Πώς να δείτε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram

Το Instagram είναι ένας νέος κόμβος κοινωνικής δικτύωσης για χρήστες του Διαδικτύου όπου μπορούν να δημοσιεύουν ιστορίες, φωτογραφίες και βίντεο και να παρακολουθούν περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Το καλύτερο μέρος αυτής της πλατφόρμας είναι ότι παρέχει προστασία απορρήτου στους χρήστες του Instagram δίνοντας μια επιλογή για ένα ιδιωτικό προφίλ. Όσον αφορά την ψυχαγωγία, το Instagram είναι μια αρκετά εθιστική εφαρμογή. Ειδικά με τους νέους κυλίνδρους χαρακτηριστικών του, έχει γίνει ακόμη πιο δημοφιλής στους χρήστες του. Άνθρωποι όλων των ηλικιακών ομάδων φτιάχνουν μπομπίνες και τους παρακολουθούν όλη μέρα. Εάν είστε επίσης λάτρης των κυλίνδρων και θέλετε να μάθετε πώς να βλέπετε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Στον σημερινό οδηγό, θα συζητήσουμε όλες τις κοινές αμφιβολίες που εγείρονται σχετικά με τις προηγμένες ρυθμίσεις στο Instagram και πολλά άλλα. Επίσης, θα μάθετε πώς να βλέπετε τα like σας στο Instagram και γιατί δεν μπορείτε να δείτε αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε με τον αναλυτικό οδηγό μας για το Instagram και τις δυνατότητές του.

Πώς να δείτε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram

Θα ενημερωθείτε για Καρούλια Instagram και πώς να δείτε τα like σας στους κυλίνδρους και τις αναρτήσεις του Instagram σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι τα Reels στο Instagram;

Το Reels είναι μια λειτουργία του Instagram που κέρδισε γρήγορα την προσοχή και τη δημοτικότητα μεταξύ της εφηβικής γενιάς σε όλο τον κόσμο. Επίσης, άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα για να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους ή τους σημαντικούς λογαριασμούς τους στο Instagram. Αυτή η εθιστική λειτουργία περιλαμβάνει κάθετα βίντεο πλήρους οθόνης που μπορούν να ρυθμιστούν σε διάρκεια 90 λεπτών και μπορούν επίσης να επεξεργαστούν χρησιμοποιώντας εργαλεία στην ίδια την πλατφόρμα. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε τροχούς διάρκειας 15 δευτερολέπτων και να προσθέσετε μουσική σε αυτούς για να τους μοιραστείτε στο προφίλ σας. Συνολικά, είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και καθηλωτικό χαρακτηριστικό βίντεο στο Instagram.

  Πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ανάρτησή σας στο Instagram

Σημείωση: Εφόσον τα smartphone δεν έχουν την ίδια επιλογή ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, βεβαιωθείτε για τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα παρακάτω βήματα εκτελέστηκαν στο iPhone 13.

Πού βρίσκονται οι Προηγμένες ρυθμίσεις στο Instagram;

Οι προηγμένες ρυθμίσεις του Instagram συνοδεύονται από ορισμένες επιπλέον λειτουργίες που βοηθούν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στην εφαρμογή. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκρύψετε τον αριθμό των “Μου αρέσει” ή “Προβολή” στις αναρτήσεις σας. Μαζί με αυτό, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τον σχολιασμό στην ανάρτησή σας. Επίσης, μπορείτε να μοιράζεστε τις αναρτήσεις σας στο Facebook αυτόματα, να γράφετε εναλλακτικό κείμενο, να ορίζετε μια ελάχιστη ηλικία στις αναρτήσεις σας και να προσθέτετε ετικέτα συνεταιρισμού επί πληρωμή στην ανάρτησή σας.

Τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στις σύνθετες ρυθμίσεις στο Instagram:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Στη σελίδα του προφίλ σας, πατήστε το εικονίδιο +.

3. Τώρα, επιλέξτε Δημοσίευση από τη λίστα επιλογών.

4. Τώρα, επιλέξτε την εικόνα από τη συσκευή σας και πατήστε Επόμενο.

5. Πάλι, πατήστε Επόμενο.

6. Τώρα, στο κάτω μέρος, πατήστε Προηγμένες ρυθμίσεις.

7. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την επιλογή Προηγμένες ρυθμίσεις που θέλετε να ενεργοποιήσετε για το προφίλ σας στο Instagram.

Πώς μπορείτε να δείτε τα like σας στους τροχούς

Εκτός από το να ξέρετε πώς να βλέπετε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram, πρέπει επίσης να γνωρίζετε πώς μπορείτε να δείτε τα likes σας σε τροχούς. Μπορείτε να το κάνετε από το ίδιο το προφίλ σας στο Instagram. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε πόσα άτομα σχολίασαν και μοιράστηκαν τον τροχό σας.

1. Εκκινήστε το Instagram στο τηλέφωνό σας και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο των τροχών.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στον κύλινδρο στο προφίλ σας.

4. Ο αριθμός κάτω από την καρδιά αντιπροσωπεύει τον αριθμό των “μου αρέσει” στον κύλινδρο σας.

  Πώς να διορθώσετε μια μη αναγνωσμένη ειδοποίηση στο Instagram που δεν θα φύγει

5. Για να ελέγξετε σε ποιον άρεσε ο κύλινδρος σας, πατήστε στον αριθμό.

Γιατί δεν μπορείτε να δείτε όλα τα Like στην ανάρτησή σας στο Instagram;

Εάν δεν μπορείτε να δείτε όλα τα likes στην ανάρτησή σας στο Instagram, μπορεί να συμβεί λόγω τεχνικής βλάβης. Εκτός από αυτό, για ορισμένους λογαριασμούς, οφείλεται στη νέα ενημέρωση του Instagram. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο χρήστης να μην μπορεί να δει όλα τα likes στην ανάρτησή του, μπορείτε ακόμα να ελέγξετε σε ποιους συγκεκριμένους λογαριασμούς άρεσε η ανάρτηση. Το Instagram κυκλοφόρησε αυτή τη λειτουργία για να εστιάζει περισσότερο στις συνδέσεις, τις συνομιλίες και την κοινότητα.

Πώς μπορείτε να δείτε τα Likes σας στο Instagram

Είναι πολύ εύκολο να δεις τα like σου στο Instagram. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε τα likes:

1. Μεταβείτε στο μενού του προφίλ σας στο Instagram.

2. Τώρα, πατήστε στις τρεις κάθετες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Η δραστηριότητά σας από τη λίστα.

4. Τώρα, πατήστε στο Αλληλεπιδράσεις.

5. Επιλέξτε Likes από τις επιλογές.

6. Θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις, τα βίντεο και τους κυλίνδρους που σας αρέσουν.

Πώς να δείτε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram ελέγχοντας τη δραστηριότητά σας στην πλατφόρμα. Για οδηγίες βήμα προς βήμα, μπορείτε να ελέγξετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω. Επιλέγοντας την επιλογή “Μου αρέσει” από τη λίστα, θα συναντήσετε όλα τα βίντεο και τις αναρτήσεις που σας αρέσουν. Αυτά με το εικονίδιο της βιντεοκάμερας στο επάνω μέρος θα είναι τα καρούλια που σας άρεσαν.

Γιατί δεν βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram;

Αν αναρωτιέστε, γιατί δεν μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που σας άρεσαν στο Instagram, τότε αυτό οφείλεται στην πρόσφατη τροποποίηση στην εφαρμογή που αφαίρεσε την καρτέλα που εμφανίζει τη δραστηριότητα. Ωστόσο, εξακολουθείτε να μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram, μεταβαίνοντας στην επιλογή Η δραστηριότητά σας στο προφίλ σας και ανοίγοντας τις Αλληλεπιδράσεις σε αυτό. Αυτό θα σας οδηγήσει στην επιλογή “Μου αρέσει” στην οποία μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν.

Γιατί το Instagram κρύβει τα likes;

Με τη νέα ενημέρωση του Instagram εισήχθη μια νέα λειτουργία που κρύβει τα likes στις αναρτήσεις. Αυτή η κίνηση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση των χαμηλών likes που έχουν συνδεθεί με την πρόκληση άγχους και κατάθλιψης στους χρήστες του Instagram. Ως εκ τούτου, για να επιλύσει αυτό το ζήτημα σύγκρισης, το Instagram κυκλοφόρησε τη δυνατότητα για τους χρήστες να κρύβουν τα likes στις αναρτήσεις τους.

  Ο ήχος δεν λειτουργεί στο Instagram - Τι να κάνετε

Το Instagram αφαίρεσε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν;

Ναι, το Instagram έχει αφαιρέσει την επιλογή Αναρτήσεις που σας αρέσουν από την πλατφόρμα του. Αυτή η επιλογή έχει αντικατασταθεί από τη Δραστηριότητα σας, την οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας σε τρεις κάθετες γραμμές στη σελίδα του προφίλ σας.

Μπορείτε να κρύψετε τα likes στους τροχούς;

Τώρα που ξέρετε πώς να βλέπετε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες στην πλατφόρμα, όπως την απόκρυψη των μου αρέσει σε τροχούς. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα στο κινητό σας τηλέφωνο για να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας και ανοίξτε το Instagram σε αυτό.

2. Τώρα, στη σελίδα Σύνδεση, πατήστε στις τρεις τελείες που υπάρχουν στο κάτω μέρος.

3. Πατήστε στο Αίτημα τοποθεσίας επιτραπέζιου υπολογιστή σε αυτό.

4. Στη συνέχεια, ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Instagram και πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προφίλ από το μενού.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο των τροχών και ανοίξτε τον κύλινδρο για τον οποίο θέλετε να αποκρύψετε τα likes.

7. Πατήστε στις τρεις κουκκίδες που υπάρχουν στο επάνω μέρος του τροχού.

8. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Hide like count.

Πώς μπορείτε να αποκρύψετε τα likes στο Instagram

Ακριβώς όπως μπορείτε να αποκρύψετε τα likes στο Instagram, με τον ίδιο τρόπο είναι δυνατό να αποκρύψετε και αυτά τα likes. Δείτε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να τα αποκρύψετε:

1. Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram και πατήστε στην ανάρτηση που θέλετε να αποκρύψετε τα likes.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

3. Τώρα, επιλέξτε Unhide count like.

Το Instagram αφαίρεσε τους τροχούς;

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία τροχού στο Instagram σας, μπορεί να προκύψει λόγω σφάλματος ή προσωρινής μνήμης. Μπορείτε απλά να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Instagram από τη συσκευή σας και να την εγκαταστήσετε ξανά για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα.

Μπορεί η φίλη σου να δει τι σου άρεσε στο Instagram;

Στο Instagram, όταν σας αρέσει μια ανάρτηση, η ανάρτηση που σας αρέσει είναι ορατή σε οποιονδήποτε μπορεί να δει την ανάρτηση. Επίσης, οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν το όνομα χρήστη σας κάτω από τη φωτογραφία που σας άρεσε στο Instagram. Επίσης, η κοπέλα σας μπορεί να δει τι σας άρεσε στο Instagram εάν έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας από την επιλογή Η δραστηριότητά σας.

***

Ελπίζουμε ότι ο γιατρός μας κατάφερε να σας διαφωτίσει σχετικά με τη λειτουργία των κυλίνδρων και άλλα άγνωστα χαρακτηριστικά του Instagram. Ενημερώστε μας πώς θα μπορούσε να σας βοηθήσει ο οδηγός μας, πώς να βλέπετε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram. Επίσης, εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή προτάσεις, μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω.