Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Badoo

Ακόμα κι αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το Badoo, πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει έναν ιστότοπο σαν αυτόν. Είναι μια πολύ γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών. Ενώ πολλά άτομα χρησιμοποιούν το Badoo σε τακτική βάση για να συνδεθούν και να γνωρίσουν νέα άτομα, μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας λόγω έλλειψης χρόνου ή ενδιαφέροντος. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη σκηνή των γνωριμιών. Ίσως έχετε ανακαλύψει την αγάπη της ζωής σας. Μπορεί να χρειαστεί να καταργήσετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου εάν έχετε τον έλεγχο της ψηφιακής του κληρονομιάς. Ανεξάρτητα από το σκεπτικό σας, η κατάργηση του λογαριασμού σας στο Badoo είναι μια εύκολη διαδικασία. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να απενεργοποιήσετε το προφίλ σας στο Badoo από τον υπολογιστή, τον ιστότοπο, το τηλέφωνο Android ή την εφαρμογή iPhone με την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δυνατή μέθοδο. Χρησιμοποιώντας αυτές τις απλές μεθόδους, θα μάθετε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Badoo.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Badoo

Οι άνθρωποι αναμένουν από μια αξιόπιστη υπηρεσία γνωριμιών να παρέχει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, γνήσια προφίλ που αναζητούν πραγματικές σχέσεις, ελκυστικά χαρακτηριστικά και ένα αποδεκτό μοντέλο συνδρομής επί πληρωμή. Εάν εκτιμάτε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, όπως θα έπρεπε όλοι, αυτή η εφαρμογή γνωριμιών δεν είναι για εσάς. Παρά το γεγονός ότι το Badoo τιμολογείται ως ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να συναντάτε κοντινά άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα, φαίνεται ότι είναι περισσότερο μια πλατφόρμα γνωριμιών με πολλές φωτογραφίες. Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Badoo εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία. Και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή σας.

  Πώς να αποκρύψετε φακέλους Gmail από έναν υπολογιστή-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτραπέζιου υπολογιστή

Μέθοδος 1: Σε υπολογιστή

1. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Badoo.

2. Κάντε κλικ στο Είσοδος.

3. Συνδεθείτε στο Badoo χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας.

4. Αφού συνδεθείτε με επιτυχία, μεταβείτε στο προφίλ σας κάνοντας κλικ στο όνομά σας στην επάνω αριστερή γωνία.

5. Επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

6. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας και αναζητήστε Διαγραφή λογαριασμού. Επιλέξτε αυτή την επιλογή.

7. Για να καταργήσετε τον λογαριασμό σας badoo.com, επιλέξτε Διαγραφή του λογαριασμού σας.

8. Κάντε κλικ στο Continue.

9. Η ερώτηση Γιατί φεύγεις από το Badoo; θα εμφανιστεί τώρα. Απλώς επιλέξτε έναν από τους λόγους. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

10. Όταν επιλέγετε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας, εμφανίζεται ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο που ζητά τους λόγους για την αποχώρησή σας. Ελέγξτε την προκαθορισμένη αιτία ή δώστε τη δική σας. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

11. Το τελευταίο βήμα για την ακύρωση του λογαριασμού Badoo είναι να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης και να εισαγάγετε τους ειδικούς χαρακτήρες (captcha) για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

12. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Διαγραφή του λογαριασμού μου για άλλη μια φορά.

Το προφίλ σας στο Badoo έχει πλέον διαγραφεί με επιτυχία. Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό Badoo στον υπολογιστή, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Λάβετε υπόψη ότι χρειάζονται 30 ημέρες για να διαγραφεί πλήρως το προφίλ σας στο Badoo, μετά από τις οποίες το προφίλ σας στο Badoo δεν θα είναι πλέον ορατό στους δημόσιους χρήστες. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε πάντα να επαναφέρετε το προφίλ σας χρησιμοποιώντας την επιλογή που παρέχεται στο email.

  9 καλύτερα αραβικά κανάλια στο Kodi

Μέθοδος 2: Σε Android

Η εφαρμογή Android διευκολύνει τη διαγραφή ενός λογαριασμού Badoo παρά τον υπολογιστή. Για να ξεκινήσετε, απενεργοποιήστε/διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Badoo ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Badoo.

2. Τώρα για να συνδεθείτε, πατήστε Συνέχεια με άλλο τρόπο. Ή ανοίξτε το προφίλ σας εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι.

3. Επιλέξτε τη μέθοδο εισόδου σας.

4. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και συνδεθείτε στο Badoo.

5. Πατήστε στο Προφίλ.

6. Στην επάνω αριστερή πλευρά της καρτέλας προφίλ, επιλέξτε την επιλογή Ρύθμιση.

7. Επιλέξτε Λογαριασμός.

8. Στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

Πρέπει τώρα να βεβαιωθείτε ότι ακυρώνετε τον λογαριασμό παρά τις πολλές προσφορές παραμονής στο Badoo.

9. Επιλέξτε Διαγραφή του λογαριασμού σας και επιλέξτε Συνέχεια.

10. Θα εμφανιστεί μια προσφορά για premium υπηρεσίες, την οποία θα πρέπει να αγνοήσετε επιλέγοντας Όχι, διαγραφή του λογαριασμού μου.

Μετά από αυτό, θα ερωτηθείτε γιατί φεύγετε από το badoo.com. Από τη λίστα, επιλέξτε έναν από τους λόγους. Αφού εισαγάγετε τους λόγους σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τις προσυμπληρωμένες απαντήσεις ή να επιλέξετε Άλλο για να υποβάλετε μια εξατομικευμένη εξήγηση του γιατί φεύγετε από το Badoo.

11. Τέλος, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

.

Θα εμφανιστεί ένα σύντομο πράσινο αναδυόμενο παράθυρο, που θα σας ειδοποιεί ότι ο λογαριασμός σας έχει ακυρωθεί. Έχετε πλέον απενεργοποιήσει επιτυχώς τον λογαριασμό σας στο Badoo από την εφαρμογή Android.

Μέθοδος 3: Σε iPhone

Χρειάζεται λίγος χρόνος για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Badoo στο iPhone, αλλά είναι απλό να το ολοκληρώσετε. Για να κατανοήσετε πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό Badoo σε ένα iPhone, συνεχίστε να διαβάζετε.

  Πώς να ανανεώσετε αυτόματα τα φιλτραρισμένα δεδομένα στο Excel όταν ενημερωθούν

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Badoo.

2. Τώρα για να συνδεθείτε, πατήστε Συνέχεια με άλλο τρόπο. Ή ανοίξτε το προφίλ σας εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι.

3. Επιλέξτε τη μέθοδο εισόδου σας.

4. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και συνδεθείτε στο Badoo.

5. Τώρα, πατήστε στο Προφίλ.

6. Στην επάνω αριστερή πλευρά της καρτέλας προφίλ, επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις.

7. Επιλέξτε Λογαριασμός.

8. Στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

9. Επιλέξτε Διαγραφή του λογαριασμού σας και πατήστε το κουμπί Συνέχεια.

10. Θα εμφανιστεί μια προσφορά για premium υπηρεσίες, την οποία θα πρέπει να αγνοήσετε επιλέγοντας Όχι, διαγραφή του λογαριασμού μου.

11. Τέλος, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

Ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται μετά τη λήψη της επιβεβαίωσης.

Όταν διαγράφετε έναν λογαριασμό Badoo, τι συμβαίνει στη συνέχεια;

Όταν απενεργοποιείτε ή διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Badoo, το προφίλ γνωριμιών σας αφαιρείται από τον ιστότοπο και δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε άλλα μέλη. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με αυτόν θα διαγραφούν από τον ιστότοπο εντός 30 ημερών. Δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας, καθώς όλες οι πληροφορίες σας θα διαγραφούν οριστικά. Επειδή το Badoo δεν αποζημιώνει τις συνδρομές premium, προτείνεται να καταργήσετε την εγγραφή σας από την premium συνδρομή σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Εάν ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, θα χάσετε την πρόσβαση σε όλες τις premium λειτουργίες και πλεονεκτήματα.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι μπορέσατε να διαγράψετε έναν λογαριασμό στο Badoo. Ενημερώστε μας ποια τεχνική ήταν η πιο ωφέλιμη για εσάς. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια.