Πώς να δημιουργήσετε ταπετσαρίες iPhone και iPad χρησιμοποιώντας συντομεύσεις

Μια προσαρμοσμένη ταπετσαρία ταιριάζει πολύ καλά με προσαρμοσμένα εικονίδια εφαρμογών και προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία. Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής για να δημιουργήσετε τη δική σας μονόχρωμη ή ντεγκραντέ ταπετσαρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone και το iPad σας.

Χρησιμοποιώντας το Συντόμευση WallCreator από το MacStories, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μονόχρωμη ή ντεγκραντέ ταπετσαρία απευθείας στο iPhone ή το iPad σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε την ταπετσαρία τυχαία ή μπορείτε να καθορίσετε ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Καθώς οι συντομεύσεις πηγαίνουν, το WallCreator είναι απίστευτα απλό στη χρήση. Εντοπίζει αυτόματα ποια συσκευή χρησιμοποιείτε και δημιουργεί μια ταπετσαρία που έχει το τέλειο μέγεθος, ώστε να μην χρειάζεται να γνωρίζετε την ανάλυση οθόνης του iPhone ή του iPad σας.

Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι η συντόμευση υποστηρίζει τόσο τον Hex κώδικα όσο και απλά αγγλικά ονόματα για ένα χρώμα. Έτσι, αν θέλετε να φτιάξετε μια ταπετσαρία από πάνω προς τα κάτω με μωβ και μπλε χρώμα, μπορείτε να το κάνετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

  Πώς να δείτε πόσο απασχολημένο είναι ένα κατάστημα αυτή τη στιγμή με τους Χάρτες Google

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μη αξιόπιστες συντομεύσεις για την εφαρμογή Συντομεύσεις. Αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να εκτελείτε συντομεύσεις που έχετε λάβει από το Διαδίκτυο.

Μόλις το φροντίσετε, ανοίξτε το Σύνδεσμος συντόμευσης WallCreator στο Safari (ή στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας). Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Λήψη συντόμευσης”.

Αυτή η ενέργεια θα ανοίξει τη συντόμευση στην εφαρμογή Συντομεύσεις. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί “Προσθήκη μη αξιόπιστης συντόμευσης”.

Η συντόμευση θα προστεθεί τώρα στην καρτέλα “Οι συντομεύσεις μου”. Από εδώ, πατήστε τη συντόμευση “WallCreator” για να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε τον τύπο ταπετσαρίας. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ένα τυχαίο χρώμα, μια τυχαία διαβάθμιση ή μπορείτε να καθορίσετε ένα συμπαγές χρώμα ή χρώματα διαβάθμισης.

  Πώς να ελέγξετε εάν το iPhone σας έχει ανακαινιστεί

Η δημιουργία μιας τυχαίας ταπετσαρίας είναι αρκετά απλή. Για αυτό το παράδειγμα, ας δημιουργήσουμε μια διαγώνια κλίση. Επιλέξτε την επιλογή «Gradient – ​​Diagonal».

Εισαγάγετε το πρώτο όνομα χρώματος ή τον Hex κωδικό και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Τέλος”.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το δεύτερο όνομα χρώματος ή τον δεκαεξαδικό κωδικό και πατήστε ξανά το κουμπί “Τέλος”.

Θα δείτε τώρα την προεπισκόπηση της ταπετσαρίας. Εδώ, πατήστε το κουμπί “Τέλος”.

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε τη συντόμευση, το WallCreator θα ζητήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας. Πατήστε το κουμπί “OK” για να εκχωρήσετε την άδεια συντόμευσης στις εικόνες σας.

Από το επόμενο banner, πατήστε την επιλογή “Yes, Save It” για να αποθηκεύσετε την ταπετσαρία στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας.

  Πώς να διαγράψετε όλα τα μηνύματα και τις συνομιλίες Kik

Μόλις αποθηκευτεί η ταπετσαρία, πατήστε το κουμπί “OK” για να τερματίσετε τη διαδικασία συντόμευσης.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να δημιουργήσετε όσες ταπετσαρίες θέλετε.

Αφού δημιουργήσετε μια ταπετσαρία, ήρθε η ώρα να την κάνετε ταπετσαρία στο iPhone ή το iPad σας.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή “Φωτογραφίες” και μεταβείτε στην εικόνα. Εδώ, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση από την κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Τώρα, επιλέξτε την επιλογή «Χρήση ως ταπετσαρία».

Από την επόμενη οθόνη, πατήστε το κουμπί “Set”.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να ρυθμίσετε την ταπετσαρία μόνο για την οθόνη κλειδώματος, την αρχική οθόνη ή και τα δύο.

Και τώρα, η ταπετσαρία έχει οριστεί.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις Συντομεύσεις; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τις συντομεύσεις iPhone.