Πώς να γίνετε Πιστοποιημένος Διαχειριστής Salesforce το 2022

Το να γίνετε πιστοποιημένος διαχειριστής Salesforce ανταμείβει την καριέρα σας.

Όχι μόνο σας εκθέτει σε μια παγκόσμια σκηνή γεμάτη ευκαιρίες, αλλά σας βοηθά επίσης να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για να λάμψετε ως έμπειρος επαγγελματίας διαχειριστής.

Οι διαχειριστές Salesforce ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τις εμφανίσεις τους και να τις κρατούν σε λειτουργία με βέλτιστη απόδοση.

Είναι παραγωγικοί και διασφαλίζουν ότι οι επιχειρηματικές διαδικασίες εκτελούνται ομαλά και ταχύτερα, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες, διαχειρίζονται την ασφάλεια και βοηθώντας την ομάδα να συνεισφέρει αποτελεσματικά.

Αυτός είναι ο λόγος που η ζήτηση για αυτόν τον ρόλο αυξάνεται παντού.

Και αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να το κάνετε επίσημο, η πιστοποίηση ως διαχειριστής του Salesforce μπορεί να σας βοηθήσει.

Ας κατανοήσουμε καλύτερα την εξέταση και ας βρούμε τα καλύτερα μαθήματα και πόρους πιστοποίησης διαχειριστή Salesforce που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για την εξέταση.

Τι είναι η πιστοποίηση Salesforce Administration;

Η πιστοποίηση Salesforce Administration είναι ένας από τους υψηλότερους τρόπους αναγνώρισης για έναν Διαχειριστή Salesforce (Admin). Η απόκτηση της πιστοποίησης δείχνει την εμπειρία σας σε αυτόν τον τομέα και τη δέσμευσή σας στην πλατφόρμα πωλήσεων.

Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα προγράμματα πιστοποίησης Salesforce Admin:

Πιστοποιημένος διαχειριστής Salesforce: Απευθύνεται σε επαγγελματίες με κάποια εμπειρία στην εργασία ως διαχειριστής, αλλά ενδέχεται να μην διαθέτουν δεξιότητες σε επίπεδο ειδικών.

Προηγμένος διαχειριστής με πιστοποίηση Salesforce: Απευθύνεται σε έμπειρους διαχειριστές που διαθέτουν Πιστοποίηση Salesforce Administration. Είναι πιο δύσκολο.

Εδώ, θα συζητήσουμε το πρώτο, δηλαδή την εξέταση Salesforce Certified Administration. Μερικά από τα χρήσιμα στοιχεία για αυτήν την εξέταση είναι:

  • Είναι μια εξέταση 105 λεπτών με 60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.
  • Η βαθμολογία επιτυχίας αυτής της εξέτασης είναι 65%, που σημαίνει ότι απαιτεί να απαντήσετε σωστά σε 39 ερωτήσεις.
  • Κάθε ερώτηση φέρει ένα σημάδι.
  • Το κόστος εξέτασης είναι επί του παρόντος $200 και $100 εάν επαναλάβετε το τεστ.
  • Οι ερωτήσεις της εξέτασης βασίζονται σε σενάρια και ορισμένες από αυτές μπορούν να είναι μεγαλύτερες σε σύγκριση με άλλες ερωτήσεις.

Μπορείτε να κάνετε τη δοκιμή εξ αποστάσεως στον υπολογιστή σας ή να επιλέξετε το πλησιέστερο κέντρο. Η απομακρυσμένη δοκιμή θα απαιτήσει από εσάς να διατηρήσετε την κάμερα web ενεργοποιημένη για παρακολούθηση, να υποβάλετε βιομετρικά στοιχεία και να τηρήσετε αυστηρές οδηγίες.

Τα σημαντικά θέματα για την εξέταση είναι:

  • Διαμόρφωση και ρύθμιση Salesforce: Πρέπει να γνωρίζετε πώς να διαχειρίζεστε και να διασφαλίζετε την ασφάλεια εξωτερικά και εσωτερικά. Επιπλέον, πρέπει να κατανοήσετε πώς να διαχειρίζεστε κωδικούς πρόσβασης, ρυθμίσεις δικτύου, περιορισμούς IP, προφίλ χρηστών, ρόλους κ.λπ.
  • Διαχείριση δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων: Η γνώση του τρόπου ενημέρωσης, εισαγωγής, εξαγωγής και διαγραφής δεδομένων είναι απαραίτητη, μαζί με τη διασφάλιση της επικύρωσης δεδομένων.
  • Διαχείριση αντικειμένων & πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών αστραπής: Πρέπει να γνωρίζετε πώς αλληλεπιδρούν πίνακες, πεδία συνδέσμων κ.λπ. και τη διαφορά μεταξύ μοναδικών και τυπικών αντικειμένων και προσαρμοσμένων αντικειμένων.
  • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών: Πρέπει να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε εργαλεία αυτοματισμού για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα.

Αξίζει να αποκτήσετε Πιστοποίηση Salesforce Administration το 2022;

Η απόκτηση της πιστοποίησης Salesforce Admin είναι επωφελής το 2022, επειδή οι χρήστες του Salesforce επεκτείνονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Πέρυσι, Η Salesforce δημιούργησε περίπου 21,25 δισεκατομμύρια δολάρια και κατέχει μερίδιο 19,8% στην αγορά CRM.

Η ευκαιρία σταδιοδρομίας για τους διαχειριστές του Salesforce φαίνεται επίσης λαμπρή σε ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με το Indeed, ο μέσος μισθός των διαχειριστών του Salesforce στις ΗΠΑ είναι $91.177 το χρόνο.

Έτσι, εάν είστε διαχειριστής και θέλετε να το κάνετε επίσημο και να αποκτήσετε πολύ περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον, η απόκτηση αυτής της πιστοποίησης θα είναι επωφελής.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τα καλύτερα μαθήματα και πόρους που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις.

Udemy

Πάρτε ένα πλήρες Μάθημα πιστοποίησης Salesforce Admin με το Udemy που περιλαμβάνει το πιο πρόσφατο τεστ πρακτικής Salesforce από τον best-seller εκπαιδευτή Salesforce με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας. Το μάθημα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Θα κατανοήσετε τις βασικές έννοιες του Salesforce Admin προκειμένου να περάσετε την Εξέταση πιστοποίησης Salesforce Administrator.
  • Πώς να αναπτύξετε το Salesforce Lightning
  • Χρήση Salesforce Classic και Lightning
  • Διαχειριστείτε το Salesforce σαν επαγγελματίας
  • Θα μάθετε από έναν έμπειρο επαγγελματία
  • Κυκλοφορία κινητού Salesforce

Για να ξεκινήσετε αυτό το μάθημα, θα χρειαστεί να έχετε υπολογιστή και προφανώς σύνδεση στο διαδίκτυο. Το Udemy σάς βοηθά να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο πλήρες μάθημα και τις ασκήσεις. Επίσης, ενημερώνουν τακτικά το μάθημα με τους πιο πρόσφατους οδηγούς και μοτίβα εξετάσεων για να σας βοηθήσουν να παραμένετε ενημερωμένοι.

  Ελέγξτε τη συμβατότητα δικτύου 2G, 3G και 4G LTE για τηλέφωνο σε οποιαδήποτε χώρα

Η Udemy έχει συμπεριλάβει περισσότερα από 290 νέα μαθήματα στη διεπαφή αστραπής Salesforce. Η πρακτική δοκιμασία περιέχει 60 ερωτήσεις, για τις οποίες έχετε ένα χρονικό όριο 90 λεπτών. Μετά την ολοκλήρωση του τεστ, οι έμπειροι επαγγελματίες σας δίνουν σχόλια για κάθε ενότητα που επιχειρήσατε.

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να ξεκινήσει την καριέρα του στην πλατφόρμα Salesforce μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το μάθημα και να γίνει επαγγελματίας σε αυτό. Επωφεληθείτε από εγγύηση πλήρους επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και αποκτήστε πρόσβαση για μια ζωή με την αγορά σας.

Εντουρέκα

Λάβετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Salesforce Administrator από Εντουρέκα και εκπαιδευτείτε από επαγγελματίες του κλάδου. Οι έμπειροι επαγγελματίες σας προετοιμάζουν για την εξέταση πιστοποίησης Salesforce Administrator Exam (ADM 201) και την εξέταση πιστοποίησης Salesforce Platform App Builder (CRT 403).

Το μάθημα Salesforce θα σας διδάξει να προσαρμόσετε την εφαρμογή, όπως πεδία, διατάξεις σελίδων, επιχειρηματικές διαδικασίες και καρτέλες. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα ασφαλές περιβάλλον, να εισάγετε και να διατηρείτε καθαρά δεδομένα, να ρυθμίζετε την αυτοματοποίηση της ροής εργασιών σας και να δημιουργείτε εκπληκτικές αναφορές. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει:

  • Εισαγωγή στο cloud computing και στην πλατφόρμα Salesforce
  • Δομικά στοιχεία της πλατφόρμας Salesforce
  • Μοντέλο δεδομένων Salesforce, σχέσεις, πεδία και αντικείμενα
  • Μοντέλο ασφαλείας Salesforce, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών του.
  • Χαρακτηριστικά αντικειμένου, πεδίου και επιπέδου αρχείου μοντέλου ασφαλείας Salesforce
  • Επιχειρησιακή λογική, επικυρώσεις και τύποι
  • Αυτοματοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών στο Salesforce
  • Salesforce κινητό
  • Αναφορές και πίνακες εργαλείων στο Salesforce
  • Διαδικασία ανάπτυξης
  • Διάταξη φλυαρίας, εκδότη και παγκόσμιας δράσης

Και πολλά άλλα…

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το μάθημα, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 2 GB RAM υπολογιστή με το πιο πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης και σύνδεση στο διαδίκτυο. Θα είναι προτιμότερος υπολογιστής με Windows ή Mac, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης ένα βασικό πρόγραμμα ανάγνωσης Adobe, εργαλεία γραφείου και Έγγραφα Google.

Εγγραφείτε τώρα και προετοιμαστείτε να γίνετε Διαχειριστής Salesforce.

Whizlabs

Εγγραφείτε στο μάθημα Salesforce Administrator Certification με Whizlabs που περιλαμβάνει 14 βιντεοδιαλέξεις και 191 ερωτήσεις για εξάσκηση.

Βελτιώστε τις γνώσεις σας σε εφαρμογές Salesforce, διαχείριση και διαμόρφωση με πρόσθετες δυνατότητες. Ένας διαχειριστής Salesforce αντιμετωπίζει διάφορες σημαντικές εργασίες που σχετίζονται με την προσαρμογή μιας παρουσίας στον οργανισμό.

Το Whizlabs προσφέρει πάνω από 100 πρακτικά τεστ με τα οποία μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας στην προσπάθεια της πραγματικής εξέτασης. Οι επαγγελματίες δίνουν λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε ερώτηση στο πρακτικό τεστ. Καθώς η ανάγκη για διαχειριστές Salesforce αυξάνεται, η δημοτικότητα αυτού του εκτεταμένου μαθήματος αυξάνεται επίσης.

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά βίντεο διάρκειας 2 ωρών και 58 λεπτών, εξαντλητική επεξήγηση κάθε ερώτησης, διάρκεια ζωής, απεριόριστη πρόσβαση, δοκιμές πρακτικής βάσει αντικειμένων, αναφορές για πρόσβαση στις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία και υποστήριξη 24×7 από ειδικούς στο θέμα.

Δεν χρειάζεστε προηγούμενη γνώση του Salesforce και της γλώσσας προγραμματισμού για να λάβετε μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εξέταση από κινητές συσκευές.

Αποκτήστε το μάθημα και επωφεληθείτε από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Trailhead Salesforce

Trailhead Salesforce σας βοηθά να αποκτήσετε επαρκείς γνώσεις στην πλατφόρμα Salesforce, ώστε να μπορείτε να λύσετε την εξέταση με εξαιρετική βαθμολογία. Προσφέρει διαδραστικά εργαλεία μελέτης για να ξεκινήσετε.

Το πλήρες μάθημα περιλαμβάνει 1 ώρα και 40 λεπτά αλληλεπίδρασης. Μέσα σε αυτό το διάστημα, το Trailhead θα καλύψει τρεις ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων σε κάθε ενότητα. Ας δούμε αναλυτικά:

Ενότητα 1 – Προετοιμασία πιστοποίησης διαχειριστή: διαμόρφωση, ρύθμιση και αντικείμενα.

  • Ξεκινήστε με την προετοιμασία πιστοποίησης διαχειριστή – 10 λεπτά
  • Μελέτη σχετικά με τη ρύθμιση και τη διαμόρφωση – 10 λεπτά
  • Έλεγχος διαχείρισης αντικειμένων και δημιουργίας εφαρμογών Lightning – 10 λεπτά
  • Ενότητα 2 – Προετοιμασία πιστοποίησης διαχειριστή: εφαρμογές και δραστηριότητες.

  • Ελέγξτε τις εφαρμογές πωλήσεων και μάρκετινγκ – 15 λεπτά
  • Προετοιμασία για εφαρμογές σέρβις και υποστήριξης – 15 λεπτά
  • Μελέτη για τη συνεργασία και την παραγωγικότητα – 10 λεπτά
  • Ενότητα 3 – Προετοιμασία πιστοποίησης διαχειριστή: δεδομένα και αυτοματισμός.

  • Εξασκηθείτε στην ανάλυση και τη διαχείριση δεδομένων – 15 λεπτά
  • Μελέτη για την αυτοματοποίηση και τη ροή εργασίας – 15 λεπτά
  • Πολυθεώρηση

    Λάβετε μέρος στο μάθημα πιστοποίησης Salesforce Administrator της Pluralsight και αναβαθμιστείτε στην κορυφαία τεχνολογία CRM.

    Το μάθημα καλύπτει το βάθος των εφαρμογών, των λειτουργιών και των δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες για τους τελικούς χρήστες, τις επιλογές διαχείρισης και τη διαμόρφωση του Salesforce που είναι διαθέσιμες στον διαχειριστή σε υπηρεσίες, σύννεφα συνεργασίας και πωλήσεις.

    Η Pluralsight σκοπεύει να βοηθήσει τους μαθητές να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην πιο δημοφιλή τεχνολογία. Θα μάθετε τη μεγάλη εικόνα του Salesforce και θα διαμορφώσετε έναν νέο οργανισμό πωλήσεων. Μάθετε να διαχειρίζεστε χρήστες και ασφάλεια, να μοιράζεστε βασικά στοιχεία, να δημιουργείτε προσαρμοσμένα αντικείμενα, να διαχειρίζεστε εφαρμογές μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

      Πώς να επαναφέρετε το Apple Watch χρησιμοποιώντας το iPhone σας

    Συνολικά, θα λάβετε 15 μαθήματα που σχετίζονται με το Salesforce, που καλύπτουν συνολικά 22 ώρες. Δοκιμάστε το Pluralsight δωρεάν και γίνετε ικανός διαχειριστής Salesforce.

    Simplile Learn

    Simplile Learn σας επιτρέπει να κατακτήσετε τις βασικές λειτουργίες διαχείρισης του Salesforce εγγραφείτε στο μάθημα Πιστοποίησης διαχειριστή Salesforce. Αυτό το μάθημα σάς δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε, να διαχειριστείτε και να διαμορφώσετε τα cloud πωλήσεων και υπηρεσιών.

    Με το μάθημα, θα μάθετε πώς να αποκτάτε γνώσεις για το οικοσύστημα μάρκετινγκ και να διαχειρίζεστε τη λειτουργικότητα του Salesforce. Θα βρείτε επίσης πολλές διαθέσιμες δυνατότητες στο Salesforce παρακολουθώντας πρακτικά μαθήματα και μαθήματα κατάρτισης.

    Καθιερώστε τα διαπιστευτήριά σας στην τεχνολογία και δώστε μια σταθερή ώθηση στην καριέρα σας. Τα βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος πιστοποίησης είναι τα ακόλουθα:

    • 12 ώρες περιεχομένου, το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε στο διαδίκτυο
    • Το μάθημα ευθυγραμμίζεται σύμφωνα με τον επίσημο οδηγό πιστοποίησης
    • Θα λάβετε τέσσερα έργα, είκοσι μελέτες περιπτώσεων, τέσσερα τεστ προσομοίωσης, δεκαέξι κουίζ και άλλα
    • Λάβετε ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης που δείχνει την εμπειρία σας.

    Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξετε μια καριέρα στην πιο χρησιμοποιούμενη τεχνολογία CRM σε όλο τον κόσμο. Ξεκινήστε την προπόνησή σας τώρα και αλλάξτε το αύριο σας με αυτό το μάθημα της Simplilearn.

    LinkedIn

    Λάβετε ένα προχωρημένο μάθημα πιστοποίησης 1 ώρας και 19 λεπτών για την εξέταση Salesforce Administrator με LinkedIn και γίνετε έμπειρος Διαχειριστής Salesforce. Εδώ θα γνωρίσετε τα οφέλη της πιστοποίησης και το εύρος της εξέτασης.

    Το LinkedIn προσφέρει εκπαιδευτικό υλικό που απαιτείται για να περάσετε τις εξετάσεις και σας βοηθά να μάθετε πώς να διατηρείτε τα διαπιστευτήρια Salesforce με την πάροδο του χρόνου. Αποκτήστε το πιστοποιητικό μετά την ολοκλήρωση και προωθήστε το στους εργοδότες ή τους πελάτες σας για να αποκτήσετε μια επιτυχημένη θέση στο εγγύς μέλλον σας.

    Θα λάβετε διάφορες συμβουλές για να κάνετε πρακτικές δοκιμές, να κάνετε στρατηγικές κατά την προετοιμασία για τεστ και πολλά άλλα. Αρχικά, θα γίνει μια σύντομη εισαγωγή στο μάθημα. Στη συνέχεια, μια επισκόπηση της πιστοποίησης, η εκπαίδευση και το υλικό αναφοράς, η προετοιμασία των δοκιμών, τα επόμενα βήματα μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος και τέλος, το συμπέρασμα.

    YouTube

    Η Edureka προσφέρει ένα δωρεάν μάθημα πιστοποίησης Salesforce Administrator για την επόμενη εξέταση. Προσφέρει 9 ώρες πλήρους μαθήματος στο YouTube, όπου καλύπτει την εισαγωγή, το cloud computing, το Salesforce, τα οφέλη, τις αρχές λειτουργίας, την αρχιτεκτονική Salesforce και ούτω καθεξής.

    Το μάθημα μπορούν να παρακολουθήσουν αρχάριοι και επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις βαθιές γνώσεις τους. Καλύπτει βασικούς ορισμούς για τον συνολικό τρόπο εργασίας στον οργανισμό σας, έτσι ώστε όλοι να επωφεληθούν από το μάθημα.

    S2 Labs

    S2 Labs προσφέρει πολλά μαθήματα και προγράμματα πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν μαθήματος Πιστοποίησης Διαχειριστή Salesforce. Προσφέρει κορυφαία εργαλεία και δυνατότητες που σας βοηθούν να γίνετε πιστοποιημένος Διαχειριστής Salesforce και Δημιουργός Εφαρμογών.

    Θα λάβετε υλικό μελέτης για εξάσκηση, βίντεο για να κατανοήσετε καλύτερα, εργασίες για αναθεώρηση του θέματος, εξάσκηση τεστ για να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας και πολλά άλλα.

    Λοιπόν, η θεωρία δεν είναι αρκετή. Έτσι, τα εργαστήρια S2 παρέχουν πρακτικές δοκιμές όπου θα δημιουργήσετε έργα. Στο τέλος, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει – το πιστοποιητικό σας. Και μπορείτε να μοιραστείτε το πιστοποιητικό με τους ηλικιωμένους ή τους πελάτες σας για να λάβετε μια κατάθεση ή να ξεκινήσετε μια καριέρα στον τομέα.

    Εδώ θα μάθετε cloud computing, Salesforce και CRM βασικά, περιβάλλοντα, μοντελοποίηση δεδομένων, προσαρμογή διεπαφής χρήστη, διαχείριση δεδομένων, ασφάλεια δεδομένων, ουρές, αυτοματοποίηση διαδικασιών, αναφορές, cloud πωλήσεων, πίνακες εργαλείων, εφαρμογή υπηρεσιών, αρχιτεκτονική MVC και διάφορες δραστηριότητες.

    Εγγραφείτε τώρα στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην τάξη και χτίστε μια σπουδαία καριέρα.

    ApexHours

    Δεδομένου ότι το Salesforce είναι περιζήτητο παγκοσμίως, είναι μια καλή στιγμή να μάθετε αυτήν τη δεξιότητα ApexHours. Μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα βασικά του Salesforce και τις επιπτώσεις του μέσω βίντεο, ώστε να γίνετε επαγγελματίας στον τομέα.

    Τα καλά νέα είναι ότι το ApexHours προσφέρει δωρεάν βίντεο στο YouTube και σας επιτρέπει να γίνετε κύριος στο μοντέλο δεδομένων SFDC, την αναφορά, το πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών και πολλά άλλα. Μέσα στην πηγή, θα βρείτε την εισαγωγή, τα δεδομένα μοντελοποίησης, την προσαρμογή, την επικύρωση δεδομένων, το εργαλείο δημιουργίας διεργασιών, την αυτοματοποίηση ροής εργασιών, τη διαχείριση πρόσβασης δεδομένων, τον έλεγχο, την αίσθηση σήμανσης και πολλά άλλα.

    Μόλις μάθετε κάθε δυνατότητα του Salesforce, μπορείτε να κάνετε προσαρμογή στο Salesforce, να εφαρμόσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές και να δημιουργήσετε εφαρμογές. Έτσι, κατακτήστε τις έννοιες δωρεάν με αυτήν την πλατφόρμα και μεταφέρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο του cloud computing.

      Πώς να βρείτε την εξωτερική IP του Google Cloud VM;

    MindMajix

    MindMajix προσφέρει ένα μάθημα Salesforce Admin Certification που εστιάζει στις βασικές λειτουργίες και διοικητικά χαρακτηριστικά του Salesforce για τη διαμόρφωση, την υλοποίηση και τη διαχείριση πωλήσεων και υπηρεσιών.

    Τα μαθήματα του MindMajix συνδυάζουν πρακτικές διαλέξεις και διάφορες ασκήσεις. Έτσι, μπορείτε να εξερευνήσετε τις προηγμένες δυνατότητες μέσω πρακτικής εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτές δείχνουν επίσης κάποιες πρακτικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ώστε να μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​γρήγορα.

    Το μάθημα περιλαμβάνει 20 ώρες συνεδριών, ευέλικτα χρονοδιαγράμματα, πρόγραμμα σπουδών προσανατολισμένο στην πιστοποίηση, 16 ώρες εργαστηρίων, δωρεάν επίδειξη, διαγραφή 1-1 αμφιβολιών και έργο σε πραγματικό χρόνο. Στο αναλυτικό πρόγραμμα, θα δείτε ένα εισαγωγικό βίντεο για το Salesforce, τη ρύθμιση του περιβάλλοντος, τις εφαρμογές, τα αντικείμενα και πολλά άλλα μαθήματα.

    Επιλέξτε τη ζώνη άνεσής σας με διάφορες επιλογές τιμολόγησης και λάβετε ποιοτική εκπαίδευση για να γίνετε ειδικός στο πρόγραμμα Salesforce Admin. Θα λάβετε πλεονεκτήματα μετά την εκπαίδευση, όπως συμβουλευτική σταδιοδρομίας, προσαρμοσμένη δημιουργία βιογραφικών, πρόσβαση σε βίντεο με αυτόματο ρυθμό ζωής, κουίζ και πολλά άλλα.

    Gemma

    Μάθετε τις βασικές αρχές του Salesforce με τις ηχογραφήσεις και τις εργασίες της Gemma. Προσφέρει ένα δωρεάν μάθημα Salesforce για άτομα που θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους στο cloud computing.

    Το μάθημα πιστοποίησης Salesforce Admin της Gemma περιλαμβάνει:

    • Εισαγωγή στο Salesforce
    • Περιήγηση χρήστη, λογαριασμοί, επαφές, φλυαρία κ.λπ.
    • Δημιουργήστε εφαρμογές, προσαρμοσμένα αντικείμενα και πεδία
    • Προβολές λίστας, διατάξεις σελίδας, ενέργειες, κουμπιά κ.λπ.
    • Ασφάλεια δεδομένων
    • Κανόνες κοινής χρήσης, συνάθροισης, επικύρωσης και τύπων
    • Δημιουργία εφαρμογής πρόσληψης
    • Αυτοματοποίηση διαδικασιών
    • Εισαγωγική ροή
    • Εισαγωγή, ενημέρωση και εξαγωγή δεδομένων
    • Αναφορές και πίνακες ελέγχου
    • Διαχείριση κύκλου ζωής εφαρμογής
    • Σύννεφο υπηρεσιών

    Μαθαίνοντας όλα αυτά τα παραπάνω μαθήματα, μπορείτε να γίνετε ειδικός στον τομέα του Salesforce. Ξεκινήστε την πορεία σας σήμερα και ανεβάστε την καριέρα σας.

    Πώς να Ace the Exam;

    Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τεράστιο άγχος όταν δίνουν εξετάσεις και τεστ.

    Ακόμα κι αν έχετε μάθει όλα τα θέματα για την εξέταση Πιστοποίησης Διαχειριστή Salesforce, μπορεί να φοβάστε ή να μην έχετε εμπιστοσύνη στο να εμφανιστείτε στην εξέταση.

    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να κάνετε μια στρατηγική από την αρχή της προετοιμασίας σας. Δεν είναι μόνο απαραίτητο να καλύψετε τα θέματα και τις έννοιες, αλλά και να διαχειριστείτε το άγχος και να προετοιμάσετε το μυαλό σας για το τεστ. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε έτοιμοι για εξετάσεις από μέσα προς τα έξω.

    Και για να σας βοηθήσουμε με αυτό, ακολουθούν ορισμένες υποδείξεις που μπορείτε να έχετε κατά νου για να προετοιμαστείτε για το τεστ. Τα περισσότερα από αυτά ισχύουν για οποιαδήποτε εξέταση στην οποία μπορεί να εμφανιστείτε.

    Διαχείριση χρόνου: Η διαχείριση του χρόνου σας είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ως εκ τούτου, πρέπει να σχεδιάσετε πόσο χρόνο θα αφιερώσετε σε κάθε ερώτηση για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα καταπονεθείτε και θα αποδώσετε το καλύτερό σας.

    Εξασκηθείτε στη διαχείριση χρόνου από την αρχή κάνοντας τεστ μόνοι σας, παρακολουθήστε πώς ξοδεύετε χρόνο σε κάθε ερώτηση και προσαρμόστε και βελτιωθείτε ανάλογα. Προσπαθήστε να μην αφιερώνετε πολύ χρόνο σε μια ερώτηση και ξέρετε πότε να προχωρήσετε. Αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του χρόνου, μπορείτε επίσης να επιστρέψετε στην επισημασμένη ερώτηση για να προσπαθήσετε ξανά. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χάνετε καμία ερώτηση και καλύπτετε όσο το δυνατόν περισσότερα.

    Αξιοποιήστε πόρους: Αξιοποιήστε στο έπακρο τους διαθέσιμους πόρους, είτε πρόκειται για μαθήματα που παρακολουθείτε είτε για πόρους που έχετε συγκεντρώσει. Εξασκηθείτε όσο μπορείτε για να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας.

    Επιπλέον, εάν λάβετε μέρος στις αυτοπροσώπως εξετάσεις, το εξεταστικό κέντρο θα σας επιτρέψει τρία φύλλα χαρτιού για να γράψετε σημαντικές σημειώσεις. Ξεκινήστε την εξέταση όταν νιώσετε προετοιμασμένοι τόσο με το σώμα όσο και με το μυαλό.

    Να είστε ρεαλιστές: Το να περάσετε τις εξετάσεις με την πρώτη προσπάθεια δεν είναι για όλους. Έτσι, να είστε έτοιμοι για οποιοδήποτε αποτέλεσμα – περάστε ή αποτυγχάνετε. Αν αποτύχεις, είναι απολύτως εντάξει. Έμαθες πράγματα στο δρόμο. Επίσης, μπορείτε να επαναλάβετε το τεστ.

    Μην αγχώνεστε άσκοπα για το αποτέλεσμα. απλά να είστε ρεαλιστές, να είστε ήρεμοι και να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις. Δημιουργήστε τις σωστές προσδοκίες και βελτιωθείτε κάθε μέρα. Εξετάζοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων, μπορείτε να ελέγξετε τα σχόλια σε επίπεδο ενότητας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα λάθη σας και να τα βελτιώσετε για την επόμενη δοκιμή σας.

    συμπέρασμα

    Γίνετε πιστοποιημένος διαχειριστής Salesforce δίνοντας την εξέταση και προετοιμάζοντάς την με τους παραπάνω πόρους και μαθήματα.

    Όλα είναι καλά και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά για να ξεκινήσετε την προετοιμασία. Θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εξετάσεις με καλούς βαθμούς και να αποκτήσετε προσοδοφόρες ευκαιρίες.