Πώς να δείτε ποιος είδε τη σελίδα σας στο Facebook

Ανεξάρτητα από το αν το προφίλ σας στο Facebook είναι εντελώς κλειδωμένο ή όχι, άλλοι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν και να δουν τη σελίδα σας στο Facebook. Αυτή η κατάσταση περιλαμβάνει ακόμη και άτομα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα φίλων σας. Ανάλογα με την ορατότητα του λογαριασμού σας, θα βλέπουν ποικίλες ποσότητες πληροφοριών για εσάς.

Μπορείτε όμως να δείτε ποιος είδε τη σελίδα σας στο Facebook; Ή ακόμα καλύτερα, μπορείτε να δείτε ποιος το έλεγξε περισσότερο;

Η θλιβερή απάντηση είναι όχι. Δεν μπορείτε να δείτε επίσημα ποιος έχει επισκεφτεί τη σελίδα/το προφίλ σας στο Facebook. Το Facebook ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να δείτε τα ονόματα των επισκεπτών στο προφίλ σας και δεν σκοπεύουν να το καταστήσουν δυνατό στο μέλλον. Δηλώνουν επίσης ότι κανένα τρίτο μέρος δεν έχει πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες και να τις αναφέρετε εάν βρείτε κάποιον που ισχυρίζεται μια τέτοια δήλωση. Ανεξάρτητα, η απόφαση του Facebook για το θέμα οφείλεται κυρίως σε ανησυχίες και πολιτικές απορρήτου.

Αν έχετε αμφιβολίες με βάση όσα έχετε ήδη δει στο διαδίκτυο, διαβάστε αυτό το άρθρο και ανακαλύψτε την αλήθεια!

Αξιωματικοί μέθοδοι για να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Facebook

Σίγουρα, ορισμένοι ιστότοποι εξηγούν έναν τρόπο χρήσης της πηγής σελίδας της σελίδας του προφίλ σας στο Facebook, αλλά οι δύο διαφορετικές διαδικασίες που είναι διάσπαρτες σε όλο το διαδίκτυο δεν είναι σωστές. Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι το iPhone είχε μια επιλογή στις “Ρυθμίσεις απορρήτου” που έγραφε “Δείτε ποιος σας έχει δει”, η οποία θα εξηγηθεί επίσης. Τέλος, πολλές επεκτάσεις ή εφαρμογές τρίτων ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν ποιος έχει δει το προφίλ σας στο Facebook, αλλά αυτό δεν είναι επίσης αλήθεια. Εδώ είναι οι λεπτές λεπτομέρειες για όλα αυτά τα σενάρια.

  Πώς να ανεβάσετε μια φωτογραφία 360° στο Facebook

Δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Facebook χρησιμοποιώντας την Προέλευση της σελίδας

Κατά την αναζήτηση στο Διαδίκτυο, μπορεί να βρείτε δύο διαφορετικούς τρόπους για να σας δείξει ποιος έχει επισκεφτεί το προφίλ σας στο Facebook, χρησιμοποιώντας την επιλογή «Προβολή πηγής σελίδας».

Μια μέθοδος περιλαμβάνει την αναζήτηση για “Initialchatfriendslist”.

Από τεχνική άποψη, η αρχική λίστα φίλων συνομιλίας είναι η σειρά της εμφανιζόμενης λίστας φίλων στη γραμμή συνομιλίας στη δεξιά πλευρά της σελίδας σας στο Facebook. Πολλοί παράγοντες καθορίζουν τη σειρά, αλλά είναι επίσημα μια ταξινομημένη λίστα χρηστών με τους οποίους το Facebook πιστεύει ότι είναι πιο πιθανό να συνομιλήσετε με βάση πολλούς αλγόριθμους. Αυτή η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στο προφίλ σας, επομένως δεν χρειάζεται να την κρύψετε, ακόμη και στην Πηγή σελίδας.

Η δεύτερη μέθοδος περιλαμβάνει την αναζήτηση για “BUDDY_ID” για να βρείτε άτομα που παρακολουθούν και φίλους που είδαν πρόσφατα το προφίλ σας στο Facebook.

  Πώς να ταξινομήσετε τη ροή σας στο Facebook με βάση τα πιο πρόσφατα

Αρχικά, δεν θα δείτε κανέναν στη λίστα που ΔΕΝ είναι φίλος σας. Δεύτερον, η Λίστα φίλων είναι απλώς άτομα με τα οποία επικοινωνήσατε πρόσφατα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Facebook χρησιμοποιώντας το iPhone

Μια άλλη λύση σε όλο τον ιστό για να δείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook δηλώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας για να δείτε αυτούς τους θεατές προφίλ. Πηγαίνετε στο μενού «Ασφάλεια και Απόρρητο» στο Facebook και κάνετε κλικ στο «Ποιος είδε το προφίλ μου;» Σύνδεσμος.

Πρώτον, αυτό το σενάριο είναι αντίθετο με τις πολιτικές του Facebook, ακόμα κι αν κάποιος δηλώσει ότι το Facebook συνήψε συμφωνία με την Apple.

Δεύτερον, αυτή η επιλογή αναφέρθηκε ότι ήταν διαθέσιμη τον Απρίλιο του 2020, αλλά δεν υπήρχαν άλλα λόγια. Ορισμένες αναφορές αναφέρουν ότι ήταν διαθέσιμο την 1η Απριλίου 2020. Ίσως ήταν προσωρινό σφάλμα ή ευκαιρία; Ίσως ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο; Ποτέ δεν θα μάθουμε πραγματικά, και όχι, αυτό το σενάριο δεν ήταν δοκιμή, ούτε θα κυκλοφορήσει στο Android.

Δείτε τους θεατές του προφίλ σας στο Facebook χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων

Μπορεί να βρείτε επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης ή ακόμα και εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας δείξουν ποιος είδε το προφίλ σας στο Facebook.

Αρχικά, το Facebook δηλώνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να δείτε ποιος έχει δει το προφίλ σας, καθώς αυτό θα συνιστούσε παραβίαση του απορρήτου. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Facebook λέει να αναφέρει οποιοδήποτε τρίτο μέρος σε αυτούς που κάνει τέτοιους ισχυρισμούς.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook Messenger στην επιφάνεια εργασίας Linux με το Caprine

Οποιεσδήποτε εφαρμογές ισχυρίζονται ότι σας δείχνουν τους θεατές του προφίλ σας παρέχουν ψευδή αποτελέσματα επειδή δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα χρήσης του προφίλ του Facebook.

Επιπλέον, οι περισσότερες εφαρμογές προβολής προφίλ Facebook τρίτων κατασκευαστών σχεδιάζονται για να κλέβουν τα προσωπικά στοιχεία και τα διαπιστευτήριά σας ή να μολύνουν τις συσκευές σας με κακόβουλο λογισμικό. Η εύρεση θεατών προφίλ στο FB είναι ένα καυτό θέμα, επομένως γίνεται στόχος χάκερ και κλεφτών.

Ασφαλίστε το προφίλ σας στο Facebook

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το προφίλ σας στο Facebook ασφαλές είναι να περιορίσετε τον όγκο των πληροφοριών που μπορούν να βλέπουν οι «εξωτερικοί» όταν πέφτουν πάνω στο προφίλ σας. Με τον όρο “αουτσάιντερ”, εννοούμε άτομα που δεν είναι φίλοι σας στο Facebook και που δεν γνωρίζετε προσωπικά.

Οι πληροφορίες που πρέπει να αποκρύψετε από τους άλλους, εάν θέλετε να είστε όσο το δυνατόν ασφαλέστεροι, περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

α) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

β) ημερομηνία γέννησης

γ) αριθμός τηλεφώνου

δ) κατάσταση σχέσης

Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Αυτό το σεμινάριο καλύπτει την έκδοση Desktop του Facebook, αλλά μπορείτε επίσης να το ακολουθήσετε στο smartphone σας, καθώς οι επιλογές είναι ίδιες.

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Απόρρητο. Αυτό θα σας στείλει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του προφίλ σας.
  • Κάντε κλικ στο Ποιος μπορεί να σας αναζητήσει χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που καταχωρίσατε και ορίστε το σε Μόνο εγώ.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Ποιος μπορεί να σας αναζητήσει χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε και ορίστε τον επίσης σε Μόνο εγώ.
  • Πλοηγηθείτε πίσω στη σελίδα του προφίλ σας στο Facebook.
  • Κάντε κλικ στο Επεξεργασία προφίλ.
  • Βρείτε τις πληροφορίες που έχετε εισαγάγει (ημερομηνία γέννησης, κατάσταση σχέσης κ.λπ.) και αφαιρέστε τις.