Πώς να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram

Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές κοινωνικών μέσων που είναι διαθέσιμες στο Play Store και το App Store που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες και βίντεο σε μορφή ιστορίας και τροχών. Αυτές οι αναρτήσεις, μαζί με άλλες ζωντανές υπηρεσίες, αποτελούν μια μέθοδο δημόσιας εμπλοκής στην πλατφόρμα. Και μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να δουν τις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram ως μέρος αυτής της δέσμευσης. Εδώ, λοιπόν, θα συζητήσουμε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram με λεπτομερείς μεθόδους.

Πώς να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram

Δεν είναι εύκολο να δεις τις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου άλλου στο Instagram όπως δημοσιεύτηκαν και διαγράφηκαν από τον λογαριασμό του συγκεκριμένου ατόμου. Συνεχίστε όμως να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε τους εναλλακτικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αναρτήσεις του Instagram ακόμα και μετά τη διαγραφή τους.

Μπορείτε να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις και μηνύματα Instagram. Το Instagram σάς παρέχει μια υπηρεσία συνομιλίας και προσωπικών μηνυμάτων στην πλατφόρμα του, η οποία σας βοηθά να αλληλεπιδράσετε καλύτερα με το κοινό σας. Και αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαγραμμένα μηνύματα, μπορείτε να ζητήσετε τη λήψη των δεδομένων στο Instagram. Αφού υποβληθεί το αίτημα, θα σας στείλουν ένα email με τον σύνδεσμο λήψης δεδομένων από τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη διαγραμμένων δεδομένων Instagram στον υπολογιστή σας.

  Πώς να προσθέσετε εκπομπές Netflix σε μια ιστορία Instagram

Πώς βρίσκετε το διαγραμμένο ιστορικό στο Instagram; Πώς μπορώ να βρω τις πρόσφατες διαγραμμένες δημοσιεύσεις;

Εάν τα μηνύματά σας διαγραφούν, θα εξαφανιστούν από την απομακρυσμένη συσκευή σας, αλλά θα παραμείνουν στους διακομιστές Instagram. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο που διαγράφηκε πρόσφατα στην εφαρμογή Instagram. Μπορείτε να δείτε διαγραμμένες αναρτήσεις, βίντεο, τροχούς και ιστορίες με τα επόμενα βήματα.

Σημείωση: Μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στην εφαρμογή σας Instagram μόνο με τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω, εάν έχουν περάσει λιγότερο από 30 ημέρες από τη διαγραφή. Μετά από 30 ημέρες, αυτές οι διαγραμμένες αναρτήσεις θα διαγραφούν οριστικά από τον λογαριασμό σας και δεν θα μπορείτε να τις δείτε ή να τις επαναφέρετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε το εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε την επιλογή Η δραστηριότητά σας από τη λίστα.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Πρόσφατα διαγραμμένα.

6. Εδώ, θα δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις με τον αριθμό των ημερών που απομένουν για να διαγραφούν οριστικά.

Τι συμβαίνει εάν το Instagram αφαιρέσει μια ανάρτηση;

Εάν το Instagram καταργήσει το ίδιο μια ανάρτηση, οι αναρτήσεις θα μπορούσαν να είναι πολύ εκφραστικές και γραφικές, παραβιάζοντας τις κοινοτικές οδηγίες του Instagram. Εάν διαπιστώσει ότι η ανάρτησή σας δεν είναι κατάλληλη για να είναι στην πλατφόρμα, το Instagram μπορεί να αφαιρέσει τη φωτογραφία σας, προκαλώντας ένα μήνυμα που υποδηλώνει το ίδιο. Και δεν θα μπορείτε να δείτε ή να ανακτήσετε τη δημοσίευση μόνοι σας.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram

Μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις άλλων στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις άλλων στο Instagram στο Instagram. Ωστόσο, μπορείτε να τα κατεβάσετε εκ των προτέρων στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας προτού τα διαγράψει ο κάτοχος του λογαριασμού. Και μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των αναρτήσεων εκ των προτέρων με τη βοήθεια μιας εφαρμογής τρίτου μέρους, όπως το Instant Saver. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάζετε και να βλέπετε τυχόν αναρτήσεις στο Instagram, ακόμη και μετά τη διαγραφή των αναρτήσεων.

Πώς να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram; Πώς βλέπετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Instagram;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν μπορείτε να δείτε τη διαγραμμένη ανάρτηση στο Instagram κάποιου στην πλατφόρμα Instagram. Για αυτό, πρέπει να κάνετε λήψη της επιθυμητής ανάρτησης εκ των προτέρων χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Διαβάστε τους οδηγούς 17 Καλύτερες Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ιστορίας Instagram για Android και 15 Καλύτερες Εφαρμογές για Αποθήκευση Βίντεο Instagram για να βρείτε την τέλεια εφαρμογή για να κάνετε λήψη των αναρτήσεων Instagram εκ των προτέρων.

Διατηρεί το Instagram διαγραμμένες φωτογραφίες;

Ναι, το Instagram διατηρεί τα διαγραμμένα δεδομένα σας στους διακομιστές του για 90 ημέρες. Μπορείτε να κάνετε λήψη των διαγραμμένων δεδομένων με τη βοήθεια της δυνατότητας λήψης αιτήματος Instagram.

Πώς βλέπετε το αρχείο κάποιου στο Instagram;

Αρχειοθετείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις σας για να εμποδίσετε άλλους να δουν αυτές τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, έτσι μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να δείτε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις κάποιου άλλου ατόμου, εκτός αν έχετε τα διαπιστευτήριά του στο Instagram. Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό τους με τα διαπιστευτήρια για να δείτε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις τους.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για το Instagram Story

1. Ανοίξτε το προφίλ Instagram κάποιου άλλου χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσής του.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger στην επάνω δεξιά γωνία του λογαριασμού τους.

3. Πατήστε στην επιλογή Αρχειοθέτηση.

4. Πατήστε το Αρχείο Ιστοριών και μετά το Αρχείο Αναρτήσεων για να δείτε τις αρχειοθετημένες φωτογραφίες τους.

Πώς βλέπετε το διαγραμμένο ιστορικό Instagram;

Εάν διαγράψατε το ιστορικό του λογαριασμού σας, θα εξαφανιστεί από τη συσκευή σας αλλά θα παραμείνει στους διακομιστές Instagram. Μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις και το ιστορικό σας στο Instagram με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

Σημείωση: Μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στην εφαρμογή σας Instagram μόνο με τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω, εάν έχουν περάσει λιγότερο από 30 ημέρες από τη διαγραφή. Μετά από 30 ημέρες, αυτές οι διαγραμμένες αναρτήσεις θα διαγραφούν οριστικά από τον λογαριασμό σας και δεν θα μπορείτε να τις δείτε ή να τις επαναφέρετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο Προφίλ.

2. Πατήστε το εικονίδιο Hamburger > Η δραστηριότητά σας από τη λίστα.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Πρόσφατα Διαγράφηκαν.

4. Οι διαγραμμένες αναρτήσεις και το ιστορικό με τον αριθμό των ημερών που απομένουν για να διαγραφούν οριστικά θα εμφανιστούν στην οθόνη.

Πώς ανακτάτε τις διαγραμμένες εικόνες;

Μπορείτε να επαναφέρετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις, εικόνες, ιστορίες και τροχούς Instagram με τα επόμενα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ > Εικονίδιο Χάμπουργκερ.

3. Πατήστε την επιλογή Η δραστηριότητά σας > Πρόσφατα διαγραμμένα.

4. Τώρα, πατήστε στην επιθυμητή ανάρτηση που θέλετε να επαναφέρετε.

5. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

6. Πατήστε στην επιλογή Επαναφορά.

7. Πατήστε ξανά την επιλογή Επαναφορά από το αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να έχετε πρόσβαση στις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.