Πώς να δημιουργήσετε μια γεωγραφική περιφραγμένη ιστορία στο Snapchat

Οι γεωγραφικές ιστορίες στο Snaphat είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστορίες που είναι ορατές μόνο σε άτομα εντός μιας γεωγραφικής παραμέτρου. Τα άτομα εντός της γεωγραφικής περιφραγμένης τοποθεσίας μπορούν να δουν και να προσθέσουν στιγμιότυπα στην ιστορία. Προορίζεται για τη στόχευση συμβάντων, για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε ένα πάρτι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γεωγραφικά περιφραγμένη ιστορία στο Snapchat και να ζητήσετε από όλους στο πάρτι να προσθέσουν στιγμιότυπα σε αυτήν. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστορία Geo Fenced στο Snapchat.

Διαθεσιμότητα χώρας

Επίσημα, αυτή η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Γερμανία, τη Δανία, τη Φινλανδία, το Μεξικό, το Κατάρ, το Κουβέιτ και τον Λίβανο. Για κάποιο λόγο, μπορέσαμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτό σε μια μη υποστηριζόμενη περιοχή χωρίς να χρησιμοποιήσουμε VPN. Εάν δεν βλέπετε τη λειτουργία, μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας ένα VPN και πλαστογραφώντας την τοποθεσία σας σε μία από τις υποστηριζόμενες χώρες.

  Το Snapchat χρησιμοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Ghost;

Δημιουργήστε μια ιστορία Geo Fence

Ανοίξτε το Snapchat και σύρετε προς τα αριστερά. Στην οθόνη Ιστορίες, πατήστε το κουμπί συν επάνω δεξιά. Στην οθόνη Δημιουργία νέας ιστορίας, πατήστε «Γεωγραφική ιστορία».

Θα εντοπίσει αυτόματα την τοποθεσία σας και θα προσθέσει μια περίμετρο γύρω από αυτήν. Δεν μπορείτε να αλλάξετε την ακτίνα της περιμέτρου. Δώστε του ένα όνομα και πατήστε Αποθήκευση. Στη συνέχεια, επιλέξτε ποιος μπορεί να προσθέσει στιγμιότυπα σε αυτό και να το δείτε.

Τώρα που δημιουργήσατε μια ιστορία Geo Fenced, μπορείτε να προσθέσετε ένα στιγμιότυπο σε αυτήν. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο όπως κάνετε συνήθως, επεξεργαστείτε το και πατήστε Αποστολή. Στην οθόνη αποστολής, η Geo περιφραγμένη ιστορία σας θα εμφανιστεί ως μια ιστορία στην οποία μπορείτε να στείλετε το στιγμιότυπο. Πατήστε το και τελειώσατε.

  Πώς να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε ένα Avatar Bitmoji στο Snapchat

Όλοι οι φίλοι σας και οι φίλοι τους ανάλογα με τις ρυθμίσεις της ιστορίας, θα μπορούν να δουν και να προσθέσουν στιγμιότυπα στην ιστορία, εάν βρίσκονται εντός της περιμέτρου του γεωγραφικού φράχτη.

Μυστικότητα

Αν και η ιστορία βασίζεται στην τοποθεσία, εξακολουθεί να σέβεται το προσωπικό απόρρητο. Μπορείτε να περιορίσετε την προβολή της ιστορίας μόνο στους φίλους σας και να κρατήσετε έξω τους αγνώστους. Οι ρυθμίσεις ιστορίας δεν σας επιτρέπουν να περιορίσετε την ορατότητα για να επιλέξετε φίλους. Αν αυτό θέλετε να κάνετε, καλύτερα να δημιουργήσετε μια ομάδα φίλων στο Snapchat.

Το Snapchat έχει να κάνει με το ανοιχτό μοίρασμα και τη ζωή στη στιγμή, έτσι δεν μπορείτε να περιμένετε να βελτιώσετε περαιτέρω την ορατότητα της ιστορίας. Λάβετε υπόψη ποιος είναι ο σκοπός αυτής της δυνατότητας και εάν δεν είναι αυτό που αναζητάτε, δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια ιδιωτική ιστορία.

  Πώς να εξαγάγετε όλες τις μνήμες στο Snapchat