks;

Αν και δεν υπάρχει ακριβής τρόπος διαγραφής του λογαριασμού email σας από την εφαρμογή Starbucks, μπορείτε να αφαιρέσετε όλες τις συσχετίσεις του email σας από τον λογαριασμό Starbucks και να σταματήσετε να εμφανίζονται ειδοποιήσεις στο email σας. Η κατάργηση του λογαριασμού email που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας μπορεί να γίνει ακολουθώντας αυτές τις δύο μεθόδους.

Μέθοδος 1: Μέσω της εφαρμογής Starbucks

1. Ανοίξτε το Starbucks εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία.

  7 Power Managers για να προστατέψετε το ακριβό σας Home Theater grtechpc.org

3. Πατήστε στο εικονίδιο ρυθμίσεων από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Καταργήστε την επιλογή για E-mail.

Μέθοδος 2: Μέσω διαφημιστικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Starbucks

1. Ανοίξτε το email Starbucks που λάβατε για την προώθηση ενός προϊόντος ή τη διαφήμιση οποιασδήποτε προσφοράς ή συμφωνιών.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος του προωθητικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα Starbucks και κάντε κλικ στον παρόντα υπερσύνδεσμο Κατάργηση εγγραφής.

Αυτό θα αφαιρέσει το email σας από την περιοδική λίστα αλληλογραφίας Starbucks που στέλνει η εταιρεία τα email της για να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Παρόλο που αυτές οι μέθοδοι δεν καταργούν ακριβώς το αναγνωριστικό email σας από τη βάση δεδομένων Starbucks, σας εμποδίζουν να λαμβάνετε οποιαδήποτε αλληλογραφία μέσω email από τα Starbucks και ουσιαστικά αποσυνδέουν το αναγνωριστικό email σας από τον εν λόγω λογαριασμό.

Ένα άλλο ριζικό βήμα είναι να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας Starbucks, ο οποίος θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας από τη βάση δεδομένων των Starbucks και θα αποσυνδέσει αποτελεσματικά το αναγνωριστικό email σας από τον εν λόγω λογαριασμό εντελώς και οριστικά. Τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού σας Starbucks θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο παρακάτω.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην εφαρμογή Starbucks;

Αν και δεν υπάρχει συνδρομή εντός εφαρμογής στα Starbucks όπως το Netflix και το Spotify, μια συνδρομή εδώ θα σημαίνει τη συνδρομή της εφαρμογής Google Play Store. Να θυμάστε ότι η απεγκατάσταση της εφαρμογής δεν θα καταργήσει τη συνδρομή της εφαρμογής σας από το Google Play Store. Έτσι, εάν χρησιμοποιήσατε το Play Store για να αγοράσετε μια συνδρομή Starbucks χρησιμοποιώντας έναν τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε μια συνδρομή εφαρμογής Starbucks ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε Πληρωμές και συνδρομές για να ανοίξετε την καρτέλα Συνδρομές στο Play Store και λειτουργία πληρωμών.

4. Πατήστε Συνδρομές.

5. Επιλέξτε τη συνδρομή Starbucks που θέλετε να ακυρώσετε.

6. Μετά από αυτό, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Ακύρωση συνδρομής.

7. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για την ακύρωση αυτής της συνδρομής και πατήστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

8. Τέλος, πατήστε Ακύρωση συνδρομής των Starbucks στο αναδυόμενο παράθυρο.

Σημείωση: Εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε με τη συνδρομή σας στα Starbucks πριν από το τέλος της περιόδου χρέωσής σας, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή Εκ νέου εγγραφή στην καρτέλα Διαχείριση συνδρομής, όπως εξηγείται στο Βήμα 6.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να ακυρώνετε μια εφαρμογή Starbucks.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks;

Μπορεί να υπάρχει ένα ευρύ φάσμα λόγων για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στα Starbucks και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον, καθώς σας καλύψαμε όλους. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τον τρόπο διαγραφής ενός λογαριασμού Starbucks.

  Top 18 Καλύτερο Λογισμικό Ελεγκτή Ταχύτητας Ανεμιστήρων

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα Starbucks στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού ή του υπολογιστή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

5. Πατήστε στο Αίτημα διαγραφής λογαριασμού για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

6. Διαβάστε όλες τις πολιτικές στην αναδυόμενη σελίδα Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου και πατήστε Συμφωνώ και Επιβεβαιώστε τη διαγραφή.

Αυτό θα σας βοηθήσει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή την εφαρμογή τους, επικοινωνήστε με την ομάδα βοήθειας των Starbucks στο 18602660010 ή επικοινωνήστε με την ομάδα βοήθειας πελατών μέσω της Σελίδα Κέντρου βοήθειας Starbucks. Εάν τους στείλετε το αίτημα, η ομάδα των Starbucks θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 15–30 ημερών σχετικά με το ερώτημά σας και η διαγραφή του λογαριασμού σας θα αντιμετωπιστεί με επιτυχία.

Μπορείτε να διαγράψετε μια κάρτα Starbucks;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε μια κάρτα Starbucks χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Starbucks. Ωστόσο, μπορείτε να αναφέρετε την κάρτα σας στα Starbucks ως χαμένη και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι η χαμένη κάρτα σας θα διαγραφεί και θα απενεργοποιηθεί αποτελεσματικά από τους διακομιστές τους για να αποφευχθεί οποιαδήποτε κακή χρήση.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε μια κάρτα Starbucks;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ακυρώσετε μια κάρτα Starbucks στην εφαρμογή:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Starbucks στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Pay στο κάτω μέρος για να ανοίξετε το παράθυρο Starbucks Pay.

3. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την κάτω δεξιά γωνία της κάρτας Starbucks.

4. Επιλέξτε REMOVE CARD για να ακυρώσετε την κάρτα στην εφαρμογή που μόλις επιλέξατε.

Σημείωση: Εάν η κάρτα σας κλαπεί, πατήστε ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΩΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗ.

Αν και αυτά τα βήματα γίνονται εύκολα σε iPhone, οι χρήστες συχνά αναφέρουν ότι η επιλογή διαγραφής τους δεν είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android. Σε αυτήν την περίπτωση, αναφέρετε την κάρτα ως κλεμμένη ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα ή επικοινωνήστε με την ομάδα Starbucks μέσω της Κέντρο βοηθείας. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην εφαρμογή Starbucks;

Η Starbucks παγκοσμίως έχει αναπτύξει έναν εύκολο και βολικό τρόπο για να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην εφαρμογή Starbucks. Ωστόσο, το πρόβλημα προκύπτει όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Starbucks India, όπου φαίνεται να μην υπάρχει συγκεκριμένη μέθοδος αλλαγής των προσωπικών σας στοιχείων μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου.

Ωστόσο, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο Starbucks από οποιαδήποτε άλλη χώρα, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα δεδομένα σας και επίσης τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσω αυτών των βημάτων:

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή κάμερας iPhone: Ο απόλυτος οδηγός

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Starbucks.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός > Προσωπικές πληροφορίες.

3. Εδώ, αλλάξτε τα προσωπικά στοιχεία όπως Όνομα, Επώνυμο, Αριθμός κινητού, Γραμμή διεύθυνσης, ημερομηνία γέννησης κ.λπ.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας στην εφαρμογή Starbucks;

δεν είναι δυνατό να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας στην εφαρμογή Starbucks. Αλλά μπορείτε να το αλλάξετε μέσω του ιστότοπου Starbucks με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα Starbucks στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός > Ρυθμίσεις.

3. Από εδώ, κάντε κλικ στο Επεξεργασία δίπλα στη διεύθυνση email σας και αλλάξτε στην επιθυμητή.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks.

Τι θα συμβεί εάν δεν παραλάβετε την παραγγελία σας για κινητά Starbucks;

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να παραγγείλετε ένα προϊόν Starbucks χωρίς να το πληρώσετε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την κάρτα Starbucks που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας. Έτσι, εάν δεν παραλάβετε την παραγγελία σας από το κινητό, το αντικείμενο που παραγγείλατε θα πρέπει να απορριφθεί από την εταιρεία και ως εκ τούτου, θα πάει χαμένο. Έτσι, με λίγα λόγια, δεν θα σας επιστραφούν τα χρήματα για την παραγγελία σας, καθώς η εταιρεία ετοίμασε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τους πόρους της, ανεξάρτητα από το αν την παραλάβατε ή όχι. Επομένως, θα πρέπει να παραλάβετε τις παραγγελίες σας εγκαίρως.

Σημειώνεται όμως ότι ακυρώσατε την παραγγελία πριν από τον προβλεπόμενο χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας από το συγκεκριμένο κατάστημα. Επιστρέφονται τα χρήματά σας ως πίστωση στην κάρτα Starbucks που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία.

Τι θα συμβεί αν παραγγείλετε Starbucks σε λάθος κατάστημα;

Εάν παραγγείλετε Starbucks σε λάθος κατάστημα, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε.

  • Για αρχή, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτού παραδοθεί στον αντιπρόσωπο παράδοσης για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων στην κάρτα Starbucks που είναι συνδεδεμένη και χρησιμοποιείται για αυτήν την παραγγελία.
  • Επιπλέον, μπορείτε να καλέσετε τον barista σας μέσω της εφαρμογής Starbucks και να του ζητήσετε να μεταφέρει χειροκίνητα την παραγγελία σας στο επιθυμητό υποκατάστημα Starbucks που θέλετε.
  • Εάν ο barista σας δεν μπορεί να το κάνει, μπορείτε να του ζητήσετε να ακυρώσει την παραγγελία σας πριν από τη λήξη της προθεσμίας ακύρωσης και στη συνέχεια να υποβάλετε την παραγγελία σας στο επιθυμητό κατάστημα Starbucks.

Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχείτε σε περίπτωση που παραγγείλετε λανθασμένα σε λάθος κατάστημα, επειδή η λύση απέχει μόλις ένα πάτημα/κλήση.

Μπορείτε να παραγγείλετε Starbucks για συγκεκριμένο χρόνο;

Επιτρέψτε μου να σπάσω το μυστικό. Ναι μπορείς. Πολλοί άνθρωποι συχνά δεν γνωρίζουν ότι μπορείτε πραγματικά να επικοινωνήσετε με τον barista σας αφού κάνετε την παραγγελία σας στο διαδίκτυο και να του ζητήσετε να προγραμματίσουν την παραγγελία σας για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο όταν θέλετε να την παραλάβετε ή να την παραλάβετε στο σπίτι σας. Ωστόσο, σημειώστε ότι η επίσημη εφαρμογή Starbucks, την οποία μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε από το Google Play Store ή το Apple App Storeδεν παρέχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για τον προγραμματισμό της παραγγελίας σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να καταλάβετε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks και τι συμβαίνει όταν παραγγέλνετε Starbucks σε λάθος κατάστημα. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.