Πώς να δείτε όλες τις εφαρμογές που έχετε αγοράσει από το Mac App Store

Το Mac App Store βρίσκεται στη μέση μιας αναγέννησης, με την Apple να εστιάζει τόσο σε αυτό όσο και στις εφαρμογές του πολύ περισσότερο από την κυκλοφορία του macOS Mojave το 2018. Θέλετε να το χρησιμοποιήσετε περισσότερο; Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές σας.

Είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι το Mac App Store υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς λίγοι το εκμεταλλεύτηκαν για μερικούς λόγους. Πρώτον, ήταν απλώς μια απαίσια εφαρμογή στη χρήση και, δεύτερον, οι προγραμματιστές είτε δεν πούλησαν ποτέ τις εφαρμογές τους μέσω του Mac App Store είτε τις αφαίρεσαν αφού κατέληξαν ότι είτε τα οικονομικά είτε τα τεχνολογικά ζητήματα που έθεσε δεν άξιζε τον κόπο.

  Πώς να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Microsoft Teams χωρίς την εφαρμογή

Με το macOS Mojave, η Apple προσπάθησε να τα αλλάξει όλα αυτά, βοηθώντας εφαρμογές μεγάλων επωνύμων να ενταχθούν στο Mac App Store και ταυτόχρονα δίνοντάς του ένα σημαντικό γλείψιμο. Τραβάει επίσης πολύ μεγαλύτερη συντακτική προσοχή από την Apple τώρα, επίσης, με εφαρμογές που εμφανίζονται τακτικά για να βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεων. Όλα αυτά είναι υπέροχα για τους προγραμματιστές και, τελικά, θα είναι υπέροχα και για τους πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι ίσως θελήσετε να επιστρέψετε στο Mac App Store για πρώτη φορά εδώ και λίγο καιρό, και αν συμβαίνει αυτό, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη και των παλιών σας εφαρμογών.

  Πώς να αποκτήσετε την αντίστροφη αναζήτηση εικόνων Google στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows

Λοιπόν πού ακριβώς το κάνετε αυτό; Είναι αστείο να ρωτήσεις…

Πού να βρείτε όλες τις εφαρμογές σας, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν εφαρμογών

Οτιδήποτε έχετε κατεβάσει προηγουμένως από το Mac App Store, είτε αυτό ήταν κάτι που αγοράσατε είτε ήταν δωρεάν, μπορείτε να το βρείτε στο ίδιο μέρος στο πρόσφατα επανασχεδιασμένο Mac App Store. Είναι ένας θησαυρός από όλα όσα πιθανότατα ξεχάσατε, αλλά είναι αρκετά εύκολο να το βρείτε όταν ξέρετε πού να πάτε για να ψάξετε.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το App Store στο Mac σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο που αντιπροσωπεύει το Apple ID σας. Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID για να προχωρήσετε.

  Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Bluetooth στα Windows

Εδώ θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει. Εάν θέλετε να κατεβάσετε ξανά ένα, κάντε κλικ στο εικονίδιο του cloud δίπλα του. Εάν είναι ήδη εγκατεστημένο, μπορείτε να το ανοίξετε και από εδώ.

Εάν χρησιμοποιείτε την Οικογενειακή κοινή χρήση, μπορείτε να επιλέξετε ένα μέλος της οικογένειας για να δείτε επίσης όλες τις αγορές του.

Και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει. Τώρα ήρθε η ώρα να αγοράσετε μερικές από τις υπέροχες εφαρμογές Mac App Store.