Πώς να δαμάζετε, να ταΐζετε και να εκτρέφετε άλογα στο Minecraft

Ας αποκτήσουμε έναν πιστό σύντροφο δαμάζοντας ένα άλογο Minecraft. Εξάλλου, θα δούμε τι τρώνε, τη διατροφή τους, την αναπαραγωγή τους κ.λπ., σε αυτό το ολοκληρωμένο σεμινάριο με άλογα του Minecraft.

Τα άλογα που βρίσκονται σε πεδιάδες και σαβάνες διατίθενται σε πολλά χρώματα και έχουν διαφορετικές ταχύτητες και ύψη άλματος.

Και μέχρι το Minecraft να αποκτήσει αυτοκίνητα και ποδήλατα, τα άλογα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος μεταφοράς. Κινούνται αρκετά γρήγορα και πηδούν περισσότερο από το avatar σας, καθιστώντας τους χρήσιμους συνεργάτες στην επιβίωση του Minecraft.

Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε την πρώτη ενότητα με…

Πώς να δαμάσεις ένα άλογο Minecraft

Το να δαμάσεις ένα άλογο είναι εύκολο και θα σου πούμε ακριβώς πώς. Αλλά πρώτα, πρέπει να βρείτε μια σέλα εκτός και αν δεν θέλετε να τα καβαλήσετε.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να φτιάξετε μια σέλα, αντ ‘αυτού, πρέπει να τη βρείτε ως θησαυρό, ή να την ανταλλάξετε.

  Πώς να φτιάξετε τούβλα στο Minecraft

Περισσότερα σχετικά με την εύρεση μιας σέλας σε αυτό το wiki του Minecraft.

Έτσι, όταν αποκτήσετε ένα, κατευθυνθείτε σε μια πεδιάδα και σαβάνα για να εντοπίσετε άλογα. Συνήθως, υπάρχουν σε παρτίδες των δύο έως έξι.

Στη συνέχεια, μεταβείτε κοντά στην προοπτική και κάντε δεξί κλικ με το άδειο χέρι σας για τοποθέτηση. Θα σας πετάξουν μερικές φορές, αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε και το άλογο θα σας δεχτεί τελικά ως αναβάτη του.

Αυτή η ένωση μερικές φορές συμβολίζεται από καρδιές που πετούν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουροι πατώντας το E (κατά την ιππασία) για να ανοίξετε το μενού αλόγων, το οποίο ενεργοποιείται μόνο αφού εξημερωθεί.

Τέλος, βάλτε τη σέλα από το μενού αλόγων και ξεκινήστε την ιππασία.

Ένας ακριβός τρόπος για να δαμάσουν τα άλογα είναι να τα ταΐζετε με χρυσά καρότα ή χρυσά μήλα. Με αυτόν τον τρόπο, εξημερώνονται γρήγορα με ελάχιστες εκρήξεις.

Τι τρώνε τα άλογα στο Minecraft;

Εκτός από τα χρυσά μήλα και τα χρυσά καρότα, μπορείτε να ταΐσετε σιτάρι, μπάλες σανού, ζάχαρη και κανονικά μήλα.

  Πώς να φτιάξετε έναν κομποστοποιητή στο Minecraft

Διαφορετικά τρόφιμα έχουν ξεχωριστές επιδράσεις στα άλογα. Για παράδειγμα, ένα δέμα σανού αποκαθιστά τη μέγιστη υγεία, ενώ ένα χρυσό μήλο προάγει την ανάπτυξη του γρηγορότερου πουλαριού.

Εξάλλου, η λειτουργία αγάπης είναι κάτι που ενεργοποιείται μόνο με χρυσά μήλα και χρυσά καρότα. Και, το να ταΐζετε ένα πουλάρι θα το βοηθούσε να ωριμάσει γρήγορα.

Σημειωτέον, το να ταΐζετε κάτι που δεν τρώει το άλογο θα σας ανεβάσει.

Πώς να εκτρέφετε ένα άλογο στο Minecraft

Η εκτροφή ενός αλόγου χρειάζεται δύο χρυσά μήλα ή καρότα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ταΐσετε δύο εξημερωμένα άλογα για να τα βάλετε σε λειτουργία αγάπης, δημιουργώντας ένα πουλάρι, ένα μωρό άλογο.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα χρυσό μήλο από οκτώ χρυσά πλινθώματα και ένα μήλο. Ομοίως, οκτώ ψήγματα χρυσού και ένα καρότο δίνουν ένα χρυσό καρότο.

Ένα μωρό άλογο εξημερώνεται από προεπιλογή, ώστε να μπορείτε να βάλετε τη σέλα και να καβαλήσετε αφού ωριμάσει. Και όπως αναφέρθηκε ήδη, η διατροφή ενός πουλαριού επιταχύνει την ανάπτυξή του.

  Πώς να φτιάξετε γυαλί στο Minecraft

Παρόμοια με την πραγματική ζωή, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εξημερωμένο άλογο και έναν εξημερωμένο γάιδαρο για την αναπαραγωγή ενός μουλάριου. Αν αναρωτιέστε, μπορεί κανείς να δαμάσει έναν γάιδαρο παρόμοιο με ένα άλογο.

Στατιστικά αλόγων

Κάθε άλογο είναι μοναδικό σε χρώμα, ταχύτητα, υγεία και χαρακτηριστικά άλματος. Και δυστυχώς, το Minecraft δεν σας βοηθά να πείτε τα χαρακτηριστικά ενός αλόγου εκτός και αν χρησιμοποιείτε κάποια mods (για τα οποία δεν συζητάμε εδώ).

Ωστόσο, μπορεί κανείς να εκτρέφει πολλά άλογα, να αναμειγνύεται και να ταιριάζει και να οδηγεί κάθε εξημερωμένο για να το ελέγξει χειροκίνητα. Αυτή η διαδικασία είναι κουραστική, αλλά η μόνη μέθοδος για να πετύχετε την ταχύτερη ή μια στενή αντιστοιχία.

Ανακεφαλαίωση

Τα άλογα είναι παθητικοί όχλοι που δεν επιτίθενται ακόμη και όταν σκοτώνονται. Η ταχύτητά τους και το ύψος του άλματος τους καθιστούν σπουδαίους μεταφορείς.

Έτσι ολοκληρώνεται ο οικιακός οδηγός του Minecraft.

Ενώ το να εξημερώνετε ένα άλογο έχει το δικό του όφελος, μια εξημερωμένη αλεπού στο Minecraft θα σας προστατεύσει επίσης από επικίνδυνους όχλους. Επιπλέον, η δημιουργία ενός beacon στο Minecraft είναι μια περιπέτεια επόμενου επιπέδου που οι περισσότεροι παίκτες βρίσκουν συναρπαστική.