Πώς να δημιουργήσετε μια όμορφη σελίδα προορισμού στο WordPress;

Ας εξοικειωθούμε με το τι είναι η σελίδα προορισμού και γιατί τη χρειάζεσαι πριν πηδήσουμε στο πώς να δημιουργήσεις μια.

Τι είναι μια σελίδα προορισμού;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η σελίδα προορισμού ανακατευθύνει έναν χρήστη σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα για ειδική ενέργεια. Θα μπορούσε να είναι σύλληψη μολύβδου, πώληση, ανακοίνωση προϊόντος κ.λπ.

Μπορείτε να ανακατευθύνετε τους χρήστες στη σελίδα προορισμού σας από διάφορες πηγές, όπως διαφημίσεις Facebook, email και αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για να αναφέρετε μερικές.

Οι σελίδες προορισμού είναι μια εξαιρετική προοπτική για τη δημιουργία δυνητικών πελατών για να αυξήσετε τη λίστα αλληλογραφίας σας ή να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε εκεί. τεχνικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σελίδα προορισμού για οτιδήποτε προσελκύει χρήστες για περισσότερη επισκεψιμότητα και επιχειρήσεις.

Γιατί Landing Page;

Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα οφέλη του.

Δημιουργήστε σχετικά δεδομένα και πληροφορίες

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια συγκεκριμένη καμπάνια ή κανάλι σας βοηθά να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες; Το γεγονός είναι ότι η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των σελίδων προορισμού μέσω διαφόρων καμπανιών μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, καθώς θα αποκτούσατε τη σωστή εικόνα για το κοινό-στόχο σας.

Αυτή η εικόνα μπορεί κάλλιστα να σας βοηθήσει να καταλάβετε τη συνολική αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα.

Αύξηση λίστας email

Οι σελίδες προορισμού χρησιμοποιούνται κατά προτίμηση ως μέσο δημιουργίας δυνητικών πελατών, πράγμα που σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα λάμβανε ιδανικά ένα email ή έναν αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να μετατρέψετε σε πιθανούς δυνητικούς πελάτες.

Μια σελίδα προορισμού πρέπει να περιέχει μια φόρμα που ζητά πληροφορίες χρήστη που μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν ως ένας τρόπος για να αυξήσετε τη λίστα email σας.

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη λίστα email, μπορείτε να στείλετε διάφορες προσφορές, ενημερωτικά δελτία και προωθητικές προσφορές πωλήσεων που με τη σειρά τους βοηθούν την επιχείρησή σας να παραμείνει στην κορυφή.

Γνωριμία με το εμπορικό σήμα

Οι σελίδες προορισμού μπορούν να είναι εξαιρετικές για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να αφοσιωθούν με την επωνυμία σας και, επομένως, να αναγνωρίσουν την επιχείρησή σας πιο πιθανό.

Επομένως, όταν σχεδιάζετε μια σελίδα προορισμού για την επιχείρησή σας, λάβετε υπόψη ότι η εμφάνιση και η αίσθηση της σελίδας είναι μοναδικές, ώστε οι πελάτες να τη θυμούνται εύκολα. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το λογότυπο της επωνυμίας σας στη σελίδα προορισμού σας.

Αξιοπιστία

Οι σελίδες προορισμού προορίζονται να εργαστούν σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Μπορείτε ίσως να βελτιστοποιήσετε τα στοιχεία μιας σελίδας προορισμού, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια ενέργεια για τη συγκεκριμένη εργασία όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό θα κάνει τους χρήστες να κατανοήσουν ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε τα προβλήματά τους και έτσι να τους βοηθήσετε λύνοντας τα προβλήματά τους.

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μαρτυρίες διαφόρων ατόμων στη σελίδα προορισμού για μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν.

Ελπίζω να έχετε μια ιδέα για τα πλεονεκτήματα των σελίδων προορισμού και πώς θα μπορούσατε κάλλιστα να επωφεληθείτε από τα οφέλη που σχετίζονται με αυτές.

Πώς να δημιουργήσετε μια φανταστική σελίδα προορισμού;

Χάρη στα παρακάτω μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress που σας βοηθούν να δημιουργήσετε γρήγορα μια σελίδα προορισμού.

  Τρόπος παράκαμψης μη εξουσιοδοτημένου μηνύματος συσκευής ADB

OptimizePress

Είστε έμπορος ψηφιακού μάρκετινγκ ή ιδιοκτήτης επιχείρησης που λαχταράτε για ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδας προορισμού που εστιάζει στις μετατροπές;

OptimizePress μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!

Προσφέρει περισσότερα από 40 πρότυπα για σελίδες προορισμού που είναι βελτιστοποιημένα για μετατροπή. Μπορείτε να το προσαρμόσετε εντελώς για να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση με βάση την επωνυμία και τις προσφορές υπηρεσιών σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας του – OptimizeBuilder. Είναι ένα διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε γρήγορα το χρώμα, το μέγεθος, τη γραμματοσειρά, το κείμενο κ.λπ. στις σελίδες προορισμού.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα σχετικά με τα πρότυπά του είναι ότι ανταποκρίνονται σε κινητά και φαίνονται υπέροχα σε πολλές συσκευές για να καλωσορίζουν περισσότερους επισκέπτες. Έχουν αναπτυχθεί για να παρουσιάζουν υψηλή ταχύτητα φόρτωσης σελίδων και έχουν ήδη δοκιμαστεί για απόδοση.

Αυξήστε τα ποσοστά μετατροπών των σελίδων προορισμού σας χρησιμοποιώντας φόρμες συμμετοχής σε δύο βήματα. Όλες οι δυνατότητες που παρέχει το OptimizePress είναι συμβατές με τον GDPR. Είναι το πρώτο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WordPress που ενσωματώνεται απευθείας στο Unsplash, ώστε να έχετε πρόσβαση σε 1 εκατομμύριο+ εικόνες χωρίς δικαιώματα.

Τα σχέδια του OptimizePress ξεκινούν από 99 $/έτος για 1 ιστότοπο και περιλαμβάνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Αναπτύξτε, αρχιτέκτονα

Παρουσιάστε τις προσφορές σας αισθητικά και αναπτύξτε τη λίστα email σας δημιουργώντας σελίδες προορισμού βελτιστοποιημένες για υψηλότερες μετατροπές από Thrive Architect.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην τεχνολογία ή να χρειάζεστε δεξιότητες κωδικοποίησης για να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε σελίδες προορισμού. Ο εντυπωσιακός επεξεργαστής του, τον οποίο αποκαλούν “κλικ-για-επεξεργασία”, μπορεί να αντανακλά τις αλλαγές αμέσως. Παρέχουν επίσης 269 όμορφα πρότυπα που μπορείτε να προσαρμόσετε ελεύθερα.

Χρησιμοποιήστε τα προκατασκευασμένα στοιχεία τους, όπως χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης, μαρτυρίες, κουμπιά κ.λπ., αντί για πρόσθετα. Το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων του περιλαμβάνει ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως ευέλικτες διατάξεις στηλών, εφέ αιώρησης που αναζητούν την προσοχή, συνδυασμούς εικόνας και κειμένου, 700 γραμματοσειρές για να διαλέξετε, διατάξεις πλήρους πλάτους και πολλά άλλα.

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση μιας σελίδας αμέσως σε διάφορα μεγέθη οθόνης για να ελέγξετε πώς φαίνεται και να αλλάξετε την ορατότητα των στοιχείων της. Εκτός από στοιχεία, λαμβάνετε πολλά δομικά στοιχεία όπως κείμενο, επικεφαλίδα, ενότητα φόντου, σχόλια Facebook, tweets, κοινοποίηση κοινωνικής δικτύωσης, διαχωριστικό, προσαρμοσμένο μενού, γραμμή προόδου, μετρητής πλήρωσης, εικονίδια αμφιβληστροειδούς, βαθμολογία αστεριών, ενσωματώσεις βίντεο και πολλά άλλα .

Μπορείτε να διαχειριστείτε και να εκτελέσετε δοκιμές A/B απευθείας στις σελίδες προορισμού σας από τον πίνακα ελέγχου. Αποκτήστε το Thrive Membership με 19 $/μήνα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες ή μια άδεια χρήσης που ξεκινά από 67 $ για 1 χρόνο.

Elementor

Elementor είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους στους οποίους επισκέπτονται οι έμποροι για τη δημιουργία εξαιρετικών και απεριόριστων σελίδων προορισμού. Δημιουργήστε οποιοδήποτε σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε για τις σελίδες προορισμού σας γρήγορα και εύκολα με απόλυτη ελευθερία σχεδίασης.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε από τα πάνω από 100 επαγγελματικά τους πρότυπα είτε να δημιουργήσετε ένα από την αρχή για να επιδείξετε τη δημιουργικότητά σας. Παρέχει 20+ δομικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων μοναδικών όπως οι Χάρτες Google, καρουζέλ εικόνων, κουτί εικονιδίων, ακορντεόν, SoundCloud, σύντομος κώδικας κ.λπ.

Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες σελίδες προορισμού με το Elementor, συμπεριλαμβανομένων σελίδων για πωλήσεις, καταγραφή δυνητικών πελατών, splash, συμπίεση σελίδων κ.λπ. Συνδέστε το με άλλα εργαλεία μάρκετινγκ για SEO, μάρκετινγκ μέσω email, δοκιμές A/B, μεταφορτώσεις ήχου, βίντεο κ.λπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοσή του ή να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Pro που ξεκινά από 49 $/έτος για 1 ιστότοπο.

  6 Χρήσεις για τον εφεδρικό χώρο αποθήκευσης iCloud

PluginOps

Δημιουργήστε αποκριτικές σελίδες προορισμού αξιοποιώντας PluginOps. Αυτή η προσθήκη βασίζεται αποκλειστικά σε CSS ή HTML και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού, συμπεριλαμβανομένων σελίδων δυνητικών πελατών, σελίδων συμμετοχής κ.λπ.

Μετακινήστε κάθε στοιχείο και γραφικό στοιχείο ή αναδιατάξτε τις σειρές σύροντας και αποθέτοντας τα στοιχεία χρησιμοποιώντας το οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας. Το ισχυρό εργαλείο διασφαλίζει την κορυφαία απόδοση των σελίδων προορισμού σας και αν κάτι πάει στραβά, μπορείτε να το επεξεργαστείτε αμέσως, κάτι που μπορεί να αντικατοπτριστεί αμέσως.

Παρέχουν προσχεδιασμένα και προσαρμόσιμα πρότυπα και δωρεάν widget. Είναι συμβατό με θέματα WordPress και έχουν ήδη δοκιμάσει περισσότερα από 50 από αυτά. Σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε φόρμες συνδρομητών ή άλλες φόρμες χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό.

Το PluginOps υποστηρίζει την επεξεργασία από το τηλέφωνο για να κάνει τη σχεδίαση βολική και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού από πολλές παραλλαγές συσκευών. Μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε το SEO των σελίδων προορισμού σας διορθώνοντας τίτλους σελίδων, εικόνες μικρογραφιών, μετα λέξεις-κλειδιά και ετικέτες.

Μπριζί

Με Μπριζίη δημιουργία σελίδων προορισμού με εκπληκτική εμφάνιση είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς να χρειάζονται δεξιότητες σχεδιαστή ή προγραμματιστή.

Το Brizy δεν σας μπερδεύει με πολλές επιλογές για ένα στοιχείο. Αντίθετα, δείχνει ευθέως τι χρειάζεται για το στοιχείο που θα επεξεργαστείτε. Δημιουργήστε σχέδια σε χρόνο μηδέν χρησιμοποιώντας τον καινοτόμο επεξεργαστή του και επιλέξτε από δεκάδες προκατασκευασμένα σχέδια και 150 μπλοκ.

Παίρνετε 4000+ εικονίδια και για τις εκδόσεις Glyph και Outline και βρίσκετε το ακριβές για τις ανάγκες σας με αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών και φιλτράροντάς το σε διάφορες κατηγορίες. Μπορείτε να μεταβείτε άμεσα στην προβολή για κινητά για να δείτε τις αλλαγές για να κάνετε τις σελίδες προορισμού φιλικές προς κινητά.

Ελέγξτε τις εικόνες χωρίς κόπο ανεβάζοντας, αλλάζοντας το μέγεθος, μεγεθύνοντας και εστιάζοντάς τες μέσα σε δευτερόλεπτα. Το Brizy δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας στο cloud και οποιαδήποτε αλλαγή κάνετε μπορεί επίσης να αποθηκευτεί αυτόματα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή και να την επεξεργαστείτε.

Divi

Το ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WordPress – Divi είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα στην αγορά με ανώτερο και διαισθητικό οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας σχεδιασμού, σας δίνει δύναμη με 40+ εντυπωσιακά στοιχεία σχεδίασης για να δημιουργήσετε εκπληκτικές σελίδες προορισμού αποτελεσματικά.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε το δικό σας προσαρμοσμένο CSS και να το συνδυάσετε με τα οπτικά σχέδια του Divi. Ελέγξτε την εμφάνιση των σελίδων προορισμού σας μέσω της αποκριτικής και ενσωματωμένης επεξεργασίας κειμένου του Divi. Μπορείτε να διαχειριστείτε και να αποθηκεύσετε απεριόριστες προσαρμοσμένες σελίδες και να τις επαναχρησιμοποιήσετε όποτε τις χρειάζεστε.

Δημιουργήστε εκπληκτικά εφέ αιώρησης με το Divi και μετατρέψτε τις μονάδες σε διαδραστικά και διασκεδαστικά στοιχεία. Μπορείτε να προσαρμόσετε όλα τα βασικά στοιχεία κειμένου, όπως εισαγωγικά μπλοκ, λίστες, συνδέσμους αγκύρωσης και πολλά άλλα. Προσθέστε έναν υπαινιγμό προσωπικής πινελιάς στον ιστότοπό σας δημιουργώντας μια δυναμική μετάβαση μεταξύ μπλοκ περιεχομένου με τη βοήθεια διαχωριστικών σχημάτων.

Προσθέστε μοναδικά εφέ με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας περιγράμματος για να ελέγξετε το χρώμα, το μέγεθος, το στυλ και τις στρογγυλεμένες γωνίες του. Χρησιμοποιήστε το προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα για επισήμανση σύνταξης, επιλογή χρωμάτων, αναφορά σφαλμάτων, αυτόματη συμπλήρωση, εύρεση και αντικατάσταση, αναζήτηση, επιλογή πολλών γραμμών κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε πολλά φίλτρα και εφέ, σκιές, σκιές κειμένου και κινούμενα σχέδια για κάνουν τις σελίδες προορισμού ενδιαφέρουσες.

Το Divi παρέχει ισχυρές δοκιμές διαχωρισμού για να εξετάσει ποιο περιεχόμενο και σχεδιασμός μπορούν να έχουν καλύτερη απόδοση. Παρέχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη έκδοση μεταξύ των δύο για να αυξήσετε την επιτυχία της σελίδας προορισμού σας. Η τιμολόγησή του ξεκινά από 89 $ για 1 χρόνο ή μπορείτε να το απολαύσετε για μια ζωή πληρώνοντας μια εφάπαξ χρέωση 249 $.

  Πώς να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες iPhone τη νύχτα ή σε χαμηλό φωτισμό

Οξυγόνο

Απολαύστε τον εκτεταμένο έλεγχο και την ευελιξία της δημιουργίας σελίδων προορισμού από Οξυγόνο. Ο οπτικός επεξεργαστής του είναι ισχυρός και μπορεί εύκολα να σύρει τις άκρες των στοιχείων σχεδίασης για να εφαρμόσει χώρους και να τα παραγγείλει όπως θέλετε.

Είναι φιλικό προς τους προγραμματιστές με βασικά στοιχεία HTML και σας επιτρέπει να γράφετε JS, CSS και PHP ζωντανά. Απολαύστε προηγμένες λειτουργίες, όπως προσαρμόσιμα στοιχεία δημιουργίας και δυναμικά δεδομένα μέσω βρόχων και επαναλήπτων.

Η βασική του τιμή ξεκινά από 99 $, μια εφάπαξ χρέωση και περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

Αναζητάτε ένα φιλικό προς τους αρχάριους και πιο εύκολο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων προορισμού για WordPress;

WPOnepager μπορώ να βοηθήσω!

Σας βοηθά να δημιουργήσετε διαφορετικές σελίδες προορισμού για επιχειρήσεις, υπηρεσίες, προϊόντα, εφαρμογές, εκδηλώσεις και σελίδες προορισμού συνέχισης. Προσφέρει 100+ εξαιρετικά σχεδιασμένα premium μπλοκ και πρότυπα. Προσθέστε μπλοκ με ένα μόνο κλικ και κάντε το SEO φιλικό και ανταποκρίνεται σε κινητά.

Παρέχει επίσης εκπληκτικά εφέ κινούμενων σχεδίων που τραβούν τα μάτια, διαφάνειες για κύλιση και όμορφη τυπογραφία για κάθε μπλοκ, ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται άνετα όταν διαβάζουν τις σελίδες προορισμού σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλη την εργασία σας στη βιβλιοθήκη σας και να αποκτήσετε πρόσβαση, να την επαναχρησιμοποιήσετε ή να την επεξεργαστείτε ανά πάσα στιγμή σε διαφορετικές σελίδες.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την απόκριση των σελίδων προορισμού σας σε tablet, κινητό και υπολογιστή. Το WPOnepager υποστηρίζει πολλές γλώσσες, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετείτε το παγκόσμιο κοινό.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 39 $/έτος για 1 ιστότοπο και 99 $ για μια ζωή, συμπεριλαμβανομένης εγγύησης επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

SiteOrigin

Εργαλείο δημιουργίας σελίδων από την SiteOrigin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα WordPress, με περισσότερα από 1 εκατομμύριο εγκατεστημένα. Λειτουργεί με σχεδόν οποιοδήποτε είδος θέματος και μπορείτε να δημιουργήσετε τη σελίδα χωρίς κωδικοποίηση.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά:

  • Ζωντανός επεξεργαστής – δείτε πώς φαίνεται χωρίς να αποθηκεύσετε/ανανεώσετε τη σελίδα σας
  • Διατίθεται σε 17 γλώσσες
  • Έλεγχος έκδοσης – μην ανησυχείτε αν χάσετε κάτι με τη νέα αλλαγή. Μπορείτε πάντα να κάνετε κύλιση προς τα πίσω ή προς τα εμπρός με ένα κλικ.
  • Προσαρμοσμένο CSS – χρειάζεστε λίγη προσθήκη CSS; Κανένα πρόβλημα.

Το πιο σημαντικό, είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Beaver Builder

κάστορας είναι ένας από τους ιδιαίτερα επαινεμένους κατασκευαστές σελίδων WordPress που λειτουργεί άψογα με το Πλαίσιο Γένεσης.

Το Beaver είναι φιλικό προς τους προγραμματιστές, βελτιστοποιημένο SEO, ανταποκρίνεται και υποστηρίζει το WooCommerce. Μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε θέμα WordPress.

Πάνω από 275.000 ιστότοποι εμπιστεύονται την Beaver. Μπορείτε να δημιουργήσετε είτε μια σελίδα προορισμού από την αρχή είτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 30 πρότυπα.

Ο Κάστορας πήρε το lite έκδοση με περιορισμένη λειτουργικότητα ΔΩΡΕΑΝ, γι’ αυτό δοκιμάστε το και δείτε πώς θα πάει.

Qards

Qards by Designmodo είναι ένα φανταστικό πρόσθετο για τη δημιουργία μιας αξιοσημείωτης σελίδας προορισμού σε στυλ κάρτας ή παρουσίασης. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο προώθησης, μια εκκίνηση, ένα άρθρο ή μια ιστορία φωτογραφίας μέσα σε λίγα λεπτά. Το Qards ανταποκρίνεται πλήρως και υποστηρίζει επιτόπια επεξεργασία.

Όχι απλώς μια σελίδα προορισμού, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο με Qards χωρίς κωδικοποίηση.

Παλαιότερα, η δημιουργία σελίδων προορισμού ήταν μια δαπανηρή διαδικασία, αλλά με την παραπάνω προσθήκη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού με δυνατότητα δράσης γρήγορα σε προσιτή τιμή. Μερικά από αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ.