Πώς να δείτε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram

Οι ιστορίες στο Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλετε τα καθημερινά σας γεγονότα. Πρέπει να τραβήξετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας και να τα μοιραστείτε ως ιστορία, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όσους σας ακολουθούν στο Instagram ή σε όσους έχετε επιλέξει να παρακολουθήσετε. Μπορείτε να εκφραστείτε χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορείτε στις ιστορίες του Instagram. Αυτές οι ιστορίες διαρκούν μόνο για 24 ώρες και μπορούν να έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 15 δευτερολέπτων. Ας υποθέσουμε ότι σας άρεσαν κάποιες ιστορίες και θέλετε να τις δείτε ακόμα και μετά από 24 ώρες, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε. Στη συνέχεια, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει με βήματα για το πώς να βλέπετε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram και να βλέπετε μια ιστορία στο Instagram μετά από 24 ώρες. Επίσης, θα μάθετε πώς να βλέπετε παλιές ιστορίες Instagram άλλων ανθρώπων και να αναζητάτε ιστορίες Instagram.

Πώς να δείτε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram

Μπορείτε να δείτε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram στην ενότητα Αρχείο Ιστοριών. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Instagram Reels εναντίον TikTok

Πώς μπορείτε να δείτε μια ιστορία στο Instagram μετά από 24 ώρες;

Για να δείτε μια ιστορία στο Instagram μετά από 24 ώρες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για το πώς να δείτε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram:

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Από τις διαθέσιμες επιλογές, πατήστε Αρχειοθέτηση.

5. Πατήστε στο Αρχείο Ιστοριών για να δείτε όλες τις τρέχουσες και προηγούμενες ιστορίες σας.

Γιατί το Story Viewer δεν είναι διαθέσιμο μετά από 24 ώρες;

Οι ιστορίες στο Instagram είναι διαθέσιμες μόνο 24 ώρες, όπως και το πρόγραμμα προβολής ιστοριών. Λόγω μιας νέας ενημέρωσης στο Instagram, το πρόγραμμα προβολής ιστοριών θα ανοίξει μόνο για 24 ώρες. Μετά από αυτό, δεν θα μπορείτε να δείτε τη λίστα των θεατών ιστορίας κάτω από την ιστορία σας. Εάν προσπαθήσετε να δείτε το πρόγραμμα προβολής της ιστορίας σας, θα εμφανίσει μόνο το μήνυμα ότι οι λίστες θεατών δεν είναι διαθέσιμες μετά από 24 ώρες.

Πώς βλέπετε τις παλιές ιστορίες άλλων ανθρώπων στο Instagram;

Για να δείτε τις παλιές ιστορίες άλλων ανθρώπων στο Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω μεθόδους.

Μέθοδος 1: Από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας

Μπορείτε να δείτε τις παλιές ιστορίες άλλων ανθρώπων στο Instagram μόνο εάν το άτομο έχει αποθηκεύσει την ιστορία του ως επισήμανση.

1. Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης από κάτω.

2. Πατήστε τη γραμμή αναζήτησης. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου και μεταβείτε στο προφίλ του.

3. Πατήστε στην επισήμανση κάτω από τις πληροφορίες προφίλ για παρακολούθηση.

  Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή

Μέθοδος 2: Από δημοσιεύσεις

Εάν κάποιος έχει μοιραστεί την ανάρτησή του ως ιστορία, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παλιές ιστορίες του ανά πάσα στιγμή, απλώς επισκεπτόμενοι το προφίλ του. Για να δείτε την ανάρτηση κάποιου, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

1. Εκκινήστε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης.

2. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης.

3. Μεταβείτε στο προφίλ που θέλετε και πατήστε στην επιθυμητή ανάρτηση για να τη δείτε.

Πώς να δείτε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram;

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram:

1. Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο Αρχείο.

4. Πατήστε στο Αρχείο Ιστοριών για να δείτε όλες τις ιστορίες σας.

Μπορείτε να ανακτήσετε παλιές ιστορίες στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε παλιές ιστορίες στο Instagram.

  • Εάν είναι η ιστορία σας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε μεταβαίνοντας στην ενότητα αρχειοθέτησης του λογαριασμού σας.
  • Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή αποθήκευσης στη συλλογή για ιστορίες, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιστορίες σας στη συλλογή σας στο Instagram.
  • Οι ιστορίες κάποιου άλλου, παλαιότερες από 24 ώρες, μπορούν να προβληθούν από τις καλύτερες στιγμές ή τις αναρτήσεις, εάν το άτομο τις έχει αποθηκεύσει.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε Ιστορίες Instagram;

Ναι, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε ιστορίες Instagram απευθείας από το προφίλ του ατόμου. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχετικά hashtags ή τοποθεσίες για να αναζητήσετε την ιστορία.

Μπορεί κάποιος να δει πόσες φορές είδατε το Instagram Story του;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε πόσες φορές έχετε δει την ιστορία κάποιου στο Instagram. Στο Instagram, βλέπετε μόνο ποιος έχει παρακολουθήσει τις ιστορίες σας. Μπορείτε να δείτε ποιος έχει παρακολουθήσει την ιστορία σας και συνολικά πόσα άτομα έχουν παρακολουθήσει την ιστορία σας, αλλά δεν μπορείτε να δείτε πόσες φορές ένα άτομο έχει παρακολουθήσει την ιστορία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Close Friends στο Instagram

Πώς βλέπετε τους θεατές της ιστορίας μετά από 48 ώρες;

Δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε τους θεατές της ιστορίας μετά από 48 ώρες. Η λίστα θεατών ιστορίας διαγράφεται αυτόματα μετά από 48 ώρες, ακόμα κι αν έχετε αποθηκεύσει την ιστορία σας ως επισήμανση. Μετά από 48 ώρες, αν προσπαθήσετε ακόμη και να προβάλετε τους θεατές της ιστορίας, θα δείτε μόνο το μήνυμα ότι οι λίστες θεατών και οι μετρήσεις προβολών δεν είναι διαθέσιμες μετά από 48 ώρες.

Πώς βλέπετε ποιος είδε τις καλύτερες στιγμές σας στο Instagram μετά από 48 ώρες;

Αφού μάθετε πώς να βλέπετε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram, ίσως θέλετε να μάθετε ποιος είδε τις καλύτερες στιγμές σας μετά από 48 ώρες. Εάν θέλετε να δείτε τη λίστα θεατών με τις καλύτερες στιγμές του Instagram, μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα του προφίλ σας και να πατήσετε την επισήμανση για να δείτε τη λίστα των θεατών και τον αριθμό προβολών. Εάν το highlight που δημοσιεύτηκε έχει περάσει 48 ώρες, τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα τώρα. Δεν θα μπορείτε να δείτε τη λίστα θεατών με τις καλύτερες στιγμές και τον αριθμό προβολών.

Μπορεί κάποιος να δει ότι είδατε τις καλύτερες στιγμές του στο Instagram αν δεν είστε φίλοι;

Ναι, κάποιος μπορεί να δει ότι είδατε τα highlight του στο Instagram αν δεν είστε φίλοι μαζί του. Όταν δεν είστε φίλοι με το άτομο, μπορείτε να δείτε την ιστορία του μόνο όταν το προφίλ του είναι δημόσιο. Ωστόσο, η λίστα θεατών εξαφανίζεται μετά από 48 ώρες και το όνομά σας δεν θα εμφανίζεται εάν δείτε την ιστορία στην ενότητα “Καλύτερα” μετά από 48 ώρες.

Γιατί δεν μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;

Εάν δεν μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram, μπορεί να οφείλεται σε ορισμένους λόγους:

  • Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα δικτύου.
  • Μερικές φορές, ο διακομιστής Instagram μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας ή υπό συντήρηση.
  • Μπορεί να συμβεί λόγω της ασταθούς εφαρμογής.
  • Αν προσπαθείτε να δείτε θεατές των παλιών σας ιστοριών ή ιστοριών που είναι παλαιότερες από 24 ώρες, τότε δεν θα μπορείτε να το κάνετε (παλαιότερη έκδοση).
  • Δεν μπορείτε να δείτε τη λίστα των θεατών μετά από 48 ώρες στην ενημερωμένη έκδοση.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε πώς να βλέπετε τις παλιές σας ιστορίες στο Instagram και να αναζητάτε ιστορίες Instagram. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.