Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες κλίσης για το iPhone σας

Οι ταπετσαρίες, είτε είναι για την επιφάνεια εργασίας είτε για το τηλέφωνό σας, είναι ένας πολύ φοβερός τρόπος για να προσαρμόσετε τη συσκευή σας. Οι ταπετσαρίες μπορεί να είναι απλή διανυσματική τέχνη ή πολύπλοκα σχέδια και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Φυσικά, η εύρεση αυτών των ταπετσαριών, εκείνων που φαίνονται καλά και δεν σας εμποδίζουν να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας απαιτεί χρόνο. Το GradientDaze είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες ντεγκραντέ για το iPhone ή το iPad σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παίζετε με διαβαθμίσεις και δημιουργεί μια ταπετσαρία για εσάς εν κινήσει. Επιλέγετε χρώματα και η εφαρμογή σας εμφανίζει διαβαθμίσεις που δημιουργούνται από αυτά. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να το αποθηκεύσετε και να το ορίσετε ως φόντο κλειδώματος και αρχικής οθόνης.

  Thunderbolt 3 έναντι USB-C: Ποια είναι η διαφορά;

Κατεβάστε το GradientDaze και ξεκινήστε να παίζετε με τους δύο κύκλους. Σύρετε τα γύρω για να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα και να παρακολουθήσετε το φόντο να αλλάζει ζωντανά.

Συνεχίστε να παίζετε με αυτό μέχρι να έχετε κάτι που σας αρέσει. Όταν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, πατήστε το κουμπί της κάμερας κάτω δεξιά και αποθηκεύστε το στο ρολό της κάμερας.

Το GradientDaze έχει δύο λειτουργίες. εγχειρίδιο και πάρτι. Η χειροκίνητη λειτουργία είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέγετε ελεύθερα χρώματα. Η λειτουργία πάρτι αρχίζει να περνάει από διαφορετικά χρώματα. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πάρτι, πατήστε το κουμπί καπέλο πάρτι κάτω αριστερά. Για να το σταματήσετε, πατήστε ξανά το ίδιο κουμπί. Μπορείτε να βρείτε τους κωδικούς RGB και HEX για τα χρώματα που επιλέξατε πατώντας το κουμπί «i» στο κάτω μέρος.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον χωρικό ήχο για AirPods σε iPhone ή iPad

Το GradientDaze είναι ίσως ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες ντεγκραντέ για το iPhone σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι η εικόνα έχει το σωστό μέγεθος για να ταιριάζει στη συσκευή σας. Η ίδια η εφαρμογή απαιτεί iOS 10 ή νεότερη έκδοση. Μπορεί να δημιουργήσει εικόνες στις σωστές διαστάσεις για όλες τις συσκευές iOS που μπορούν να εκτελέσουν την εφαρμογή.

Εάν ξέρετε τον τρόπο που περνάτε στο Photoshop, οι κωδικοί HEX και RGB μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία παρόμοιας ταπετσαρίας για την επιφάνεια εργασίας σας.

  Πώς να δημιουργήσετε τύπους υπό όρους στο Adobe Acrobat

Εγκαταστήστε το GradientDaze από το App Store