Πώς να γράψετε ανάποδα γράμματα

Το Διαδίκτυο δεν ακολουθεί κάποια μορφή. δεν υπάρχει σύμβαση για το ποια γραμματοσειρά να χρησιμοποιηθεί, το μέγεθος των επικεφαλίδων ή πόσες επικεφαλίδες πρέπει να υπάρχουν σε έναν ιστότοπο. Οι περισσότεροι ιστότοποι θα ακολουθούν έναν συνεκτικό σχεδιασμό, αλλά κάθε ιστότοπος είναι διαφορετικός από τον άλλο. Με φόρουμ και ομάδες/εφαρμογές συνομιλίας, η συνεκτική γραφή λίγο-πολύ βγαίνει από το παράθυρο και συχνά συναντάτε στυλιζαρισμένο κείμενο.

Ανάποδα κείμενο

Γράψτε ανάποδα γράμματα

Έχετε δει κείμενο με έντονη γραφή, υπογραμμισμένο κείμενο, κείμενο με πλάγιους χαρακτήρες και κείμενο που έχει διαγραφεί ή διαγραφεί. Υπάρχει και ανάποδο κείμενο. Σε αντίθεση με τα έντονα, υπογραμμισμένα, πλάγια γράμματα ή κείμενα που μεταφέρουν νόημα όταν είναι σε έγγραφο ή μήνυμα, τα ανάποδα γράμματα είναι απλώς για διασκέδαση. Δείτε πώς μπορείτε να τα γράψετε.

  Πώς να προσθέσετε εφαρμογές στο μενού δεξί κλικ στα Windows 10

1. Χρησιμοποιήστε χαρακτήρες Unicode

Όλοι οι χαρακτήρες που πληκτρολογείτε αντιστοιχίζονται σε έναν κωδικό χαρακτήρων unicode. Με το αλφάβητο, έχετε αφιερωμένα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο, ώστε να είναι ευκολότερη η πληκτρολόγηση, αλλά για ασαφείς χαρακτήρες όπως το σύμβολο του εμπορικού σήματος ή το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων, ίσως χρειαστεί να κωδικοποιήσετε κωδικούς χαρακτήρων unicode. Το ίδιο ισχύει και για το ανάποδο κείμενο.

Τεχνικά, δεν υπάρχουν ανάποδοι χαρακτήρες αλφαβήτου που να μπορείτε να πληκτρολογήσετε, επομένως αυτό που θα αναζητήσετε είναι ο κωδικός χαρακτήρων unicode για έναν χαρακτήρα που μοιάζει με ανάποδο αλφάβητο. Αν θέλετε να πληκτρολογήσετε ένα ανάποδα α, θα χρησιμοποιήσετε:

ɐ: U+0250

Μπορείτε να αναζητήσετε τον χαρακτήρα unicode για οποιοδήποτε ανάποδο γράμμα Unicode ανάποδος μετατροπέας. Μόλις μάθετε ποιο χαρακτήρα να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να αναζητήσετε τον κωδικό χαρακτήρα του.

  Πού είναι το καλύτερο μέρος για ένα έξυπνο ηχείο σε ένα δωμάτιο;

2. Χρησιμοποιήστε εργαλεία γενιάς aut0

Η μη αυτόματη πληκτρολόγηση ανάποδων γραμμάτων χρησιμοποιώντας χαρακτήρες unicode είναι κουραστική. Εάν χρειάζεται να κάνετε ένα γρήγορο, έξυπνο σχόλιο σε ανάποδο κείμενο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο αυτόματης δημιουργίας για την εργασία.

Επισκεφθείτε το Εργαλείο ανάποδου κειμένου.
Εισαγάγετε το κείμενο.
Αφήστε τα πλαίσια ελέγχου προς τα πίσω και τα ανάποδα εφέ ενεργοποιημένα.
Αντιγράψτε το κείμενο και επικολλήστε το.

¡¡ssɐd ʇou llɐɥs no⅄

συμπέρασμα

Το εργαλείο αυτόματης δημιουργίας λειτουργεί με την ίδια αρχή, δηλαδή χρησιμοποίησε κωδικούς χαρακτήρων Unicode. Οι χαρακτήρες που βλέπετε δεν είναι αναποδογυρισμένοι με γράμματα. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες (ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στο γράμμα L στο παράδειγμα και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Το γράμμα είναι σε λάθος κατεύθυνση. Μπορείτε να δοκιμάσετε άλλα εργαλεία δημιουργίας κειμένου ανάποδα και ίσως μπορέσουν να βρουν καλύτερα χαρακτήρες αλλά γενικά θα λειτουργούν όλοι με την ίδια αρχή. Δεν θα μπορείτε να “αναζήτηση” σε αυτό το κείμενο χρησιμοποιώντας τα συμβατικά αλφάβητα στο πληκτρολόγιο. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην χρησιμοποιείτε ανάποδα κείμενο σε ένα επαγγελματικό/ακαδημαϊκό έγγραφο.

  Πώς να κατεβάσετε το Google Meet