Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση ιστορίας Instagram

Το Instagram έχει πλέον δημοσκοπήσεις. Η εφαρμογή κυκλοφορεί φρέσκα νέα αυτοκόλλητα σχεδόν κάθε εβδομάδα και σίγουρα όταν υπάρχουν διακοπές ή μια νέα, υπερβολικά διαφημισμένη ταινία που κυκλοφορεί. Αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι ένας τύπος διαδραστικού αυτοκόλλητου που μπορείτε να προσθέσετε στις ιστορίες σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια διαφορετική δημοσκόπηση σε κάθε εικόνα στην ιστορία σας. Είναι απλές δημοσκοπήσεις που σας επιτρέπουν να κάνετε μια ερώτηση που μπορεί να έχει μόνο δύο επιλογές. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Instagram Story.

Δημιουργήστε μια δημοσκόπηση ιστορίας Instagram

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το κουμπί της κάμερας επάνω αριστερά. Βγάλε φωτογραφία οτιδήποτε. Εάν η δημοσκόπηση που θέλετε να πραγματοποιήσετε αφορά ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι καλύτερο να το φωτογραφίσετε. Ένα προφανές παράδειγμα, και πιθανότατα κάτι που θα δούμε να συμβαίνει με αυτήν τη λειτουργία, είναι όταν είστε έξω για ψώνια και πρέπει να αποφασίσετε ανάμεσα σε δύο είδη.

  Πώς να δείτε αναρτήσεις με προηγούμενα like στο Instagram

Αφού τραβήξετε τη φωτογραφία, έχετε την επιλογή να την επεξεργαστείτε. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε τη δημοσκόπηση. Πατήστε το κουμπί αυτοκόλλητων και στη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων, πατήστε το στοιχείο Δημοσκόπηση.

Πληκτρολογήστε μια ερώτηση και αν ταιριάζουν οι προεπιλεγμένες επιλογές Ναι/Όχι, πατήστε «Τέλος» επάνω δεξιά. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες απαντήσεις για τη δημοσκόπησή σας, πατήστε μέσα στο πλαίσιο Ναι/Όχι για να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη απάντηση. Μόλις τελειώσετε, πατήστε “Τέλος” επάνω δεξιά.

Μπορείτε να στείλετε αυτήν την εικόνα μαζί με τη δημοσκόπηση στην ιστορία σας, σε μια ομάδα ή σε μερικούς συγκεκριμένους φίλους. Θα μπορούν να ψηφίσουν για την ιστορία μία φορά και φαίνεται ότι η ψηφοφορία δεν μπορεί να αλλάξει αργότερα. Μπορείτε να ψηφίσετε και εσείς, αλλά δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν υπάρχει χρονόμετρο στη ψηφοφορία, αλλά επειδή μια ιστορία Instagram λήγει μετά από 24 ώρες, η δημοσκόπηση θα λήξει μαζί της.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εφέ Instagram σε iPhone και Android

Ως το άτομο που μοιράστηκε την ιστορία και διεξήγαγε τη δημοσκόπηση, μπορείτε να δείτε ποιος ψήφισε στη δημοσκόπηση και ποια επιλογή διάλεξε από τις δύο που δόθηκαν.

Περισσότερες ενδιαφέρουσες ιστορίες

Οι δημοσκοπήσεις κάνουν τις ιστορίες του Instagram διαδραστικές και πιο ελκυστικές. Είναι ένα πράγμα να παρακολουθείτε μια ζωντανή μετάδοση από τον αγαπημένο σας λογαριασμό και να αφήνετε σχόλια, αλλά αυτός είναι ένας εντελώς διαφορετικός τύπος αλληλεπίδρασης.

Οι μάρκες, μεγάλες και μικρές, θα θέλουν να το επωφεληθούν από αυτό, αλλά έχει το μειονέκτημά του. Απλώς ρωτήστε τα άτομα που έχουν τον λογαριασμό Instagram της Bethesda. Η εταιρεία ρώτησε τους ακολούθους της αν είχαν κατεβάσει το «δωρεάν» παιχνίδι The Elder Scrolls: Legends, το οποίο δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Είναι απλώς δωρεάν για λήψη. Ίσως έψαχναν για ένα ηχηρό Ναι, αλλά αποδείχθηκε ότι η πλειοψηφία των οπαδών δεν είχε παίξει καθόλου το παιχνίδι.

  Δείτε τις ροές σας Instagram, Facebook και Twitter σε ένα μέρος