Πώς να δείτε εάν κάποιος έχει πολλούς λογαριασμούς Instagram

Για αρκετό καιρό, το Instagram ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργήσουν επιπλέον λογαριασμούς. Και όταν το κάνετε, μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό με αυτούς που έχετε ήδη ή να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό για αυτόν. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορους λογαριασμούς για επαγγελματικούς σκοπούς, μόνο για συγκεκριμένα στενά άτομα ή για να δείτε πολλούς λογαριασμούς και να βρείτε άλλους λογαριασμούς που ανήκουν σε ένα άτομο στο Instagram. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς να δείτε εάν κάποιος έχει πολλούς λογαριασμούς Instagram, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει να βρείτε άλλους λογαριασμούς που ανήκουν σε ένα άτομο στο Instagram.

Πώς να δείτε εάν κάποιος έχει πολλούς λογαριασμούς Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δείτε εάν κάποιος έχει πολλούς λογαριασμούς Instagram λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να προσθέσετε εκπομπές Netflix σε μια ιστορία Instagram

Πώς να δείτε εάν κάποιος έχει πολλούς λογαριασμούς Instagram;

Μπορείτε να ελέγξετε και να βρείτε άλλους λογαριασμούς που ανήκουν σε ένα άτομο στο Instagram μεταβαίνοντας στο βιογραφικό του Instagram. Συνήθως, οι χρήστες του Instagram αναφέρουν τους άλλους λογαριασμούς τους, είτε επαγγελματικούς είτε ιδιωτικούς, στην περιγραφή του προφίλ τους, δηλαδή το βιογραφικό του Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Αναζήτηση από το κάτω μενού.

3. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

4. Πληκτρολογήστε και αναζητήστε το όνομα χρήστη του προφίλ που θέλετε.

5. Θα βρείτε το βιογραφικό του Instagram κάτω από την εικόνα του προφίλ τους. Ελέγξτε αν έχουν αναφέρει δεύτερο ή πολλούς λογαριασμούς εκεί.

Πώς μπορείτε να δείτε το μυστικό Instagram κάποιου;

Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα παρακολούθησης στον ιδιωτικό λογαριασμό τους στο Instagram, αλλά μόνο αυτοί μπορούν να αποφασίσουν να αποδεχτούν το αίτημά σας ή όχι. Εάν το αίτημά σας γίνει αποδεκτό, τότε μπορείτε να δείτε τον λογαριασμό τους. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να κάνετε το ίδιο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Αναζήτηση από την κάτω γραμμή της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, αναζητήστε το επιθυμητό ιδιωτικό προφίλ του οποίου το προφίλ θέλετε να δείτε και πατήστε στο αποτέλεσμα.

4. Το ιδιωτικό προφίλ θα εμφανιστεί στην οθόνη. Πατήστε Παρακολούθηση κάτω από το βιογραφικό.

5. Θα σταλεί το ακόλουθο αίτημα και θα δείτε το μήνυμα Ζητήθηκε στο ιδιωτικό προφίλ.

  Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Μόλις ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού προφίλ αποδεχτεί το αίτημά σας, θα μπορείτε να δείτε αμέσως ολόκληρο τον λογαριασμό Instagram.

Πώς να διατηρήσετε χωριστούς δύο λογαριασμούς Instagram;

Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής Instagram σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε ή να προσθέσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger.

4. Πατήστε Ρυθμίσεις.

5. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Προσθήκη ή εναλλαγή λογαριασμών.

6. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού.

7. Πατήστε Σύνδεση στον υπάρχοντα λογαριασμό.

8. Πατήστε Εγγραφή στο κάτω μέρος.

9. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Πώς βρίσκετε έναν κρυφό λογαριασμό Instagram;

Μπορείτε να δείτε ιδιωτικούς λογαριασμούς Instagram μόνο εάν ακολουθείτε έναν. Πρέπει να στείλετε αιτήματα παρακολούθησης σε ιδιωτικούς λογαριασμούς και τότε μόνο εσείς μπορείτε να δείτε το προφίλ τους. Ορισμένες εφαρμογές τρίτων, όπως το UnlockPrivate ή το TruthFinder, σάς επιτρέπουν να βλέπετε ιδιωτικούς λογαριασμούς χωρίς να ακολουθείτε. Αλλά δεν είναι υποδειγματικό να παραβιάσεις την ιδιωτική ζωή κάποιου. Έτσι, ο ειλικρινής τρόπος θα ήταν να στείλετε ένα αίτημα παρακολούθησης και να το αποδεχτούν.

Πώς μπορώ να κρύψω τον δεύτερο λογαριασμό μου στο Instagram;

Όπως μπορείτε να δείτε τον λογαριασμό Instagram, μπορείτε επίσης να τον αποκρύψετε. Για να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram από συγκεκριμένους χρήστες ή για να μην καταδιώκεται, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  Πώς να αποκλείσετε προσβλητικά σχόλια στο Instagram

1. Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger > Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε στο Απόρρητο.

4. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Ιδιωτικός λογαριασμός.

Πώς συνδέετε δύο λογαριασμούς Instagram;

Για να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς στο Instagram, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω:

1. Μεταβείτε στο προφίλ σας στο Instagram και πατήστε το εικονίδιο Hamburger.

2. Πατήστε Ρυθμίσεις.

3. Σύρετε προς τα κάτω στην ενότητα Σύνδεση και πατήστε Προσθήκη ή εναλλαγή λογαριασμών.

4. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού.

5. Πατήστε Σύνδεση στον υπάρχοντα λογαριασμό.

6. Πατήστε Εγγραφή και Συνδεθείτε και χρησιμοποιήστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης για να μπείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μπορείτε να δείτε εάν δύο λογαριασμοί Instagram είναι συνδεδεμένοι;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε συνδεδεμένους λογαριασμούς στο Instagram. Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς Instagram, δεν μπορείτε να τους συνδέσετε ή να τους συνδέσετε. Αν δεν αναφέρεται στο βιογραφικό ή στο προφίλ του στο Instagram, δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε αν ο ίδιος χρήστης δημιουργεί δύο λογαριασμούς. Αυτό θα απαντούσε επίσης στην ερώτησή σας: πώς να δείτε εάν κάποιος έχει πολλούς λογαριασμούς Instagram.

Μπορείτε να βρείτε το Instagram κάποιου με το email του;

Όχι, το Instagram χρησιμοποιεί τη διεύθυνση email σας μόνο για τη δημιουργία λογαριασμού για λόγους ασφάλειας και σύνδεσης. Ωστόσο, δεν επιτρέπει σε άλλους χρήστες να αναζητήσουν τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το email σας.

Μπορείτε να εντοπίσετε έναν λογαριασμό Instagram;

Ναι, είναι δυνατό να εντοπίσετε ένα Instagram χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων ή εργαλεία όπως το Snoopreport.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε εάν κάποιος έχει πολλούς λογαριασμούς Instagram. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.