Πώς να δείτε τη χρήση μπαταρίας ανά ώρα στο iOS 12

Η τεχνολογία των μπαταριών, όσον αφορά τα καταναλωτικά προϊόντα, δεν βελτιώνεται πολύ. Όλα τα άλλα βελτιώνονται και σε αυτό το σημείο, οι κατασκευαστές επεξεργαστών και GPU προσπαθούν να μειώσουν την ποσότητα ενέργειας που χρειάζονται οι συσκευές τους για να λειτουργούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ισχύς της μπαταρίας και η διάρκεια χρήσης μιας συσκευής με μία μόνο φόρτιση είναι σημαντική όταν αγοράζετε ένα ακριβό τηλέφωνο. Η Apple γνωρίζει ότι το μέγεθος της μπαταρίας είναι ένας περιορισμός και γι’ αυτό το iOS πρόσθεσε ένα χρήσιμο γράφημα μπαταρίας που σας επιτρέπει να δείτε τη χρήση της μπαταρίας.

Στο iOS 12, το γράφημα χρήσης μπαταρίας έχει βελτιωθεί. Τώρα μπορείτε να δείτε τη χρήση της μπαταρίας ανά ώρα. Να πώς.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε φωνητικές σημειώσεις iOS στα Windows 10

Χρήση μπαταρίας ανά ώρα

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην μπαταρία. Περιμένετε μέχρι η συσκευή σας να σας δείξει το γράφημα. Σε παλαιότερες συσκευές, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να συμπληρωθεί το γράφημα. Ακριβώς κάτω από το γράφημα της στάθμης της μπαταρίας είναι το γράφημα Δραστηριότητας.

Και τα δύο γραφήματα συνδέονται μεταξύ τους. Τα επίπεδα μπαταρίας για κάθε ώρα αντιστοιχούν στη δραστηριότητα στη συσκευή σας. Εάν πατήσετε σε μία από τις γραμμές στο γράφημα Επίπεδο μπαταρίας στο iOS 12, θα μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητά σας για τη συγκεκριμένη ώρα.

Κάτω από το γράφημα δραστηριότητας, οι εφαρμογές θα φιλτράρονται επίσης, ώστε να βλέπετε μόνο αυτές που χρησιμοποιήσατε κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας. Οι εφαρμογές μπορούν να ταξινομηθούν κατά χρήση μπαταρίας και ανά δραστηριότητα.

  Μετατρέψτε τα Wireframes και τα σκίτσα της εφαρμογής σας iOS σε λειτουργικά πρωτότυπα

Εάν διαθέτετε μια γερασμένη συσκευή που μπορεί να τρέχει ακόμα το iOS 12, το νέο γράφημα μπαταρίας θα είναι πολύ χρήσιμο. Εάν προσπαθείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο οθόνης στο iOS, πάλι, το γράφημα θα είναι χρήσιμο για την εξέταση της χρήσης της εφαρμογής σας ανά ώρα, για να μην αναφέρουμε ότι θα βρείτε επίσης ποιες εφαρμογές είναι πιο απαιτητικές.

Αν εξετάζετε τη χρήση της μπαταρίας ανά ώρα, η χρήση που αναφέρεται για τις τελευταίες 24 ώρες είναι αυτή που θα είναι σχετική, αλλά επειδή αυτή η λειτουργία έχει σκοπό να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα την μπαταρία της συσκευής σας, η προβολή δέκα ημερών θα είναι εξίσου χρήσιμη. Με την προβολή 10 ημερών, μπορείτε να δείτε τη χρήση της μπαταρίας ανά ημέρα και να προσδιορίσετε εάν υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες, π.χ. Δευτέρα ή Παρασκευή, όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας περισσότερο από το κανονικό. Ίσως το χρησιμοποιείτε περισσότερο όταν είστε στη δουλειά ή όταν είστε σπίτι τα Σαββατοκύριακα.

  Ένας έξυπνος προγραμματιστής εργασιών που συγχρονίζεται με το iCal και το Ημερολόγιο Google [iOS]

Για τη χρήση μπαταρίας ανά ημέρα, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε τη δραστηριότητα της εφαρμογής τόσο κατά τη χρήση όσο και κατά την κατανάλωση μπαταρίας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας της Apple θα τελειώσει φέτος και απομένουν μόνο λίγες εβδομάδες. Εάν σκοπεύετε να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας, θέλετε να το κάνετε πριν από την περίοδο των διακοπών.