Πώς να δημιουργήσετε ένα επιλεγμένο άλμπουμ στο Facebook

Τα άλμπουμ φωτογραφιών έχουν γίνει βασικό χαρακτηριστικό στα smartphone. Δεν είναι ένας τρόπος οργάνωσης φωτογραφιών. Αν κοιτάξετε το iOS, έχουν πάρει μια πιο νοσταλγική λειτουργία με τη μορφή των Αναμνήσεων. Το Facebook φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές συλλογές φωτογραφιών. Σε αντίθεση με το Flickr, οι φωτογραφίες στο Facebook είναι πιο προσωπικές. Ως εκ τούτου, είναι λογικό ότι το Facebook θα εκμεταλλευτεί αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο περιεχομένου. Το κάνει με τη μορφή Επιλεγμένων άλμπουμ. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Επιλεγμένο άλμπουμ στο Facebook στο οποίο άλλοι φίλοι μπορούν να προσθέσουν φωτογραφίες και ακόμη και κείμενο. Είναι ένα συλλογικό άλμπουμ φωτογραφιών με επίκεντρο τις αναμνήσεις.

  Το Facebook ειδοποιεί την αφίσα εάν αφαιρέσω μια ετικέτα;

Επιλεγμένο άλμπουμ στον Ιστό του Facebook

Επισκεφτείτε το προφίλ σας στο Facebook και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Φίλοι. Ακριβώς κάτω από αυτό, θα δείτε μια ενότητα “Επιλεγμένα άλμπουμ”. Κλίκαρέ το.

Η διεπαφή ιστού σάς μεταφέρει στις Φωτογραφίες σας. Κάντε κλικ στο κουμπί προσθήκη νέου άλμπουμ για να δημιουργήσετε το επιλεγμένο άλμπουμ. Από αυτό το σημείο και μετά, η δημιουργία ενός επιλεγμένου άλμπουμ μοιάζει λίγο πολύ με τη δημιουργία οποιουδήποτε άλλου άλμπουμ. Μπορείτε να προσθέσετε συντελεστές, να δώσετε ένα όνομα στο άλμπουμ, να προσθέσετε μια περιγραφή και να προσθέσετε πληροφορίες τοποθεσίας. Τα Επιλεγμένα Άλμπουμ είναι δημόσια. Εάν αλλάξετε την ορατότητα, δεν θα μετατραπεί αυτόματα σε Επιλεγμένο άλμπουμ.

Μόλις τελειώσετε, μεταβείτε στις Φωτογραφίες σας και επιλέξτε το άλμπουμ που μόλις δημιουργήσατε. Κάντε κλικ στην επιλογή «Δυνατότητα στο προφίλ». Εάν το άλμπουμ ήταν δημόσιο, μπορεί να μην χρειαστεί να εκτελέσετε αυτό το βήμα.

  Πώς να στείλετε μυστικά, αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Facebook Messenger

Επιλεγμένο άλμπουμ στις εφαρμογές Facebook

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και μεταβείτε στο προφίλ σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο σημείο όπου βρίσκονται οι φωτογραφίες σας. Ακριβώς πάνω από τις φωτογραφίες, θα δείτε ένα κουμπί «Δημιουργία Δημόσιου Επιλεγμένου Άλμπουμ». Πατήστε το. Δώστε ένα όνομα στο άλμπουμ, προσθέστε έναν συνεργάτη και πατήστε “Αποθήκευση”.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τους φίλους που θέλετε να προσθέσετε ως συνεισφέροντες και πατήστε Τέλος. Θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη Κατάστασης ενημέρωσης που δεν μοιάζει να είναι για τη δημιουργία ενός άλμπουμ, αλλά είναι η πραγματική. Πατήστε την επιλογή «Φωτογραφίες/Βίντεο» και επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να προσθέσετε σε αυτήν.

  Αναζητήστε Hashtags στο Facebook, το Twitter και το Google Plus

Μόλις δημιουργηθεί το άλμπουμ, επισκεφθείτε το και πατήστε το κουμπί υπερχείλισης επάνω δεξιά. Στην οθόνη Επεξεργασία άλμπουμ, ενεργοποιήστε την επιλογή «Δυνατότητα στο προφίλ».

Τα επιλεγμένα άλμπουμ εμφανίζονται στην κορυφή του προφίλ σας. Είναι κάτι σαν καρφιτσωμένη ανάρτηση, εκτός από το ότι είναι εικόνες που δεν θα αντικαταστήσουν τις καρφιτσωμένες ενημερώσεις. Η λειτουργία προορίζεται να τονίζει ειδικές φωτογραφίες, αλλά δεν απευθύνεται μόνο στους φίλους σας. Είναι ένας άλλος τρόπος να κάνετε το δημόσιο προφίλ σας πιο ενδιαφέρον. Εάν είστε περισσότερο ιδιωτικός, αυτή η δυνατότητα δεν θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.