Πώς να δημιουργήσετε ομάδες στο Snapchat


Το Snapchat ήταν πάντα για συνομιλίες ένας προς έναν. Εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να μοιραστείτε με πολλά άτομα, μπορείτε να το προσθέσετε στην ιστορία σας για να το δουν όλοι. Έτσι λειτουργεί? είτε μοιράζεστε κάτι με τους φίλους σας ένας προς έναν, είτε το δημοσιοποιείτε για να το δουν όλοι. Για να διευκολύνει την κοινή χρήση μιας ιστορίας με επιλεγμένους φίλους, το Snapchat παρουσίασε (επιτέλους) ομάδες. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα δεκαέξι φίλων και να μοιραστείτε μια ιστορία μαζί τους ταυτόχρονα. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες στο Snapchat.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τον φακό Harry Potter Bitmoji στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και τραβήξτε μια φωτογραφία ό,τι θέλετε να μοιραστείτε. Επεξεργαστείτε το με όποιον τρόπο θέλετε και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί αποστολής κάτω δεξιά.

Η οθόνη «Αποστολή σε» διαθέτει τώρα μια νέα ενότητα που ονομάζεται «Ομάδες». Υπάρχει ένα κουμπί “Δημιουργία ομάδας” εκεί για να δημιουργήσετε μια ομάδα. Πατήστε το και επιλέξτε τους δεκαέξι ή λιγότερους φίλους που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ομάδα. Μόλις δημιουργηθεί, μπορείτε να επιλέξετε την ομάδα και να μοιραστείτε την ιστορία σας μαζί τους.

Η συνομιλία στην ομάδα θα εξακολουθεί να ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με ένα συνηθισμένο νήμα. Η ιστορία θα εξαφανιστεί μόλις προβληθεί και όλοι θα μπορούν να απαντήσουν σε αυτήν. Θα ξέρετε ποιος έχει δει την ιστορία και ποιος όχι.

  Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat

Η δυνατότητα της ομάδας ήταν κάτι για το οποίο οι χρήστες του Snapchat έψαχναν από τις πρώτες μέρες της εφαρμογής. Το Snapchat πήρε το χρόνο του ενσωματώνοντας τη δυνατότητα. Αν σταματήσετε να το σκεφτείτε, είναι μάλλον περίεργο που το Spectacles κυκλοφόρησε πριν το Snapchat σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ομάδα φίλων για να μοιραστείτε την ιστορία σας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να προστέθηκε η δυνατότητα ομάδας μόνο για να μπορούν οι χρήστες να κάνουν καλύτερη χρήση των Γυαλιών. Αν το σκεφτείτε, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί γυαλιά, περπατώντας σε δημόσιες φωτογραφίες, είναι πιθανό να θέλει να το μοιραστεί με περισσότερα από ένα άτομα τη φορά.

  Πώς να προσθέσετε μουσική στα Snaps ή τις ιστορίες σας στο Snapchat