Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp

Ασχολείστε με μια επιχείρηση αλλά δεν αποκτάτε πιθανούς πελάτες; Εάν είστε ένας από τους ιδιοκτήτες επιχείρησης, πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp. Μια επαγγελματική σελίδα στο Yelp θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με νέους πελάτες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε καλή θέληση για την επιχείρησή σας αλληλεπιδρώντας με πελάτες ή χρήστες, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν κριτικές Yelp που βοηθούν τη σελίδα της επιχείρησής σας να αναπτυχθεί γρήγορα. Τελικά το Yelp είναι μια ελκυστική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με χρήστες σε όλο τον κόσμο. Εάν θέλετε πραγματικά να έχετε μεγάλη επιτυχία στην επιχείρησή σας, σχεδιάστε μια σωστή στρατηγική και κάντε την επιχείρησή σας σωστό μάρκετινγκ. Θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp, καθώς θα σας βοηθήσει στο μάρκετινγκ λέγοντας στους πελάτες τις υπηρεσίες σας κ.λπ. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε όλες αυτές τις διαδικασίες μαζί με τη μέθοδο διαχείρισης των ρυθμίσεων λογαριασμού Yelp. Ας βουτήξουμε!

Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp και να διαχειριστείτε λεπτομερώς τις ρυθμίσεις λογαριασμού Yelp με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Τι είναι το Yelp Business;

ο Yelp Business έχει έναν ιστότοπο και μια εφαρμογή για κινητά που βοηθά στη σύνδεση των ανθρώπων με τις τοπικές επιχειρήσεις σας. Το Yelp είναι μια πλατφόρμα για να βρείτε, να ελέγξετε και να μιλήσετε για τοπικές επιχειρήσεις. Συνδέει τους ανθρώπους με τις τοπικές επιχειρήσεις δείχνοντάς τους κριτικές, φωτογραφίες, ώρες λειτουργίας και άλλες λεπτομέρειες σε μια εύχρηστη μορφή. Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν τις δικές τους κριτικές και φωτογραφίες της επιχείρησης για να βοηθήσουν άλλους να λάβουν καλύτερες αποφάσεις. Το Yelp παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες ώρες για να επισκεφθείτε την επιχείρηση με βάση το πότε είναι πιο απασχολημένοι ή έχουν ειδικές εκδηλώσεις.

Είναι το Yelp δωρεάν ή επί πληρωμή;

Ναι, το Yelp είναι μια δωρεάν εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη σελίδα της επιχείρησής σας για να προσεγγίσετε πολλούς πελάτες δωρεάν στο Yelp. Η Yelp δεν αναλαμβάνει καμία χρέωση ή οποιοδήποτε είδος χρέωσης χειρισμού από εσάς.

  14 Ενδιαφέροντα εργαλεία για τον έλεγχο και τη διαχείριση της ποιότητας του κώδικα

Σημείωση: Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση στη σελίδα της επιχείρησής σας, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με την επιχείρησή σας. Το Yelp θα χρεώνει 1 $ την ημέρα.

Είναι δωρεάν η χρήση του Yelp;

Ναι, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Yelp δωρεάν για να κάνουν αναζήτηση στις επιχειρήσεις. Είναι επίσης δωρεάν η δημιουργία επιχειρηματικής σελίδας στο Yelp.

Πρέπει να διεκδικήσω την επιχείρησή μου στο Yelp;

Ναι, θα πρέπει να διεκδικήσετε την επιχείρησή σας στο Yelp. Η διεκδίκηση της επιχείρησής σας στο Yelp θα συμβάλει στην προσέλκυση νέων πελατών και στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας. Οι κριτικές Yelp μπορούν επίσης να φιλτραριστούν κατά κατηγορίες όπως η υπηρεσία, η τιμή, η στάθμευση κ.λπ. Επομένως, η διεκδίκηση της επιχείρησής σας στο Yelp είναι μια καλή ιδέα εάν θέλετε να κατατάξετε ψηλά σε αυτόν τον ιστότοπο κριτικής. Συνιστάται να διεκδικήσετε την επιχείρησή σας στο Yelp γιατί θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με πελάτες που βρίσκονται κοντά σας και ενδιαφέρονται για την υπηρεσία ή το προϊόν σας.

Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό Yelp;

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Yelp για επιχειρήσεις μόνο εάν έχετε διεκδικήσει τη σελίδα της επιχείρησής σας και έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό σε αυτήν. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη διαδικασία σύνδεσης. όπως: Λάθος email ή κωδικός πρόσβασης κ.λπ. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή διεύθυνση email κατά τη σύνδεση. Είναι πολύ πιθανό να έχετε δημιουργήσει τη σελίδα σας με το email που λειτουργεί και να προσπαθείτε να συνδεθείτε με το προσωπικό σας.

Σημείωση: Εάν προσθέσατε πρόσφατα την επιχείρησή σας στο Yelp, χρειάζεστε έγκριση, καθώς οι νέες επαγγελματικές προσθήκες εγκρίνονται πρώτα από τους επόπτες του Yelp και αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο.

Πώς να συνδεθείτε στον λογαριασμό Yelp;

Θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Yelp ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή προγράμματος περιήγησης στο τηλέφωνό σας. Έχουμε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Google Chrome για σκοπούς επίδειξης.

2. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος Yelp.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

4. Πατήστε Σύνδεση από το αναπτυσσόμενο μενού.

5. Τώρα, εισαγάγετε το καταχωρημένο αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασης στα αντίστοιχα πεδία.

6. Στη συνέχεια, πατήστε Σύνδεση.

Σημείωση: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Yelp;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp:

1. Πηγαίνετε στο Ιστότοπος Yelp.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Εγγραφή.

3. Εισαγάγετε το όνομα, τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης και τον ταχυδρομικό κώδικα στα αντίστοιχα πλαίσια.

  11 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών Valheim το 2022 [Updated]

4. Στη συνέχεια, πατήστε Εγγραφή.

Σημείωση: Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας στο συγκεκριμένο πεδίο.

5. Προσθέστε μια φωτογραφία προφίλ και βρείτε φίλους στις επόμενες σελίδες για να ρυθμίσετε με επιτυχία τον λογαριασμό σας Yelp.

Ο λογαριασμός σας θα δημιουργηθεί με επιτυχία. Έτσι δημιουργείτε λογαριασμό στο yelp.

Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό Yelp;

Αξίζει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp; Ναι, το Yelp θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Γνωρίζετε ότι 90+ εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Yelp κάθε μήνα για να φτάσουν σε εστιατόρια και να βρουν υπηρεσίες για το σπίτι; Μια έρευνα μας λέει ότι το 97% των ατόμων που επισκέπτονται το Yelp πραγματοποιούν μια αγορά. Έτσι, η ισχυρή παρουσία στο Yelp θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιθανούς πελάτες.

Αφού μάθετε πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp, ακολουθήστε τα βήματα για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Yelp:

1. Επισκεφθείτε το Yelp for Business ιστοσελίδα και εισαγάγετε το όνομα της επιχείρησής σας.

2Α. Πατήστε στα επιθυμητά αποτελέσματα από τη λίστα επιχειρηματικών προτάσεων.

2Β. Ή πατήστε Προσθήκη στο Yelp δωρεάν.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email της επιχείρησής σας και πατήστε Συνέχεια.

Σημείωση: Η διεύθυνση email θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τι συμβαίνει με τη σελίδα σας.

4. Εισαγάγετε όλα τα στοιχεία της επιχείρησης και πατήστε Προσθήκη επιχείρησης από το κάτω μέρος της σελίδας.

5. Θα λάβετε ένα email σχετικά με την επιβεβαίωση του email σας. Πατήστε στον σύνδεσμο Επιβεβαίωση διεύθυνσης email από αυτό το email για να επαληθεύσετε το αναγνωριστικό email σας.

6. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας για να αρχίσετε να διεκδικείτε την επιχείρησή σας και πατήστε Τέλος.

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη σελίδα σας ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Θα λάβετε την ενημέρωση μόλις επαληθευτεί η σελίδα της επιχείρησής σας. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να λάβετε την ειδοποίηση σχετικά με αυτό.

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω στο Yelp ως επιχείρηση;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την επιχείρησή σας στο Yelp με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω. Όλες οι υποβληθείσες επιχειρηματικές λεπτομέρειες θα επαληθευτούν από τους επόπτες του Yelp για επιβεβαίωση. Δώστε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε όταν προσθέτετε μια επιχείρηση στο Yelp, καθώς θα εγκρίνεται πιο γρήγορα και θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Χρειάζονται δύο εργάσιμες ημέρες ή ίσως λιγότερο από αυτό. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να δημιουργείτε λογαριασμό στο Yelp.

Πώς να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις λογαριασμού Yelp;

Ακολουθήστε τα βήματα για να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις λογαριασμού Yelp:

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος Yelp στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Πώς να πληρωθείτε για να δοκιμάσετε ιστότοπους το 2022 [15 Websites]

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ > Ρυθμίσεις λογαριασμού από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Θα ανοίξει η σελίδα του προφίλ σας. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη/Επεξεργασία δίπλα στο πεδίο που θέλετε για να το αλλάξετε.

4. Αφού κάνετε τις αλλαγές σας, πραγματοποιήστε κύλιση μέχρι το κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο Save Changes.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης, τους φίλους, την τοποθεσία σας κ.λπ. από εδώ.

Πώς να δημοσιεύσετε κριτικές Yelp;

Αν θέλετε να αξιολογήσετε μια επιχείρηση που επισκεφτήκατε πρόσφατα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημοσιεύσετε κριτικές Yelp:

1. Από σας Πίνακας ελέγχου λογαριασμού Yelpκάντε κλικ στο Γράψτε μια κριτική από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Εισαγάγετε την επιθυμητή επωνυμία και τη διεύθυνση επιχείρησης στις διαθέσιμες γραμμές αναζήτησης και κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση.

3. Κάντε κλικ στην επιθυμητή επιχείρηση από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

4. Κάντε κλικ στο επιθυμητό αστέρι βαθμολογίας για να τοποθετήσετε την αξιολόγηση και να γράψετε την κριτική σας στο παρακάτω πλαίσιο αξιολόγησης.

5. Κάντε κλικ στο πλαίσιο Επισύναψη φωτογραφιών για να περιηγηθείτε και να προσθέσετε φωτογραφίες στην κριτική σας.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Δημοσίευση κριτικής για να ανεβάσετε την κριτική σας για τη συγκεκριμένη επιχείρηση με επιτυχία.

Η κριτική σας θα υποβληθεί με επιτυχία. Αν δημοσιεύσετε κριτικές Yelp, θα βοηθήσετε τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.

Πώς να επισκεφτείτε τη σελίδα βοήθειας κριτικών Yelp;

Θυμηθείτε, μπορείτε να ελέγξετε αυτό που θέλετε σύμφωνα με την εμπειρία σας σε επαγγελματικές σελίδες. Αλλά εάν η κριτική σας παραβιάζει τους όρους παροχής υπηρεσιών του Yelp, θα αφαιρεθεί από τους επόπτες του Yelp. Για να επισκεφτείτε τη σελίδα βοήθειας κριτικών Yelp, επισκεφθείτε τη σελίδα Σελίδα Κέντρου υποστήριξης κριτικών και φωτογραφιών Yelp στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Και θα λάβετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σχετίζονται με την κριτική εδώ.

Πώς να δείτε τις κριτικές Yelp;

Αν δείτε τη δημοσιευμένη κριτική σας στο προφίλ σας, αλλά δεν τη λαμβάνετε στη σελίδα της επιχείρησης, αυτή τη στιγμή δεν συνιστάται. Οι κριτικές καταργούνται μόνο εάν διαπιστωθούν αντίθετα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Yelp ή εάν ο λογαριασμός σας έχει κλείσει εντελώς.

Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp, μπορείτε να δείτε τις δημοσιευμένες κριτικές Yelp ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστότοπος Yelp στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ > στην επιλογή Σχετικά με εμένα από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Κριτικές από το αριστερό παράθυρο για να δείτε όλες τις κριτικές που έχετε δημοσιεύσει στον λογαριασμό σας Yelp.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Yelp;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Yelp μέσω:

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Yelp θα σας δώσει τη λύση μόλις λάβει το ερώτημά σας.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη του Yelp Restaurant;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Yelp Restaurant μέσω:

Σημείωση: Η τηλεφωνική γραμμή είναι ανοιχτή μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Yelp και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις λογαριασμού Yelp με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.