Πώς να δείτε κρυφές χρεώσεις και φόρους στο Airbnb

Η Airbnb από προεπιλογή σάς δείχνει μόνο το ενοίκιο που πρέπει να πληρώσετε όταν μένετε κάπου. Είναι σαν τις αεροπορικές εταιρείες που αναφέρουν μόνο την τιμή ενός εισιτηρίου αλλά δεν περιλαμβάνουν τους φόρους που με τη σειρά τους θα διπλασιάσουν το κόστος του. Οι ενοικιάσεις Airbnb υπόκεινται επίσης σε φόρους και πρόσθετες χρεώσεις. Δεν είναι τόσο υψηλές όσο αυτές των αεροπορικών εισιτηρίων, αλλά έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο κόστος διαμονής κάπου για μία νύχτα. Το Airbnb Price Per Night Correcter είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης διαθέσιμη τόσο για Chrome όσο και για Firefox, η οποία εφαρμόζει τις κρυφές χρεώσεις και φόρους στην τιμή ανά ώρα, δίνοντάς σας έτσι μια πιο ακριβή ιδέα για το πόσο κοστίζει μια διανυκτέρευση.

  Τι σημαίνει «NSFW» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Τέλη και φόροι στο Airbnb

Εγκαθιστώ Διορθωτή τιμής Airbnb ανά διανυκτέρευση και επισκεφτείτε την Airbnb. Οι τιμές που βλέπετε στην κεντρική σελίδα δεν θα περιλαμβάνουν τα κρυφά τέλη και φόρους για ενοικιάσεις Airbnb. Ωστόσο, όταν επιλέγετε τις ημερομηνίες check-in και check-out, η τιμή ενημερώνεται για να περιλαμβάνει χρεώσεις. Χωρίς την παράταση, η Airbnb συνεχίζει να σας δείχνει την τιμή ανά διανυκτέρευση και οι χρεώσεις και οι φόροι στην Airbnb προστίθενται στο τελικό σύνολο.

Η Airbnb δεν κρύβει ακριβώς τα τέλη και τους φόρους, ωστόσο, οι τιμές ανά διανυκτέρευση δεν τους αντικατοπτρίζουν. Η ενοικίαση στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης έδειχνε αρχικά μια τιμή ανά διανυκτέρευση 91 $, ωστόσο, με τις χρεώσεις και τους φόρους περιλαμβάνονται, υπάρχει μια διαφορά 25 $ ανά διανυκτέρευση στο ενοίκιο. Αυτό δεν είναι καθόλου μικρό και σε αρκετές ημέρες, μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

  Πώς μπορώ να πει ο ISP μου ότι χρησιμοποιώ BitTorrent;

Περιορισμοί

Η επέκταση έχει τους περιορισμούς της. λειτουργεί μόνο στην αγγλική έκδοση του ιστότοπου και υποστηρίζει μόνο τέσσερα νομίσματα. USD, CAD, EUR και GPB. Εκτός από αυτό, είναι άψογο. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό νόμισμα και δεν σας ενοχλεί να το μετατρέψετε σε ένα από τα υποστηριζόμενα, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε την αυστραλιανή έκδοση του ιστότοπου που εμφανίζει από προεπιλογή κρυφές χρεώσεις στην Airbnb.

Όσον αφορά τις βελτιώσεις, θα προτιμούσαμε η επέκταση να εμφανίζει την πραγματική τιμή ανά διανυκτέρευση στην κύρια σελίδα του καταλύματος. Αυτή είναι η τιμή που είναι πιθανό να προσελκύσει αρχικά έναν ενοικιαστή. Το να μάθετε αργότερα ότι είναι στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστο. Είναι πιθανό η επέκταση να μην το κάνει αυτό λόγω περιορισμού στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται τα τέλη και οι φόροι. Για παράδειγμα, ορισμένοι φόροι ή τέλη ενδέχεται να ισχύουν μόνο εάν ένας ενοικιαστής μείνει για συγκεκριμένο αριθμό ημερών. Εάν η επέκταση δεν γνωρίζει πόσες ημέρες σκοπεύετε να μείνετε, δεν μπορεί να σας δώσει μια ακριβή τιμή, γι’ αυτό μπορεί να λειτουργεί όπως λειτουργεί.

  7 Συμβουλές για να κάνετε τον Ιστό πιο ευανάγνωστο σε ένα iPhone