Πώς να δημιουργήσετε ομάδες επαφών στο Mac σας

Με τις ομάδες επαφών, δεν θα χρειαστεί ποτέ να προσθέτετε μη αυτόματα τα ίδια άτομα σε ένα email ξανά και ξανά. Ομαδοποιώντας τις τακτικά χρησιμοποιούμενες επαφές, μπορείτε να εξοικονομήσετε τόνους χρόνου στο μέλλον. Δείτε πώς να το κάνετε σε Mac.

Δημιουργία νέας ομάδας επαφών

Ανοίξτε την εφαρμογή Επαφές στο Mac σας. Μπορείτε να το βρείτε στον φάκελο “Εφαρμογές” ή να το αναζητήσετε με το Spotlight.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον λογαριασμό (στην αριστερή πλαϊνή γραμμή) όπου θέλετε να δημιουργήσετε την ομάδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “+”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Νέα ομάδα”.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το "Σήκω από εκεί που αφήσατε" στο Microsoft Office

κάντε κλικ στο

Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη νέα ομάδα και πατήστε το πλήκτρο Return.

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε επαφές στη νέα σας ομάδα.

Προσθήκη επαφών σε μια ομάδα

Βρείτε την επαφή που θέλετε να προσθέσετε σε μια ομάδα: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα των επαφών ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης. Σύρετε την επαφή στην ομάδα στην οποία θέλετε να την προσθέσετε.

Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλες τις επαφές που θέλετε να προσθέσετε στην ομάδα.

Αφαίρεση επαφών από ομάδα

Κάντε κλικ στην ομάδα από την οποία θέλετε να αφαιρέσετε μια επαφή, επιλέξτε την επαφή και πατήστε το πλήκτρο Backspace. Κάντε κλικ στην επιλογή “Κατάργηση από την ομάδα” για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

  Χρειάζεστε λογαριασμό Zoom για να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη

Μετονομασία μιας υπάρχουσας ομάδας

Μπορείτε να μετονομάσετε μια ομάδα αφού τη δημιουργήσετε. Επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μενού «Επεξεργασία» στη γραμμή εργασιών. Επιλέξτε «Μετονομασία ομάδας» και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το νέο όνομα.

Πατήστε το πλήκτρο Return για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Διαγραφή ομάδας

Μπορείτε να διαγράψετε μια ομάδα επαφών εάν δεν τη χρειάζεστε πλέον. Δεν θα διαγραφούν επαφές κατά τη διάρκεια αυτής της ενέργειας.

Επιλέξτε την ομάδα που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε το πλήκτρο Backspace. Κάντε κλικ στο «Διαγραφή» για επιβεβαίωση.

Όλες οι αλλαγές που κάνετε στο Mac σας θα συγχρονιστούν επίσης με τις άλλες συσκευές σας, εάν τις έχετε ρυθμίσει να το κάνουν.

  Τι είναι το "Πακέτο εμπειρίας δυνατοτήτων των Windows" στα Windows 10;

Αποστολή email σε μέλη μιας ομάδας επαφών

Μπορείτε να στείλετε ένα email σε όλους σε μια ομάδα επαφών απευθείας από την εφαρμογή Επαφές.

Κάντε δεξί κλικ στην ομάδα που θέλετε να στείλετε email και κάντε κλικ στην επιλογή «Αποστολή email σε».

Θα δημιουργηθεί ένα νέο email με την ομάδα ως παραλήπτη.

Εναλλακτικά, συνθέστε ένα νέο μήνυμα email στην εφαρμογή Mail και πληκτρολογήστε το όνομα της ομάδας στο πεδίο Παραλήπτης. πατήστε το πλήκτρο Return για να το προσθέσετε. Κάντε δεξί κλικ στο όνομα της ομάδας και κάντε κλικ στο “Ανάπτυξη ομάδας” για να επιβεβαιώσετε τα μέλη της ομάδας.

Στείλτε το email κανονικά αφού συντάξετε το μήνυμά σας.