Πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram

Το Instagram κυβερνά αυτή τη στιγμή τον κόσμο των κοινωνικών δικτύων. Η πλατφόρμα γνώρισε ταχεία επιτυχία μέσα σε τρεις μήνες από την έναρξή της. Η πλατφόρμα εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Από ιστορίες μέχρι μάρκετινγκ, καλύπτει όλες τις πτυχές της ζωής κάποιου. Πρόσφατα, έχει παρατηρήσει μια αύξηση στους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για τη λειτουργία επιχειρήσεων. Είναι σημαντικό για τις εταιρείες να παρακολουθούν την πρόοδό τους σε αυτές τις πλατφόρμες. Εάν είστε ένας από αυτούς που βρίσκουν έναν τρόπο να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό. Αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram και πολλά άλλα σχετικά με την πλατφόρμα.

Πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram

Δεν μπορείτε να δείτε ακριβώς ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram. Ωστόσο, από τον δημιουργό ή τον επαγγελματικό λογαριασμό σας στο Instagram, βλέπετε τη μέτρηση των κοινών χρήσεων χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Instagram Insights. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να δείτε τα βήματα που δείχνουν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες.

Πώς χρησιμοποιείτε τις ιστορίες Instagram;

Οι ιστορίες Instagram μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ευρύ φάσμα σκοπών, όπως η κοινή χρήση αναρτήσεων, εικόνων κ.λπ., με τους συνομηλίκους σας, η αλληλεπίδραση και η αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές ή τους οπαδούς σας κ.λπ. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες Instagram:

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Instagram

1. Ανοίξτε το Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Από το επάνω μέρος της οθόνης, πατήστε την ιστορία σας.

3. Πατήστε στην επιλογή Δημιουργία.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και να ανεβάσετε την επιθυμητή εικόνα της επιλογής σας.

4. Δημιουργήστε την ιστορία που θέλετε με πρόσθετα, όπως αυτοκόλλητα, φίλτρα, GIF, μουσική κ.λπ.

5. Μόλις είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε την ιστορία, πατήστε την επιλογή Η ιστορία σας από κάτω, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς μπορώ να προσθέσω μια ιστορία στην ιστορία μου;

Εάν ξεκινάτε με το Instagram και δεν έχετε ιδέα πώς λειτουργούν οι ιστορίες ή πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια δική σας ιστορία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα σας διδάξουμε πώς να προσθέσετε μια ιστορία χρησιμοποιώντας μερικά απλά βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την ιστορία σας στην επάνω αριστερή γωνία.

2. Πατήστε Δημιουργία.

3. Δημιουργήστε την επιθυμητή ιστορία με διάφορα πρόσθετα.

4. Μόλις η ανάρτηση είναι έτοιμη, πατήστε το Your Story από κάτω.

Όταν δημοσιευτεί η ιστορία σας, μπορούν να προβληθούν από τους ακόλουθούς σας μόνο εάν έχετε ιδιωτικό λογαριασμό ή από όλους στην πλατφόρμα εάν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος.

Πώς βλέπετε μια ιστορία στο Instagram;

Το Instagram σάς επιτρέπει να βλέπετε ιστορίες των προφίλ που ακολουθείτε και όλους τους δημόσιους λογαριασμούς. Είναι αρκετά εύκολο να εντοπίσετε ιστορίες των ανθρώπων που ακολουθείτε. Σε περίπτωση όμως που το χάσατε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Instagram.

2. Πατήστε στις ενεργές ιστορίες από την κορυφή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να βρείτε ιστορίες στη σελίδα προφίλ του χρήστη που επιθυμείτε.

Αυτές είναι οι ιστορίες ανθρώπων τους οποίους ακολουθείτε πρόθυμα. Οι ιστορίες είναι ορατές για 24 ώρες, μετά τις οποίες αφαιρούνται, αλλά μπορούν να αποθηκευτούν στο αρχείο.

Μπορείτε να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram; Μπορείτε να δείτε αν κάποιος στέλνει την ιστορία σας στο Instagram;

Όχι, το Instagram δεν παρέχει επιλογή για να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram είτε μέσω άμεσου μηνύματος είτε μέσω της ιστορίας του. Ωστόσο, το Instagram Insights σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον αριθμό των ατόμων που έχουν μοιραστεί την ιστορία σας. Δυστυχώς, δεν έχετε κανέναν τρόπο να το κάνετε αν έχετε προσωπικό λογαριασμό. Το Instagram Insights είναι μια λειτουργία αποκλειστική είτε για λογαριασμούς επιχειρήσεων είτε για δημιουργούς.

  Πώς να δημιουργήσετε καρούλια Instagram σαν επαγγελματίας

Μπορείτε να δείτε αν κάποιος τραβήξει την ιστορία σας στο Instagram;

Όχι, μια τέτοια δυνατότητα δεν έχει ξανακυκλοφορήσει από το Instagram. Παρόλο που το Instagram το είχε δοκιμάσει αυτό το 2018, όταν οι χρήστες μπορούσαν να παρακολουθούν ποιος τραβούσε στιγμιότυπα οθόνης στις ιστορίες τους, αυτή η δυνατότητα σύντομα αποσύρθηκε για άγνωστους λόγους. Μπορείτε να δείτε μόνο ποιος είδε την ιστορία σας, αλλά δεν θα ειδοποιηθείτε εάν κάποιος την τραβήξει πλέον στιγμιότυπα οθόνης. Εάν οι χρήστες των οποίων οι φωτογραφίες που εξαφανίζονται αποστέλλονται με απευθείας μηνύματα λάβουν στιγμιότυπο οθόνης, θα ειδοποιηθούν.

Πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram; Πώς να μάθετε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram;

Δεν μπορείτε να δείτε τα ονόματα των ατόμων που μοιράστηκαν την ιστορία σας, αλλά μάλλον τον αριθμό των φορών που έχει κοινοποιηθεί. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε πόσα άτομα μοιράστηκαν την ιστορία σας στο Instagram:

Σημείωση: Το Instagram Insights είναι μια λειτουργία διαθέσιμη μόνο σε λογαριασμούς επιχειρήσεων και δημιουργών.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του Προφίλ σας από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην καρτέλα Insights στην ενότητα Bio.

4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε στις ιστορίες που θέλετε στην καρτέλα Περιεχόμενο που έχετε μοιραστεί.

5. Πατήστε στο Reach.

6. Επιλέξτε Shares από το αναπτυσσόμενο μενού, όπως φαίνεται παρακάτω.

7. Εντοπίστε την ιστορία που θέλετε. Ένας αριθμός σε ένα μαύρο στρογγυλό πλαίσιο υποδεικνύει τον αριθμό των μετοχών, όπως απεικονίζεται παρακάτω.

Πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram ως μήνυμα;

Αν και το Instagram δεν παρέχει επιλογή για να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram, έχει μια λειτουργία γνωστή ως Instagram Insights, η οποία μπορεί να σας δώσει τον αριθμό των κοινοποιήσεων που έλαβε η ιστορία σας. Αν θέλετε να δείτε πόσες φορές κοινοποιήθηκε η ιστορία σας, ακολουθήστε τα απλά και αποτελεσματικά βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

  Πώς να ελέγξετε ποιος μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις σας στο Instagram

Σημείωση: Το Instagram Insights είναι μια λειτουργία διαθέσιμη μόνο σε λογαριασμούς επιχειρήσεων και δημιουργών.

1. Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο Προφίλ.

2. Πατήστε στην ενότητα Insights > επιθυμητή ιστορία στην ενότητα Περιεχόμενο που έχετε μοιραστεί, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

3. Πατήστε στο Reach > Shares από το αναπτυσσόμενο μενού.

4. Επιλέξτε την ιστορία που θέλετε.

5. Μπορείτε να βρείτε ένα μαύρο στρογγυλό πλαίσιο με έναν αριθμό που υποδεικνύει τον αριθμό των μετοχών.

Instagram Story vs Instagram Post

Ακολουθούν οι λειτουργίες που κάνουν τις ιστορίες και τις αναρτήσεις του Instagram μοναδικές και ελκυστικές για χρήση από τους χρήστες στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Α. Instagram Story

  • Οι ιστορίες του Instagram είναι πιο περιστασιακές και προσωρινές και προσφέρουν έναν τεράστιο αριθμό εργαλείων για αλληλεπίδραση και αφοσίωση, όπως δημοσκοπήσεις και μετρητές αξιολόγησης.
  • Διαρκούν 24 ώρες και μπορούν να διαρκέσουν το πολύ 15 δευτερόλεπτα.
  • Έχουν τη δυνατότητα να υποστούν επεξεργασία με κείμενο, αυτοκόλλητα, φίλτρα και πολλά άλλα πριν αναρτηθούν.
  • Οι θεατές μπορούν να απαντούν σε ιστορίες που αποστέλλονται με απευθείας μηνύματα.

Β. Ανάρτηση στο Instagram

  • Οι αναρτήσεις στο Instagram είναι μόνιμες και σοβαρές επειδή εμφανίζονται στη ροή σας.
  • Για κάθε επιχειρηματικό οργανισμό που χρησιμοποιεί το Instagram για τις υπηρεσίες του, είναι πολύ σημαντικό να σχεδιάσει σωστά τη ροή του καθώς δημιουργεί την πρώτη εντύπωση ενός θεατή.
  • Σε σύγκριση με τις ιστορίες, δεν είναι τόσο ικανές για επεξεργασία εκτός από μερικά φίλτρα.
  • Οι αναρτήσεις έχουν μια ενότητα σχολίων για συζητήσεις που είναι ορατές σε όλους.

Η καλύτερη εφαρμογή για να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram

Δεν υπάρχει εφαρμογή τρίτου μέρους που να μπορεί να αναφέρει τα ονόματα των ατόμων που μοιράστηκαν την ιστορία σας στο Instagram. Χρειάζεται μόνο να μεταβείτε σε λογαριασμό επιχείρησης ή δημιουργού για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Insights, η οποία σας επιτρέπει να δείτε πόσες φορές κοινοποιήθηκε μια ιστορία.

Σημείωση: Οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες μόνο για ιστορίες που δημοσιεύονται μετά τη μετάβαση σε λογαριασμό επιχείρησης ή δημιουργού. Οτιδήποτε δημοσιεύεται πριν από την αλλαγή δεν θα αποτελεί μέρος του Instagram Insights.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να λάβετε την απάντηση στην ερώτηση πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ιστορία σας στο Instagram. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.