Πώς να γράψετε μια συναρπαστική συνοδευτική επιστολή και να δημιουργήσετε τη δουλειά των ονείρων σας

Μια συνοδευτική επιστολή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο πλήθος, επιδεικνύοντας τις δεξιότητές σας, την προσωπικότητα και την προθυμία σας να συμμετάσχετε στην εταιρεία και τη θέση για την οποία έχετε υποβάλει αίτηση.

Είναι φυσικό να είστε φιλόδοξοι για τη δουλειά των ονείρων σας.

Έχοντας μια σαφή περιγραφή θέσης στο μυαλό σας και μια λίστα εταιρειών ελεγμένη, πρέπει να προετοιμαστείτε για τη διαδικασία αίτησης.

Ξαφνικά ακούς από καλές πηγές ότι ένα βιογραφικό από μόνο του μπορεί να μην είναι αρκετό. χρειάζεσαι και συνοδευτική επιστολή!

Θα μπορούσατε να αναφερθείτε;

Πολλοί υποψήφιοι παραλείπουν ανυπόμονα τις συνοδευτικές επιστολές. Ωστόσο, δεν είναι ένα εμπόδιο αλλά ένα εμπόδιο που σε οδηγεί στη γραμμή του τερματισμού.

Έτσι, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια καλά δομημένη, συναρπαστική συνοδευτική επιστολή, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό.

Συνέχισε να διαβάζεις; απλά θα βελτιωθεί!

Τι είναι η συνοδευτική επιστολή;

Μια συνοδευτική επιστολή λειτουργεί ως συμπλήρωμα στο συνημμένο βιογραφικό στην αίτησή σας.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι η πρώτη σελίδα που εκτελεί το άνοιγμα της διαδικασίας αίτησης εργασίας. Και είναι μόνο 1 σελίδα.

Αν και οι περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο βιογραφικό σημείωμα, οι συνοδευτικές επιστολές σάς επιτρέπουν να παρουσιάσετε τις πληροφορίες προσωπικά. Δεν σημαίνει ότι μοιράζεστε όλο το ιστορικό, τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σας. Αντίθετα, είναι μια σύντομη επεξεργασία όλων των πληροφοριών που αναφέρονται στο βιογραφικό με πιο εξατομικευμένο τρόπο.

Οι συνοδευτικές επιστολές σάς επιτρέπουν να περιγράφετε εύστοχα τις δεξιότητες και τα επιτεύγματα που σχετίζονται με έναν συγκεκριμένο εργασιακό ρόλο. Εδώ, υπονοείτε στον μισθωτή γιατί είστε η καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με τους υπόλοιπους αιτούντες.

Λάβετε υπόψη ότι μια συνοδευτική επιστολή είναι ανεξάρτητη από ένα βιογραφικό που περιμένει ακριβώς πίσω από αυτήν την αρχική σελίδα. Είναι λάθος να υποθέσουμε ότι πρέπει να αναφέρει τις ίδιες πληροφορίες που έχουν ήδη αναφερθεί στο βιογραφικό. Αν συνέβαινε αυτό, οι συνοδευτικές επιστολές θα ήταν περιττές.

Διαβάστε επίσης: Premium Resume Builder για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό επαγγελματικό βιογραφικό

Γιατί Χρειάζεστε Συνοδευτική Επιστολή;

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 83% των μισθωτών θεωρεί σημαντική την επισύναψη μιας συνοδευτικής επιστολής. Είναι ενδιαφέρον ότι το 38% των αιτούντων δεν επισυνάπτουν συνοδευτική επιστολή στις αιτήσεις τους, ακόμη και όταν το ζητήσει η εταιρεία πρόσληψης.

Αυτό σημαίνει ότι, κάνοντας τη συνήθεια να προσθέτετε μια συνοδευτική επιστολή στο προφίλ σας, έχετε ήδη κερδίσει τον διαγωνισμό κατά 60% σε περίπτωση που το έχει ζητήσει η εταιρεία. Είναι ενδιαφέρον ότι μερικές φορές ο μισθωτής πείθεται για την πρόσληψη των αιτούντων απλώς περνώντας από αυτήν την εισαγωγική σελίδα χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να προχωρήσει περισσότερο.

Δεν είναι αυτό ένα ισχυρό εργαλείο;

Οι συνοδευτικές επιστολές προτιμώνται γενικά όταν υποβάλετε αίτηση για υψηλότερα προφίλ, αλλά θα μπορούσαν επίσης να αποτελέσουν ένα διαπραγματευτικό cracker για υποψηφίους εισαγωγικού επιπέδου.

Αναμφίβολα, μια συνοδευτική επιστολή είναι ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της αίτησής σας για εργασία. Ας δούμε μερικά από τα βασικά οφέλη της συνοδευτικής επιστολής:

  • Παράθυρο προσωπικότητας: Μια ενδιαφέρουσα εισαγωγή και μια σύντομη συζήτηση για τις αξίες και το στυλ εργασίας σας λειτουργούν σαν παράθυρο στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας. Το στυλ γραφής σας μεταδίδει επίσης πολλά για τον τόνο σας. Βοηθά στη δημιουργία καλύτερης σύνδεσης μεταξύ του αιτούντος και του μισθωτή. Αυτό είναι όπου ένα βιογραφικό μπορεί να αποτύχει.
  • Tiebreaker: Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας άλλος υποψήφιος που έχει εξίσου την ευκαιρία να βρει τη δουλειά όσο και εσείς. Αλλά μια καλά συνταγμένη συνοδευτική επιστολή που αναφέρει τις σωστές λεπτομέρειες μπορεί να κερδίσει την ισοπαλία.
  • Συστηματική παρουσίαση: Μια καλά προγραμματισμένη, συστηματική παρουσίαση των πληροφοριών σας είναι πολύ αποτελεσματική για να πείσει τον υπεύθυνο προσλήψεων για την υποψηφιότητά σας.
  • Έκφραση προθυμίας: Οι συνοδευτικές επιστολές σάς επιτρέπουν να εκφράσετε τον ενθουσιασμό σας για την ένταξή σας στην εταιρεία και τον ρόλο, τον οποίο επιθυμούν πολύ οι μισθωτές.
  • Παρουσίαση δεξιοτήτων: Μια συνοδευτική επιστολή σάς επιτρέπει να επιδείξετε τις δεξιότητές σας. Και οι εταιρείες το περιμένουν με ανυπομονησία. Όχι μόνο μπορείτε να αναφέρετε τις δεξιότητες αλλά και τη χαρά σας για την εκτέλεσή τους, που επισημαίνονται στην ενότητα επιτευγμάτων.
  Έναρξη Διακοπή Συνέχεια Αναδρομική Επεξήγηση [With Template Resources]

Προχωρώντας, ας καταλάβουμε ποιες ενότητες πρέπει να προσθέσετε στη συνοδευτική επιστολή σας.

Διαφορετικά τμήματα μιας συνοδευτικής επιστολής

Πολλοί υποψήφιοι φλυαρούν για το προφίλ τους, χρησιμοποιούν περιττά κλισέ και προσπαθούν να φαίνονται μοναδικοί για να γεμίσουν αυτήν την πρώτη σελίδα. Ωστόσο, χρειάζεται τέχνη για να γράψεις μια γνήσια συνοδευτική επιστολή, την οποία οι μισθωτές πάντα προσέχουν.

Ας συζητήσουμε πώς να γράψετε μια συναρπαστική συνοδευτική επιστολή και τις ενότητες που περιλαμβάνονται σε αυτήν:

Η κεφαλίδα είναι το πρώτο τμήμα της συνοδευτικής επιστολής. Υποδιαιρείται στην παρακάτω σειρά:

  • Όνομα και στοιχεία επικοινωνίας: Αυτό θα τραβήξει την πρώτη προσοχή του αναγνώστη. Κάντε την κεφαλίδα μιας συνοδευτικής επιστολής να μοιάζει με ένα βιογραφικό.

Μαζί με το όνομα, προσθέστε τον τόπο διαμονής σας με την πόλη και τον ταχυδρομικό κώδικα, ακολουθούμενο από τον αριθμό τηλεφώνου. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τη διεύθυνση email σας.

  • Ημερομηνία
  • Όνομα του παραλήπτη
  • Ορισμός του παραλήπτη
  • Ονομα εταιρείας
  • Διεύθυνση της εταιρείας

Χαιρετισμός

Χαιρετίστε σωστά τον υπεύθυνο προσλήψεων προσθέτοντας χαιρετισμούς όπως “αγαπητέ”.

Μετά τον χαιρετισμό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του υπεύθυνου προσλήψεων.

Παράδειγμα: Αγαπητέ John Doe

Αποφύγετε τη γενική γραφή εδώ ή σε οποιοδήποτε μέρος της επιστολής, γεγονός που δίνει στο γραφείο προσλήψεων μια ιδέα ότι εφαρμόζετε σε διάφορα προφίλ κάνοντας αντιγραφή-επικόλληση.

Παράδειγμα: Γεια σας, κύριε/κυρία. (Αντίθετα, να είστε συγκεκριμένοι σε ποιον απευθύνεστε.)

Πηγή: Zippia

Εισαγωγή

Όπως λέει και η παροιμία, η πρώτη εντύπωση είναι η τελευταία. Για να προσελκύσετε τον μισθωτή να διαβάσει μπροστά με ενδιαφέρον, κρατήστε την εισαγωγή ελκυστική.

Εδώ, μπορείτε να αναφέρετε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και πού ενημερώσατε για την απαίτηση. Αν είναι μέσω φίλου, αναφέρετέ το, εκτός εάν μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο.

Εκφράστε τον ενθουσιασμό και την προθυμία σας να εργαστείτε για αυτή τη θέση. Αναφέρετε μερικές από τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας που σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε για την εταιρεία. Επίσης, προσθέστε μερικές σχετικές λεπτομέρειες για την εταιρεία που εκτιμάτε. Αυτό θα εντυπωσιάσει τον μισθωτή ότι έχετε ερευνήσει καλά την εταιρεία.

Σώμα

Διατηρήστε αυτή την παράγραφο σύντομη και πυκνή. Το τμήμα του σώματος είναι η καρδιά μιας συνοδευτικής επιστολής.

Δείξτε πώς θα ωφεληθεί η εταιρεία από την ικανότητα που αναφέρατε στην εισαγωγή. Χρησιμοποιήστε μια μελέτη περίπτωσης από την απαίτηση της εταιρείας για να το παρουσιάσετε. Αυτό θα δείξει επίσης ότι κατανοείτε τις ανάγκες της εταιρείας.

Τώρα είναι η ώρα να επιδείξετε τα επιτεύγματά σας στην τρέχουσα εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε. Αυτό μπορεί επίσης να εξηγηθεί σε μια ιστορία ή ως μελέτη περίπτωσης. Χρησιμοποιήστε μετρήσιμους αριθμούς (% ή αριθμούς) που δείχνουν πώς οι δεξιότητές σας ωφέλησαν την τρέχουσα εταιρεία.

Μπορείτε να προσθέσετε μια άλλη παράγραφο για να αναφέρετε πρόσθετες δεξιότητες που ωφελούν την εταιρεία.

συμπέρασμα

Σε σύντομο διάστημα, αναφέρετε πρόσθετες δεξιότητες εάν είναι απαραίτητο. Αυτό θα δώσει στον μισθωτή μια ιδέα για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και τις προηγούμενες εμπειρίες σας.

  Κορυφαίες 50 ερωτήσεις και απαντήσεις για συνεντεύξεις VMware NSX

Στρογγυλοποιήστε την επιστολή επαναλαμβάνοντας τις δεξιότητες, τη δύναμη και το ενδιαφέρον σας να γίνετε μέλος της εταιρείας. Ευχαριστήστε τον αναγνώστη για τον χρόνο του και αφήστε ένα βήμα δράσης όπως η προσμονή για τη συνέντευξη.

Επίσης, αναφέρετε ότι έχει επισυναφθεί ένα βιογραφικό που περιέχει τα πρόσθετα στοιχεία σας.

Κλείσιμο & Υπογραφή

Το κλείσιμο πρέπει να είναι φιλικό και επίσημο, ακολουθούμενο από το πλήρες όνομά σας.

Παράδειγμα: Με εκτίμηση,

Τζον Σμιθ

Κανόνες μορφοποίησης για συνοδευτικές επιστολές

Αφού συντάξετε μια συνοδευτική επιστολή, ελέγξτε τη μία φορά για να ελέγξετε τη γραμματική, τον τόνο και άλλες λεπτομέρειες της γραφής σας. Η διασφάλιση συνεπούς μορφοποίησης είναι επίσης απαραίτητη. Θα συμβάλει στην αναγνωσιμότητα της επιστολής σας και θα προσθέσει περισσότερο επαγγελματισμό σε αυτήν.

Τα παρακάτω σημεία θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε:

  • Γραμματοσειρά: Αποφύγετε τη χρήση φανταχτερών γραμματοσειρών. Χρησιμοποιήστε τυπικές γραμματοσειρές όπως Arial ή Calibri.
  • Μέγεθος γραμματοσειράς: Το μέγεθος γραμματοσειράς μεταξύ 10-12 θεωρείται ευανάγνωστο. Οτιδήποτε μικρότερο μπορεί να αγχώσει τον υπεύθυνο προσλήψεων κατά την ανάγνωση και οτιδήποτε περισσότερο μπορεί να προσθέσει άλλη μια σελίδα για εσάς και να τον βαρεθεί. Η επιλεγμένη μορφή θα πρέπει επίσης να ευθυγραμμίζεται με τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στο βιογραφικό.
  • Διάστημα: Διατηρήστε σταθερή απόσταση μεταξύ κάθε γραμμής, παραγράφου και ενότητας. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της αναγνωσιμότητας.
  • Περιθώριο: Το περιθώριο μπορεί να διατηρηθεί σε 1″ και από τις δύο πλευρές. Σε περίπτωση που εξαντληθεί ο χώρος, διαβάστε ξανά την εγγραφή σας για να δείτε αν μπορείτε να αφαιρέσετε μερικές προτάσεις. Εάν αυτό δεν βοηθήσει, τα περιθώρια μπορούν να μειωθούν οπουδήποτε μέχρι το όριο των 0,5″.

Σημείωση: Η μείωση του περιθωρίου αυξάνει την ακαταστασία όλων των λέξεων μέσα στο γράμμα, επηρεάζοντας την αναγνωσιμότητα.

  • Ονομασία: Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο όνομα για τη συνοδευτική επιστολή σας σε περίπτωση που θα σταλεί ως αντίγραφο. Φανταστείτε τον υπεύθυνο προσλήψεων να κάνει κύλιση σε διάφορες εφαρμογές. Η σωστή ονομασία θα εξοικονομήσει χρόνο και θα κάνει το γράμμα πιο σημαντικό.

Πρόσθετες συμβουλές για τη δημιουργία συνοδευτικής επιστολής

Ακολουθούν μερικές συμβουλές μπόνους για να κάνετε την εμπειρία σχεδίασης συνοδευτικής επιστολής ενδιαφέρουσα.

  • Ευθυγραμμίστε με τις οδηγίες: Ξαναδιαβάστε τη αγγελία για δημοσίευση εργασίας και επιβεβαιώστε εάν η συνοδευτική επιστολή σας καλύπτει αυτές τις ανάγκες. Παράδειγμα: Διεύθυνση στον σωστό παραλήπτη, αποστολή της σωστής μορφής κ.λπ.
  • Κάντε το προσωπικό: Μην χρησιμοποιείτε μια γενική μορφή γραφής. Ακριβώς όπως όταν απευθύνεστε στον υπεύθυνο προσλήψεων, χρησιμοποιήστε το όνομα. Κάντε αρκετή έρευνα για να γράψετε το όνομά τους, ακόμα κι αν μπορεί να χρειαστεί ένα τηλεφώνημα ή να αναζητήσετε το προφίλ της εταιρείας στο LinkedIn. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε ιδέα, χρησιμοποιήστε το “Dear Hiring Manager”.

Δεύτερον, να ξέρετε ότι ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει συγκεκριμένες δεξιότητες. Αντί να το κρατάτε γενικό, αναλύστε πώς φέρατε αποτελέσματα χρησιμοποιώντας αυτές τις δεξιότητες σε μια εταιρεία. Έχετε έτοιμες αποδείξεις εάν σας ζητηθεί.

  • Λέξεις-κλειδιά: Κατά τη σύνταξη της εισαγωγής και του σώματος, χρησιμοποιήστε τη λέξη-κλειδί που αναφέρεται στη διαφήμιση ή στην ανάρτηση.
  • Πρόσφατα επιτεύγματα: Δοκιμάστε να αναφέρετε τα πρόσφατα επιτεύγματά σας αντί για τα προηγούμενα.
  • Στο σημείο: Υποστηρίξτε τα επιτεύγματα και τις δυνάμεις σας με τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία και κρατήστε τα στο σημείο. Αποφύγετε να αναφέρετε περιττές εμπειρίες, προσωπικές πληροφορίες ή κοινωνική θέση που δεν σχετίζονται με την εφαρμογή.
  • Μην εκφράζετε τη λύπη σας: Αποφύγετε να συζητήσετε την αδυναμία ή την έλλειψή σας και μετά να ζητήσετε συγγνώμη από την εταιρεία. Εστιάστε σε αυτά που έχετε και πώς μπορεί να ωφελήσει την εταιρεία.
  • Αποφύγετε την υπερβολική χρήση του “εγώ”: Το να γράψετε πάρα πολλά “εγώ” μπορεί να δώσει μια εντύπωση μπλόφας ή υπερηφάνειας. Αποφύγετε, λοιπόν, την υπερβολική χρήση του.
  • Διόρθωση: Η διόρθωση είναι μια απαραίτητη τεχνική για να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχουν λάθη στη συνοδευτική επιστολή σας. Διαβάστε το γράψιμό σας δυνατά πριν το ολοκληρώσετε.
  • Μην αντιγράφετε: Μπορείτε να βρείτε πολλά δείγματα στο Διαδίκτυο, αλλά στο τέλος της ημέρας, η προσωπικότητά σας θα μιλήσει μέσα από την επιστολή. Διατηρήστε το λοιπόν μοναδικό.
  Πώς να συνδέσετε το Chromebook στην τηλεόρασή σας (3 εύκολοι τρόποι)

Διαβάστε επίσης: Καλύτεροι δημιουργοί συνοδευτικών επιστολών για την επόμενη αίτηση εργασίας σας

Δημιουργοί Συνοδευτικής Επιστολής

Πολλοί ιστότοποι μπορούν να δημιουργήσουν μια συνοδευτική επιστολή για εσάς με τα προσαρμοσμένα πρότυπά τους που μπορείτε να επιλέξετε. Κάποιοι από αυτούς είναι:

  • Resume Genius: Αυτός ο ιστότοπος με την κορυφαία βαθμολογία δημιουργεί επαγγελματικές συνοδευτικές επιστολές αφού λάβει στοιχεία από τον χρήστη. Μετά τη δημιουργία της επιστολής, η λήψη χρεώνεται.
  • Zety.com: Το Zety θεωρείται δεύτερο μετά το Resume Genius με χαμηλότερες τιμές. Προσφέρει εύχρηστα εργαλεία και δημιουργεί γρήγορα μια συνοδευτική επιστολή.
  • MyPerfectCoverLetter: βραβευμένος ιστότοπος που δημιουργεί μια συνοδευτική επιστολή για εσάς με συμβουλές ειδικών, πρότυπα και παραδείγματα.
  • Kickresume: Σας επιτρέπει να κατεβάζετε πρότυπα δωρεάν με περισσότερες δυνατότητες ξεκλειδωμένες με την πληρωμένη έκδοση.

Μερικοί ακόμη δωρεάν ιστότοποι που προσφέρουν βασικά γράμματα (αλλά με περιορισμένα πρότυπα) είναι το Indeed, το CVshaper και το Canva.

Πρότυπα συνοδευτικών επιστολών

Μερικά από τα πρότυπα συνοδευτικών επιστολών είναι τα εξής:

Microsoft Office (CV Cover Letter): Το Microsoft Office προσφέρει μια προδιαμορφωμένη συνοδευτική επιστολή σε μορφή Word, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια συνοδευτική επιστολή με επαγγελματική εμφάνιση. Αυτό περιλαμβάνει μορφοποίηση και προσαρμόζεται εύκολα μέσα στο αρχείο Word.

Template.net: Προσφέρει συνοδευτική επιστολή βιογραφικού για σκοπούς πρακτικής άσκησης χωρίς εμπειρία. Μπορείτε να κάνετε λήψη της συνοδευτικής επιστολής σε διαφορετικές μορφές, όπως Word, Έγγραφα Google και Σελίδες Apple. Αυτές οι μορφές είναι εκτυπώσιμες, με δυνατότητα λήψης και επεξεργασίας.

Microsoft Office (Organic Shapes Cover Letter): Αποκτήστε ένα όμορφο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής με το Microsoft office που παρέχει εντυπωσιακό οργανικό σχήμα και μοναδικό σχεδιασμό. Δημιουργήστε με πρότυπα συνοδευτικών επιστολών του Microsoft office και λάβετε αποτελέσματα πιο γρήγορα.

Παραδείγματα Μεγάλων Συνοδευτικών Επιστολών

Δείτε πώς μπορεί να μοιάζει μια καλή συνοδευτική επιστολή πριν τη δημιουργήσετε:

Πηγή: Hloom

Παρατηρήστε πώς η κεφαλίδα είναι κεντραρισμένη στο επάνω μέρος, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνσης;

Η συνοδευτική επιστολή δεν είναι ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ σύντομη, εξηγώντας τα πάντα στον μισθωτή σε μία σελίδα.

Πηγή: Βοήθεια βιογραφικού

Εδώ είναι το επόμενο παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής. Μπορείτε να παρατηρήσετε κάτι ενδιαφέρον σε αυτό;

Αυτό προέρχεται από έναν αναλυτή δεδομένων που έχει προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Και η προσθήκη προηγούμενων εμπειριών και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν συνδέεται με την εταιρεία που μπορεί να τους ωφελήσει.

Πόσο καιρό πρέπει να είναι μια συνοδευτική επιστολή;

Η συνοδευτική επιστολή είναι ένα έγγραφο 1 σελίδας με πλήθος λέξεων 250-400. Το επίκεντρο, ωστόσο, είναι η ικανότητα, η προθυμία και η παρουσίαση του υποψηφίου, η οποία λαμβάνεται υπόψη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συνοδευτική επιστολή για όλες τις ευκαιρίες;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρότυπο για πολλές ευκαιρίες αλλά όχι το ίδιο περιεχόμενο. Αξίζει προσαρμογή με βάση την εταιρεία και τον τίτλο εργασίας για την οποία υποβάλλετε αίτηση. Άλλωστε, ο σκοπός μιας συνοδευτικής επιστολής χάνεται αν χάσει την προσωπική πινελιά.

Οι περισσότεροι αιτούντες διατηρούν ένα πρότυπο έτοιμο. Λαμβάνοντας υπόψη την ευκαιρία για την οποία κάνετε αίτηση, μπορείτε να τροποποιήσετε τη διάθεση, τον τόνο και τα στατιστικά της επιστολής, γεγονός που την κάνει ελκυστική στον αναγνώστη.

Τελικές Λέξεις

Η συνοδευτική επιστολή είναι ένα έγγραφο 1 σελίδας που επεκτείνει το βιογραφικό προσθέτοντας την προσωπική πινελιά του αιτούντος. Όταν γράφεται καλλιτεχνικά, μια συνοδευτική επιστολή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας.

Επομένως, εξετάστε τα βασικά στοιχεία που δημιουργούν τη δομή μιας συνοδευτικής επιστολής, μορφοποιήστε τη καλά και εξετάστε μερικά επιπλέον για να σπάσετε τη διαδικασία επιλογής.

Αν και είναι καλύτερο να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή μόνοι σας, υπάρχουν επίσης προσαρμόσιμα πρότυπα διαθέσιμα σε μερικούς ιστότοπους, με άλλες δυνατότητες για τη δημιουργία ενός.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα δωρεάν εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό οπτικό βιογραφικό/βιογραφικό.