Πώς να δείτε τη δραστηριότητα του ακόλουθου σας στο Instagram

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι ακόλουθοί σας στο Instagram;

Μπορεί να θέλετε να το μάθετε από βασική περιέργεια. Αλλά είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανακαλύψετε νέα δημιουργικά και χρήσιμα προφίλ που πρέπει να ακολουθήσετε. Λοιπόν, γιατί να μην ελέγξετε τι αρέσει στα άτομα που σας ακολουθούν σε αυτήν την εφαρμογή κοινωνικών μέσων;

Εάν πιστεύετε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα, δεν είστε μόνοι – πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πώς να το κάνουν αυτό, καθώς η καρτέλα Δραστηριότητα στην ενότητα Ειδοποιήσεις δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Το άρθρο μας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχετε. Συνεχίστε να διαβάζετε και μάθετε πώς μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους ακόλουθούς σας.

Πώς να ελέγξετε τη δραστηριότητα του ακόλουθου σας στο Instagram

Πριν, μπορούσατε εύκολα να δείτε τι άρεσε στους φίλους και τους ακόλουθούς σας πατώντας την καρτέλα Δραστηριότητα στον πίνακα Ειδοποιήσεων. Αλλά πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, το Instagram αφαίρεσε αυτήν τη δυνατότητα και κατέστησε πιο δύσκολο να ρίξουμε μια ματιά στους φίλους μας στο Insta.

Η εξήγηση του Instagram είναι ότι ήθελαν να κάνουν την εφαρμογή όσο το δυνατόν πιο απλή στη χρήση. Είπαν επίσης ότι αφαίρεσαν αυτήν την καρτέλα επειδή, σύμφωνα με τα δεδομένα τους, δεν την χρησιμοποιούσαν πραγματικά πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, σε πολλούς χρήστες φαίνεται ότι δεν άρεσε αυτή η αλλαγή. Υπήρχαν όμως και άλλοι που είπαν ότι χάρηκαν όταν άκουσαν ότι οι ακόλουθοί τους δεν θα μπορούν πλέον να δουν τι τους άρεσε και ποιον ακολούθησαν.

  Μπορώ να προσθέσω έναν σύνδεσμο στην ανάρτησή μου στο Instagram;

Ενώ οι χρήστες έχουν την ενότητα Εξερεύνηση για να βρίσκουν νέους συναρπαστικούς λογαριασμούς για να ακολουθήσουν στο Instagram, πώς μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα των ακολούθων σας τώρα;

Για να δείτε περισσότερα από συγκεκριμένα μέρη της δραστηριότητας των ακολούθων σας, θα χρειαστείτε πρόσθετη «υποστήριξη κατασκοπείας».

1. Πώς να δείτε τις πρόσφατες δημοσιεύσεις κάποιου

Οι πρόσφατες αναρτήσεις αποτελούν μέρος της δραστηριότητας κάποιου στο Instagram, οπότε δείτε πώς μπορείτε να τις δείτε. Μπορεί να χάσετε τη δημοσίευση ενός χρήστη στη ροή σας, αλλά είναι εύκολο να βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι μεταβαίνοντας στο προφίλ του.

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.
  • Επιλέξτε τον μεγεθυντικό φακό από το μενού στο κάτω μέρος.
  • Πληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα χρήστη στο πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης.
  • Πατήστε στο όνομα του χρήστη για να ανοίξει ο λογαριασμός του.
  • Δείτε τις τελευταίες αναρτήσεις κάνοντας κύλιση στη ροή τους.
  • 2. Πώς να δείτε τους ακόλουθους κάποιου

    Για να δείτε τους ακόλουθους κάποιου άλλου και τη λίστα των ατόμων που ακολουθούν, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  • Ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας.
  • Πατήστε τον μεγεθυντικό φακό στο κάτω μέρος.
  • Στο πεδίο αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  • Όταν ανοίξει το προφίλ τους, πατήστε στην ενότητα Ακόλουθοι ή Ακολουθούν.
  • Θα μπορείτε να βλέπετε άτομα με τα οποία αλληλεπιδρούν, εκτός εάν το προφίλ τους έχει οριστεί ως ιδιωτικό. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δείτε αυτές τις λίστες μόνο εάν εγκρίνουν το αίτημα παρακολούθησης.

    3. Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον άλλο

    Κάποτε ήταν πολύ πιο εύκολο να δείτε τι άρεσε στους χρήστες που ακολουθείτε στο Instagram πριν καταργηθεί η καρτέλα Δραστηριότητα. Είχατε τα πάντα σε ένα μέρος και δεν χρειαζόταν πολύ κύλιση. Είναι ακόμα δυνατό να ελέγξουμε σε ποιον άρεσε τι, αλλά η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο κουραστική.

      Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες Instagram

    Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

  • Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στην αρχική σας σελίδα.
  • Πραγματοποιήστε κύλιση στη ροή και επιλέξτε μια ανάρτηση που έγινε από ένα άτομο, ακολουθήστε εσείς και ο χρήστης που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  • Πατήστε στα likes κάτω από την ανάρτηση.
  • Ελέγξτε τη λίστα των ατόμων που τους άρεσε η ανάρτηση και μάθετε σε ποιον από τους φίλους σας άρεσε.
  • Μπορείτε να δείτε τι αρέσει στους άλλους αν ακολουθείτε τους ίδιους ανθρώπους. Όταν πέφτετε πάνω σε μια εικόνα που δημοσιεύτηκε από τον κοινό σας ακόλουθο, μπορείτε να πατήσετε τα likes για να δείτε σε ποιον άρεσε η ανάρτηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε εάν το άτομο που σας ενδιαφέρει άρεσε στη φωτογραφία.

    Πώς να αποκτήσετε τη δραστηριότητα των οπαδών σας στο Instagram με εφαρμογές τρίτων

    Εκτός από αυτό το βασικό υλικό, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των οπαδών σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων.

    Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snoopreport εφαρμογή, που δημιουργήθηκε αρχικά με στόχους μάρκετινγκ. Υπάρχει ένα πρόγραμμα χαμηλού κόστους για αυτήν την εφαρμογή και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε έως και 10 χρήστες. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή, μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε δύο φορές προτού την αποκτήσετε – αξίζει να την πληρώσετε για ιδιωτικούς σκοπούς;

    Αλλά αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε πιο στενά τους ακολούθους σας για σκοπούς μάρκετινγκ περιεχομένου, τότε μπορεί να αποδώσει.

    Πώς να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram

    Εάν θέλετε να κρατήσετε κρυφή τη λίστα των ατόμων που ακολουθείτε στο Instagram, μπορείτε να ορίσετε το προφίλ σας σε ιδιωτικό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε το Instagram και ανοίξτε το προφίλ σας πατώντας την εικόνα σας στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία για να δείτε τις ρυθμίσεις λογαριασμού.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι από κάτω για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε στο Απόρρητο και μεταβείτε στην ενότητα Απόρρητο λογαριασμού.
  • Αλλάξτε την εναλλαγή δίπλα στην επιλογή Ιδιωτικός λογαριασμός για να ορίσετε το προφίλ σας σε Ιδιωτικό.
  •   Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για το Instagram Story

    Μόλις το κάνετε αυτό, μόνο οι ακόλουθοί σας θα μπορούν να δουν ποιους ακολουθείτε.

    Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Εάν δεν έχουμε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας μέχρι τώρα, ίσως θελήσετε να ελέγξετε την ενότητα Συχνές ερωτήσεις παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

    Πώς εμφανίζω τη δραστηριότητά μου στο Instagram;

    Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείξετε στο Instagram. Οι ακόλουθοί σας έχουν πρόσβαση στις αναρτήσεις σας, στη λίστα των ακολούθων σας και στα άτομα που ακολουθείτε. Εάν διατηρήσετε το προφίλ σας ως δημόσιο, ακόμη και άτομα που δεν ακολουθούν, μπορούν να δουν αυτές τις πληροφορίες.

    Πώς αφαιρείτε έναν ακόλουθο στο Instagram;

    Για να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα των ακολούθων σας, κάντε τα εξής:

    • Εκκινήστε το Instagram και μεταβείτε στο προφίλ σας.

    • Επιλέξτε το κουμπί Ακόλουθοι στο επάνω μέρος του προφίλ.

    • Βρείτε το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε κάνοντας κύλιση ή εισάγοντας το όνομα χρήστη του στο πεδίο αναζήτησης.

    • Πατήστε Αφαίρεση δίπλα στο όνομά τους.

    Ποιο είναι το νόημα της παρακολούθησης χρηστών Instagram;

    Όπως αναφέραμε, κάποιοι παρακολουθούν άλλους χρήστες από καθαρή περιέργεια. Οι γονείς μπορεί επίσης να θέλουν να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους είναι ασφαλή κατά τη χρήση του Instagram. Άλλοι το χρησιμοποιούν για κατασκοπευτικούς σκοπούς. Οι έμποροι χρησιμοποιούν συχνά εφαρμογές παρακολούθησης για να μάθουν περισσότερα για τους οπαδούς τους και το κοινό-στόχο τους. Μπορούν να μάθουν πολλά για τα ενδιαφέροντά τους, τη συμπεριφορά και πολλά άλλα και να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να δημιουργήσουν καλύτερο περιεχόμενο για το κοινό τους.

    Τι κάνουν οι ακόλουθοί σας;

    Είστε απογοητευμένοι από την εξαφάνιση της καρτέλας Δραστηριότητα; Λοιπόν, έχετε ακόμα κάποιους τρόπους για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των ακολούθων σας. Μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες αναρτήσεις τους, τη λίστα με τους ακόλουθούς τους και ίσως να δείτε αν τους άρεσε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από κάποιον που γνωρίζετε και οι δύο. Για πιο λεπτομερή “παρακολούθηση”, υπάρχουν μερικές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά προσπαθήστε να περιορίσετε τις έρευνές σας με εφαρμογές τρίτων και μην μετατραπείτε σε Sherlock Holmes.

    Γνωρίζατε για την καρτέλα Δραστηριότητα και, αν ξέρατε, σας λείπει καθόλου; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.