Πώς να δείτε πού γεννιούνται τα Pokémon κοντά σας σε πραγματικό χρόνο

Η μανία του Pokémon Go δεν εξαφανίζεται όπως κάποιοι πρόβλεψαν/ήλπιζαν ότι θα συμβεί. Αντίθετα, οι άνθρωποι αναπτύσσουν εργαλεία για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση των παικτών για το πώς να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία που αποκτήθηκε κατά την εξέλιξη ενός Pokemon, να προσθέσουν ετικέτες σε τοποθεσίες όπου βρήκαν ένα συγκεκριμένο Pokemon, να συνομιλήσουν με άλλους παίκτες και πολλά άλλα. Το παιχνίδι συνεχίζει να επεκτείνεται σε άλλες χώρες, αντιμετωπίζει προβλήματα διακομιστή και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βγουν έξω. Αν ψάχνετε για ένα σπάνιο Pokemon, μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πού το έπιασαν άλλοι παίκτες στην περιοχή σας. Το Poké Radar κάνει ακριβώς. Αν αντί για ιστορικά δεδομένα, ωστόσο, σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, τότε το Poké Huntr και το GeoPoke είναι εφαρμογές που πρέπει να ελέγξετε. Σας επιτρέπουν να βλέπετε όλα τα Pokémon να αναπαράγονται γύρω σας χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι. Προς το παρόν, οι εφαρμογές υφίστανται σημαντικό άγχος από τόσα άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτές. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pokè Huntr, ελέγξτε τη σελίδα τους στο Facebook για ενημέρωση.

  Πώς να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο στο Pokèmon Go

Επισκεφτείτε το Poké Huntr και εισαγάγετε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Η εφαρμογή βασίζεται στους χάρτες Google για να βρει την τοποθεσία σας, επομένως εισαγάγετε τη στη σύνταξη που ζητά, π.χ. προάστιο, πόλη, χώρα. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή.

Ο χάρτης προέρχεται από τους Χάρτες Google, επομένως φορτώνει πολύ πιο γρήγορα από το Pokémon. Δώστε του λίγα λεπτά για να φορτώσει και μπορείτε να δείτε ποια Pokémon υπάρχουν γύρω σας. Στο χέρι σου είναι να πας να τα πιάσεις. Ο χάρτης σας δείχνει επίσης όλες τις στάσεις Poké και τα γυμναστήρια που βρίσκονται κοντά. Θα σας πει ακόμη και ποια ομάδα ελέγχει ένα συγκεκριμένο γυμναστήριο.

  Πώς να πολεμήσετε άλλους παίκτες στο Pokèmon Go

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εφαρμογή είναι υπό μεγάλη πίεση. Όχι μόνο έχουν περιορισμένο αριθμό ερωτημάτων Google API, αλλά πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν μεγάλο αριθμό χρηστών που έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή. Το Poké Huntr βασίζεται επίσης στους διακομιστές της Niantic, οι οποίοι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όλα αυτά σε συνδυασμό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή όλη την ώρα. Δοκιμάστε την τύχη σας όμως. Το εργαλείο είναι, μέχρι στιγμής, μοναδικό στο είδος του.

Επισκεφθείτε το Poké Huntr

Εάν το Poké Huntr δεν λειτουργεί για εσάς, έχουν εμφανιστεί αρκετοί κλώνοι του. Το GeoPoke λειτουργεί αρκετά καλά. Μπορείτε να δείτε τα Pokémon να αναπαράγονται σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε επίσης να δείτε πόσος καιρός είναι πριν εξαφανιστούν.

  Πώς να ανταλλάξετε Pokémon στο "Pokémon Sword and Shield"

Επισκεφθείτε το GeoPoke

Εάν δεν θέλετε να βασιστείτε σε καμία από αυτές τις εφαρμογές παρακολούθησης, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε τη δική σας. Αυτή η εφαρμογή έχει διακοπεί.