Πώς να δημιουργήσετε Emoji Mini στο πληκτρολόγιο Google

Τα εξατομικευμένα emoji, είτε τα αποκαλείτε memoji είτε κάτι άλλο, γίνονται αντικείμενο. Τα μικρά κίτρινα κεφάλια εξακολουθούν να είναι δημοφιλή, αλλά στους χρήστες αρέσει να βλέπουν τον εαυτό τους ως αυτούς τους μικρούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Ίσως έχει να κάνει με το πόσο δημοφιλή ήταν τα Bitmoji. Η Google κυκλοφόρησε κάτι που ονομάζεται Emoji Mini. Ουσιαστικά δημιουργούνται emoji από μια φωτογραφία σας και είναι αρκετά καλά. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε emoji mini στην εφαρμογή Πληκτρολόγιο Google.

Το Emoji mini είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android εκδόσεις της εφαρμογής Πληκτρολόγιο Google. Ενημερώστε στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής για να δημιουργήσετε το δικό σας Emoji mini.

  Πώς να βρείτε το τέλειο Fitness Tracker που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Emoji Mini στο πληκτρολόγιο Google

Ανοίξτε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Πληκτρολόγιο Google. Μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εφαρμογή πληκτρολογίου και στις δυνατότητές της. Πατήστε το κουμπί βέλους στα αριστερά για να αποκαλύψετε τα διάφορα στοιχεία που μπορείτε να εισαγάγετε μέσω του πληκτρολογίου και επιλέξτε το κουμπί με αυτοκόλλητο.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αυτοκόλλητων που μπορείτε να δημιουργήσετε, αλλά θέλετε να πατήσετε αυτό με το πρόσωπο κινουμένων σχεδίων που υποδεικνύεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Επιτρέψτε στο Πληκτρολόγιο Google να έχει πρόσβαση στην κάμερά σας και να τοποθετήσει το πρόσωπό σας μέσα στο κάδρο. Τραβήξτε μια φωτογραφία και επιτρέψτε στο Πληκτρολόγιο Google να δημιουργήσει το μίνι emoji σας.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη Kik Display

Το Emoji mini είναι αρκετά ακριβές, ωστόσο, δεν κολλάτε με ό,τι δημιουργεί το πληκτρολόγιο. Πατήστε το κουμπί Προσαρμογή και μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε πτυχή του emoji θέλετε.

Για κάποιο περίεργο λόγο, το μαύρο δεν είναι χρώμα μαλλιών, αλλά εκτός από αυτό, οι επιλογές προσαρμογής είναι εξαιρετικές.

Για να χρησιμοποιήσετε το Emoji mini, πατήστε την επιλογή αυτοκόλλητου στο Πληκτρολόγιο Google και θα σας δείξει το emoji σας και τις πολλές παραλλαγές του που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τα emoji είναι βασικά αυτοκόλλητα, ώστε να μπορείτε να τα στείλετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε. Πιθανότατα δεν μπορείτε να τα στείλετε μέσω SMS, αλλά όλες οι άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων θα μπορούν να στείλουν αυτά τα αυτοκόλλητα. Το πιο σημαντικό, δεν έχει σημασία αν το άτομο στο οποίο στέλνετε το αυτοκόλλητο είναι Android ή iOS ή αν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Πληκτρολόγιο Google ή όχι. Τα αυτοκόλλητα θα εμφανίζονται όπως πρέπει.

  Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας με το Microsoft PowerPoint

Η λειτουργία φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει σε όλους, αλλά αν δεν την έχετε δει ακόμα, δώστε της μια ή δύο μέρες. Εάν ανησυχείτε εάν η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνό σας ή όχι, μην είστε. Δεν είναι συγκεκριμένη συσκευή και δεν απαιτεί ειδικό υλικό, εκτός από κάμερα, για να λειτουργήσει.