Πώς να δημιουργήσετε συναγερμούς βάσει τοποθεσίας στο iOS







Μια μακροχρόνια μετακίνηση προς και από τη δουλειά είναι συχνά μια αποχέτευση. Μερικοί εκμεταλλεύονται το χρόνο διαβάζοντας ένα βιβλίο, καλύπτοντας τη διαφορά στο email ή προσπαθώντας να καθαρίσουν ένα επίπεδο στο Candy Crush. Είναι πολύς χρόνος για να σκοτώσεις και δεν καταφέρνουν όλοι να τον χρησιμοποιήσουν παραγωγικά. Μια συνηθισμένη και συχνά παραβλέπεται χρήση μιας μεγάλης διαδρομής είναι απλώς να κοιμάστε μέσα από αυτήν. Προφανώς δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό αν οδηγείτε, αλλά αν πάρετε το λεωφορείο ή το τρένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ταξίδι για να προλάβετε τον ύπνο. Το μόνο πρόβλημα είναι να ξυπνήσεις στην ώρα σου για να κατέβεις εκεί που πρέπει. Το Alarm on Place είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που μπορεί να σας βοηθήσει εκεί. Μπορεί να δημιουργήσει συναγερμούς βάσει τοποθεσίας στο iOS. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επισημάνετε τον χώρο εργασίας σας ή το σημείο που κατεβαίνετε από το τρένο και το λεωφορείο σας και θα σας ξυπνήσει όταν φτάσετε εκεί.

  Τι είναι το σύστημα αρχείων Apple (APFS) που παρουσιάστηκε στο iOS 10.3

Συναγερμοί βάσει τοποθεσίας

Εγκαθιστώ Συναγερμός επί τόπου και μεταβείτε στην τοποθεσία για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε ξυπνητήρι στον ενσωματωμένο χάρτη της εφαρμογής. Πατήστε παρατεταμένα σε μια τοποθεσία για να προσθέσετε ένα ξυπνητήρι.

Μπορείτε να ονομάσετε ένα ξυπνητήρι, να ορίσετε μια ακτίνα για το πόσο κοντά πρέπει να βρίσκεστε για να χτυπήσει το ξυπνητήρι και να ενεργοποιήσετε την αναβολή για αυτό. Εάν παίρνετε κανονικά το λεωφορείο ή το τρένο για τη δουλειά, θα πρέπει να ορίσετε μια αρκετά μεγάλη ακτίνα έτσι ώστε να ξυπνάτε λίγο πριν φτάσετε στη στάση σας. Εάν ενεργοποιήσετε την αναβολή, θα μπορείτε να αναβάλετε το ξυπνητήρι διαφορετικά, το ξυπνητήρι δεν θα έχει επιλογή αναβολής. Το Alarm on Place σάς επιτρέπει να ορίσετε την απόσταση σε αυτοκρατορικές ή μετρικές μονάδες. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον ήχο του ξυπνητηριού.

  Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail για iOS

Περιορισμοί

Το Alarm on Place πρέπει να γνωρίζει πού βρίσκεστε για να λειτουργήσει. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να λάβει πληροφορίες τοποθεσίας, η εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Θα πρέπει να του κάνετε μερικές δοκιμαστικές εκτελέσεις στις τοποθεσίες στις οποίες σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε.

Αν και η εφαρμογή είναι εξαιρετική αν τείνετε να κοιμάστε κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας πότε πρέπει να κατεβείτε από λεωφορείο ή τρένο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν χάνετε συχνά εκεί που πρέπει να κατεβείτε ή εάν ταξιδεύετε σε νέο μέρος όπου δεν είστε εξοικειωμένοι με το σύστημα συγκοινωνίας. Η εφαρμογή δεν θα επιβαρύνει ιδιαίτερα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Εάν έχετε ήδη ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο τηλέφωνό σας, η εφαρμογή δεν θα έχει καμία επίδραση στην μπαταρία της συσκευής σας.

  Πώς να μεταφράσετε το iOS Emoji για χρήστες Android