Πώς να δείτε μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram

Το Instagram είναι ένας δωρεάν ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακό εργαλείο κοινής χρήσης φωτογραφιών. Με το Instagram, μπορείτε να συνδεθείτε με επιχειρήσεις, διάσημους ανθρώπους, άτομα με επιρροή, στενούς φίλους και πολλά άλλα. Το Instagram Direct, μια δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων, επιτρέπει στους χρήστες να μιλούν και να στέλνουν εύκολα φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ τους. Αν είστε κάποιος που ψάχνει πώς να βλέπει τα μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό για το ίδιο. Επίσης, θα σας μάθουμε πώς να βλέπετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram.

Πώς να δείτε μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram

Ας μάθουμε αν μπορείτε πραγματικά να δείτε μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram ή όχι στην επόμενη ενότητα αυτού του άρθρου παρακάτω.

  Το Gif δεν λειτουργεί στο Instagram – Τι να κάνετε

Μπορείτε να δείτε μη απεσταλμένα μηνύματα; Είναι δυνατόν να δείτε Μη απεσταλμένα μηνύματα;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram. Καμία δυνατότητα δεν σας επιτρέπει να διαβάζετε μη απεσταλμένα μηνύματα. Μόλις ένα μήνυμα δεν σταλεί, διαγράφεται οριστικά τόσο από την πλευρά του αποστολέα όσο και από την πλευρά του παραλήπτη.

Υπάρχει ούτως ή άλλως να δείτε ένα μη απεσταλμένο μήνυμα στο Instagram;

Ναι, υπάρχουν πολλά εργαλεία τρίτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram, όπως το AiGrow. Μπορείτε να λαμβάνετε όλα τα DM Instagram στα εισερχόμενά σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία DM σε Email του εργαλείου AiGrow.

Πώς να μάθετε ποιος δεν έστειλε μηνύματα στο Instagram; Πώς βλέπετε ποιος έστειλε μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram;

Δεν υπάρχει ενσωματωμένη δυνατότητα για το πώς να βλέπετε τα μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram. Τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης δεν μπορούν να δουν τα μη απεσταλμένα μηνύματα.

Ποιος μου έστειλε ένα μη απεσταλμένο μήνυμα στο Instagram;

Όταν κάποιος καταργεί την αποστολή ενός μηνύματος στο Instagram, δεν λαμβάνετε καμία ειδοποίηση που να σας ειδοποιεί ότι ένα μήνυμα δεν έχει σταλεί. Έτσι, δεν μπορείτε να βρείτε ποιος σας έστειλε το μήνυμα.

  Πώς να φιλτράρετε τα προσβλητικά σχόλια στο Instagram

Πώς να διαβάσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram;

Θα μπορείτε να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram αν τα κατεβάσετε όλα πριν τα διαγράψετε στο Instagram. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram:

1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Instagram στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία προφίλ, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Κάντε κλικ στο Απόρρητο και ασφάλεια από το αριστερό παράθυρο.

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μεταβείτε στην ενότητα Λήψη δεδομένων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αίτημα λήψης παρακάτω για να μάθετε πώς να βλέπετε τα μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram.

7. Εισαγάγετε το email σας και επιλέξτε εάν θέλετε μορφή αρχείου HTML ή JSON. Κάντε κλικ στο Επόμενο.

8. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αίτημα λήψης.

  Πώς να επεξεργαστείτε σχόλια στο Instagram

9. Το Instagram θα αρχίσει να δημιουργεί ένα αρχείο πληροφοριών για εσάς που μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες. Στη συνέχεια, το Instagram θα μοιραστεί έναν σύνδεσμο προς το email σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη πληροφοριών από εκεί.

10. Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στη σελίδα σύνδεσης στην οποία έχετε ανακατευθυνθεί.

11. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Λήψη πληροφοριών για λήψη ενός αρχείου zip που περιέχει τη μορφή HTML ή JSON.

Στη συνέχεια, θα γίνει λήψη ενός φακέλου zip και μπορείτε να βρείτε τα μηνύματά σας στο αρχείο μηνυμάτων HTML ή JSON πριν τα διαγράψετε.

Πώς λαμβάνετε πίσω μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram;

Δεν υπάρχει δυνατότητα που να σας επιτρέπει να διαβάζετε μη απεσταλμένα μηνύματα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων όπως το AiGrow, το οποίο λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα. Πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα εγγραφής AiGrow για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο AiGrow για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το πώς να βλέπετε διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram.

Πώς να δείτε μη απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram;

Παρόμοια με τους περιορισμούς σχετικά με τον τρόπο προβολής των μη απεσταλμένων μηνυμάτων στο Instagram, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις μη απεσταλμένες φωτογραφίες εκτός εάν τις έχετε ήδη αποθηκεύσει στη συσκευή σας τη στιγμή της λήψης τους. Το Instagram δεν επιτρέπει καμία δυνατότητα πρόσβασης στις διαγραμμένες φωτογραφίες.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι έχετε μάθει πώς να βλέπετε μη απεσταλμένα μηνύματα στο Instagram. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.