Πώς να δημιουργήσετε εικόνες ανατροπής για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σελίδες προϊόντων


Οι εικόνες που αλλάζουν για να εμφανίζουν μια διαφορετική όταν ο κέρσορας είναι τοποθετημένος πάνω του ονομάζονται Εικόνες ανατροπής. Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να προβάλλετε προϊόντα ή να κάνετε το περιεχόμενο πιο διαδραστικό για τους επισκέπτες. Αυτές οι εικόνες χρησιμοποιούνται ευρέως σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ, όπου ίσως είναι λιγότερο ευπρόσδεκτες. Οι εικόνες δημιουργούνται με CSS και HTML, αλλά αν ψάχνετε για μια απλή μέθοδο που βασίζεται στη διεπαφή χρήστη για να τις δημιουργήσετε, το εργαλείο Rollover του FreshInbox είναι αυτό που χρειάζεστε.

  Πώς να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας, συν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις δύο εικόνες που θέλετε να συμπεριλάβετε στην εικόνα ανατροπής. Από τις δύο εικόνες, η μία θα εμφανίζεται όταν ο κέρσορας δεν είναι τοποθετημένος πάνω της, ενώ η άλλη θα εμφανίζεται όταν ο κέρσορας μετακινείται στην εικόνα. Οι εικόνες σας μπορούν να είναι σε μορφή PNG ή JPG. Ανεβάστε τα σε μια μονάδα σύννεφο ή υπηρεσία κοινής χρήσης εικόνων όπως το Imgur και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο εργαλείο Rollover του FreshInbox.

Στη διεύθυνση URL της κύριας εικόνας, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL της εικόνας που θα πρέπει να εμφανίζεται όταν ο δρομέας του ποντικιού δεν είναι τοποθετημένος πάνω από την εικόνα. Καθορίστε το πλάτος και το ύψος της εικόνας και στη διεύθυνση URL εναλλακτικής εικόνας, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL της εικόνας που θα εμφανιστεί όταν ο κέρσορας τοποθετηθεί πάνω της.

  Πώς το iPhone σας μπορεί να αντικαταστήσει σύντομα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας

Στη συνέχεια, εισαγάγετε μια διεύθυνση URL ανακατεύθυνσης στο πλαίσιο «Σύνδεσμος». Εάν ένας χρήστης κάνει κλικ στην εικόνα ανατροπής, θα μεταφερθεί στη διεύθυνση URL που εισάγετε εδώ. Εισαγάγετε κείμενο ALT και κάντε κλικ στο «Δημιουργία». Θα δείτε μια προεπισκόπηση της εικόνας στα δεξιά και θα λάβετε κωδικούς για την προσθήκη της εικόνας στον ιστότοπο ή το email σας.

Εάν θέλετε η εικόνα να αποκρίνεται, ενεργοποιήστε την επιλογή “Κλιμάκωση εικόνας στο πλάτος του κοντέινερ”, αλλά κάντε το μόνο εάν γνωρίζετε πώς να εργάζεστε με κοντέινερ. Αφήστε την επιλογή μη επιλεγμένη για μια κανονική εικόνα ανατροπής. Για να το εισαγάγετε σε ένα email ή μια ιστοσελίδα, αντιγράψτε τον κώδικα και επικολλήστε τον μέσα στην ετικέτα για την οποία προορίζεται, π.χ. Επικεφαλίδα για email και Κύριο μέρος για ιστοσελίδα. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσετε μια εικόνα ανατροπής.

  Τι είναι η επίθεση Phishing του Punycode και πώς να παραμείνετε ασφαλείς

Επισκεφτείτε το εργαλείο Rollover του FreshInbox