Πώς να δείτε το ποσοστό μπαταρίας για χειριστήρια Xbox One στα Windows

Εάν παίζετε, πιθανότατα κάποια στιγμή θα έχετε ακούσει τη συζήτηση για υπολογιστή εναντίον κονσόλας. Εάν αγαπάτε πραγματικά τον υπολογιστή ή την κονσόλα στην οποία παίζετε, ίσως έχετε συμμετάσχει και εσείς σε αυτήν τη συζήτηση. Δεν είμαστε κανείς που θα κρίνει ποιο είναι καλύτερο. Ανεξάρτητα με το τι παίζετε παιχνίδια, χρησιμοποιείτε μια κοινή συσκευή. έναν ελεγκτή. Τα Windows σάς επιτρέπουν να συνδέετε χειριστήρια παιχνιδιών με τον φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μπορείτε να συνδέσετε έναν ενσύρματο ελεγκτή ή έναν ασύρματο. Η επιλογή είναι δική σου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα Windows δεν σας προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο να ελέγξετε το ποσοστό της μπαταρίας για χειριστήρια Xbox One. Το XInputBatteryMeter είναι μια δωρεάν εφαρμογή Windows που καλύπτει αυτό το κενό. Λειτουργεί για Windows 7, 8/8.1 και 10.

  Πώς να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στα Windows 10

Προβολή ποσοστού μπαταρίας

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το XInputBatteryMeter. Εκτελείται από το System Tray και υποστηρίζει έως και τέσσερις συνδεδεμένους ελεγκτές.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής στο δίσκο συστήματος και θα εμφανιστεί το ποσοστό της μπαταρίας για τα χειριστήρια Xbox One που είναι συνδεδεμένα στο σύστημά σας. Το ποσοστό για κάθε ελεγκτή θα αναγράφεται χωριστά.

Αυτή η εφαρμογή σάς δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας για χειριστήρια Xbox One, αλλά υποστηρίζει και άλλα χειριστήρια. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει όλους τους ελεγκτές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία ελεγκτή XInput. Πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση του DirectX στο σύστημά σας για να λειτουργήσει η εφαρμογή.

  Λάβετε ειδοποιήσεις όταν η μπαταρία του φορητού υπολογιστή σας είναι χαμηλή ή γεμάτη [Windows]

Η εφαρμογή δεν θα σας βοηθήσει να συνδέσετε έναν ελεγκτή. Θα λειτουργεί μόνο με συνδεδεμένους ελεγκτές. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση του ελεγκτή σας, αυτή η εφαρμογή δεν πρόκειται να σας βοηθήσει.

Το XInputBatteryMeter δεν θα σας ειδοποιήσει όταν η μπαταρία του ελεγκτή σας είναι χαμηλή. Εάν παίζετε ένα παιχνίδι σε λειτουργία πλήρους οθόνης, εναπόκειται σε εσάς να ελέγξετε το ποσοστό της μπαταρίας για το χειριστήριό σας. Η θήκη συστήματος είναι κρυμμένη σε πλήρη οθόνη, ώστε να μην μπορείτε να πείτε το ποσοστό με μια ματιά.

Η υπηρεσία XInput Controller

Δεν χρησιμοποιούν όλοι χειριστήρια Xbox One. Υπάρχουν φθηνές και ακριβές εναλλακτικές λύσεις. Η επιλογή στο χειριστήριο εξαρτάται από το τι σας αρέσει και τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε για έναν ελεγκτή είναι εάν χρησιμοποιεί την υπηρεσία ελεγκτή XInput ή όχι. Οι ελεγκτές Xbox χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία και άλλοι ελεγκτές μπορούν επίσης να επικοινωνούν μαζί της. Όσοι το χρησιμοποιούν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το XInputBatteryMeter για να ελέγχουν το ποσοστό της μπαταρίας για το χειριστήριο παιχνιδιών τους.

  Πώς να ελέγξετε τα FPS σε ένα παιχνίδι στα Windows 10

Τόσο τα ενσύρματα όσο και τα ασύρματα χειριστήρια χρησιμοποιούν την υπηρεσία XInput Controller, ώστε να είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τον τύπο του ελεγκτή που θα συνδέσετε με το σύστημά σας, π.χ. ενσύρματο ή ασύρματο.

Κατεβάστε το XInputBatteryMeter