Πώς να βρείτε φίλους ή κάποιον που γνωρίζετε στο Snapchat

Όσον αφορά την κοινή χρήση στιγμιότυπων από την καθημερινότητά σας, δεν υπάρχει πιο απλή μέθοδος από τη χρήση του Snapchat. Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών, όπως το Facebook και το Instagram, αφορούν τη μονιμότητα και τη δυνατότητα κοινής χρήσης και προβολής περιεχομένου από οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σας, το Snapchat κρατά τα πράγματα προσωρινά. Δεν υπάρχει ροή, δεν υπάρχει τρόπος προβολής περιεχομένου από μήνες και χρόνια πριν.

Αντί για τις συνηθισμένες διατυπώσεις των κοινωνικών εφαρμογών, όλα στο Snapchat είναι προσωρινά, από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που στέλνετε απευθείας στους φίλους σας μέχρι τις Ιστορίες που ανεβάζετε στο Snapchat και διαρκούν μόλις είκοσι τέσσερις ώρες πριν εξαφανιστούν για πάντα. Σίγουρα, μπορείτε να αποθηκεύσετε περιεχόμενο στις Αναμνήσεις σας για να το δείτε ή να το στείλετε αργότερα, αλλά αυτό το περιεχόμενο παραμένει ορατό μόνο σε εσάς ως ροή στιγμών.

Αυτή η αίσθηση των προσωρινών αναρτήσεων και της κοινής χρήσης κάνει το Snapchat ένα από τα πιο βιώσιμα κοινωνικά δίκτυα για το 2021, αλλά δυστυχώς, θα χρειαστείτε φίλους στο Snapchat για να κάνετε την πλατφόρμα διασκεδαστική όπως κάθε κοινωνικό δίκτυο. Το Snapchat ενθαρρύνει την άφθονη αλληλεπίδραση με τη λίστα “Φίλων” σας στην πλατφόρμα, από τη δημιουργία γραμμών Snapchat με τους καλύτερους φίλους σας στέλνοντάς τους μια φωτογραφία ή ένα βίντεο κάθε μέρα έως τη χρήση του Bitmoji ή την κοινή χρήση της τοποθεσίας σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία χάρτη μέσα στο Snapchat. Επιπλέον, θα θέλετε οι άνθρωποι να βλέπουν τις Ιστορίες που δημοσιεύετε και, ομοίως, θα θέλετε να βλέπετε τις Ιστορίες των πιο στενών φίλων και της οικογένειάς σας.

Είτε ψάχνετε να βρείτε νέους φίλους, ένα συγκεκριμένο άτομο ή να γνωρίσετε νέα άτομα στο Snapchat, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε πού να ψάξετε. Σε αντίθεση με το Facebook, που διευκολύνει την αναζήτηση του ονόματος ενός ατόμου, το Snapchat χρησιμοποιεί ονόματα χρηστών και άλλα εμφανιζόμενα ονόματα για να κρύψει τις πραγματικές ταυτότητες. Αν προσπαθείτε να βρείτε κάποιον στο Snapchat, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ας βουτήξουμε σε αυτόν τον οδηγό για την αναζήτηση ατόμων στο Snapchat.

Προσθήκη φίλων που γνωρίζετε

Για τους περισσότερους ανθρώπους, πιθανότατα θέλετε να προσθέσετε άτομα που γνωρίζετε ήδη στην πραγματική ζωή, είτε είναι φίλοι, οικογένεια ή συνάδελφοί σας. Οι προγραμματιστές του Snapchat έχουν κάνει τα πάντα για να διευκολύνουν τους χρήστες να προσθέτουν άτομα. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι επίσης μπερδεμένο να προσθέτετε άτομα, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των επιλογών και των επιλογών που έχετε για να προσθέσετε τους φίλους σας στην πλατφόρμα.

  Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Snapchat

Ας μετρήσουμε αντίστροφα κάθε μέθοδο στο Snapchat, ώστε ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε αυτοπροσώπως ή χίλια μίλια μακριά, μπορείτε να προσθέσετε κάθε έναν από τους φίλους σας στο Snapchat χωρίς προβλήματα.

Προσθέστε φίλους στο Snapchat χρησιμοποιώντας το Snapcode

Εάν τυχαίνει να βρίσκεστε στο ίδιο μέρος με τους φίλους σας, το Snapcode είναι ο ευκολότερος τρόπος ανταλλαγής πληροφοριών Snapchat.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και θα δείτε το Snapcode σας, ένα ειδικό βοηθητικό πρόγραμμα σε στυλ κώδικα QR που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να γνωρίσετε νέα άτομα.
  • Με αυτό το άνοιγμα, αφήστε τον φίλο που θέλει να σας προσθέσει να ανοίξει το Snapchat στο τηλέφωνό του
  • Ενώ βρίσκεστε στο σκόπευτρο της κάμερας, κυλήστε τον Snapcode σας.
  • Ο κωδικός σας θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη δυνατότητα προσθήκης σας στο Snapchat και μπορείτε να αποδεχτείτε το αίτημά τους από εκεί.
  • Όταν τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης του Snapcode κάποιου (μέσω μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων ή μιας κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης), επιλέξτε την καρτέλα “Snapcode” από την επιλογή “Προσθήκη φίλων”. Από εκεί, επιλέξτε το στιγμιότυπο οθόνης με τον Snapcode σε αυτό. Θα αποκτήσετε αυτόματα πρόσβαση στον λογαριασμό αυτού του ατόμου, όπως αν κάνατε παραδοσιακά σάρωση του Snapcode.

    Χρησιμοποιήστε ονόματα χρήστη για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat

    Η σελίδα προφίλ έχει μια άλλη επιλογή που καθιστά εύκολη την προσθήκη μεταξύ τους: την επιλογή “Προσθήκη φίλων”. Ολόκληρο αυτό το μενού έχει μερικές επιλογές που θα χρειαστεί να αναφέρουμε λεπτομερώς εδώ, αλλά θα ξεκινήσουμε με την πιο προφανή: πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη τους στο πλαίσιο στο επάνω μέρος της σελίδας.

  • Στη σελίδα του προφίλ σας, πατήστε «Προσθήκη φίλων».
  • Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου στο πλαίσιο στο επάνω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ή πατήστε στο “Προσθήκη”.
  • Προαιρετικά: Εάν κάποιος σας έχει προσθέσει ξανά, μπορείτε να τον εγκρίνετε γρήγορα και εύκολα κάνοντας κλικ στην επιλογή “Προστέθηκε με” στο επάνω μέρος της σελίδας.
  • Χρησιμοποιήστε τις Επαφές για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat

    Η ίδια σελίδα “Προσθήκη φίλων” που αναφέραμε παραπάνω έχει μια άλλη καρτέλα για τις επαφές σας.

  • Δώστε στο Snapchat άδεια πρόσβασης στις επαφές σας.
  • Μπορείτε να δείτε κάθε φίλο που έχει συγχρονίσει τον αριθμό τηλεφώνου του τόσο στις επαφές σας όσο και στο Snapchat.
  • Προβάλετε τις Επαφές σας Android στο Snapchat και κάντε κλικ στην “Προσθήκη” δίπλα σε αυτές που θέλετε να προσθέσετε ως φίλοι. Όσοι έχουν λογαριασμό Snapchat θα εμφανίζονται στη λίστα.
  • Χρησιμοποιήστε συνδέσμους για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat

  • Βεβαιωθείτε ότι το Snapchat έχει άδεια πρόσβασης στις Επαφές σας Android ή iOS.
  • Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας στο Snapchat.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Κοινή χρήση” στον λογαριασμό σας, που βρίσκεται στα δεξιά των “Bitmoji” και “Trophies”.
  • Επιλέξτε «Κοινή χρήση ονόματος χρήστη» για να στείλετε ένα μήνυμα, ένα tweet ή μια ανάρτηση στο Facebook που προσκαλεί άτομα να σας προσθέσουν στο Snapchat.
  •   Πώς να ακολουθήσετε κάποιον στο Snapchat

    Η επιλογή “Κοινή χρήση Snapcode” κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά σας δίνει μια φωτογραφία του Snapcode σας αντί για τον σύνδεσμο, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να σας προσθέσουν χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω γρήγορα. Ομοίως, τα άτομα μπορούν να σας στείλουν το ίδιο μήνυμα, επιτρέποντάς σας να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο ή να σαρώσετε τον Snapcode για να τα προσθέσετε εάν επιλέξουν να μοιραστούν τον λογαριασμό τους μαζί σας μέσω των παραπάνω μεθόδων.

    Προσθέστε φίλους στο Snapchat χρησιμοποιώντας Προτεινόμενους φίλους

    Θυμάστε αυτή την πρώτη σελίδα στην επιλογή “Προσθήκη φίλων”; Υπάρχει μια λίστα με προτάσεις “Γρήγορη προσθήκη” κάτω από αυτήν, δίνοντάς σας μια λίστα με προτεινόμενα άτομα που μπορεί να γνωρίζετε με βάση τους κοινούς φίλους, την τοποθεσία και πολλά άλλα. Πατήστε το κουμπί “Γρήγορη προσθήκη” για να τα προσθέσετε και θα στείλετε αυτόματα ένα αίτημα για προσθήκη στο Snapchat χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

  • Βεβαιωθείτε ότι το Snapchat έχει άδεια πρόσβασης στις Επαφές σας.
  • Μεταβείτε στην “Προσθήκη φίλων” από τη σελίδα του προφίλ σας.
  • Στις προτάσεις «Γρήγορες προσθήκες», που σας δίνει μια λίστα με προτεινόμενα άτομα που μπορεί να γνωρίζετε με βάση τους κοινούς φίλους, την τοποθεσία και άλλα, κάντε κλικ στην «Προσθήκη» δίπλα σε οποιονδήποτε θέλετε να προσθέσετε στο Snapchat.
  • Το Snapchat θα στείλει αυτόματα ένα αίτημα για την προσθήκη τους στο Snapchat για λογαριασμό σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
  • Προσθήκη ατόμων που δεν γνωρίζετε στο Snapchat χρησιμοποιώντας το Reddit

    Αν και πολύ λιγότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα το χρησιμοποιήσουν, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να προσθέσετε άτομα που δεν γνωρίζετε στην πραγματική ζωή μέσω του Snapchat απλώς κοιτάζοντας στο σωστό μέρος. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε τη λίστα φίλων σας είτε απλά θέλετε να προσθέσετε άτομα που γνωρίσατε σε διαδικτυακές κοινότητες, εδώ μπορείτε να αναζητήσετε νέους φίλους στο Snapchat.

    Ίσως πιστεύετε ότι το subreddit του Snapchat προορίζεται για τη συζήτηση ειδήσεων και ενημερώσεων του Snapchat, μαζί με τυχόν ζητήματα εντός της εφαρμογής. Ωστόσο, το r/Snapchat είναι μια κοινότητα αφιερωμένη στο να βοηθάει χρήστες του Snapchat όλων των τύπων να βρουν και να γνωρίσουν νέους φίλους για να μιλήσουν στην πλατφόρμα. Απλά πρόσεχε.

  • μεταβείτε στο Snapchat Reddit (r/Snapchat).
  • Πριν από τη δημοσίευση, να γνωρίζετε τους τρέχοντες κανόνες που μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αν και αυτό είναι σπάνιο.
  • Με βάση τους κανόνες του Snapchat Reddit, δημοσιεύστε την ηλικία σας (23, για παράδειγμα), μετά το φύλο σας συν το ζητούμενο φύλο (F4A, F4F, M4F, M4M κ.λπ.) και μετά έναν τίτλο σκοπού. Τέλος, πληκτρολογήστε μια μικρή περιγραφή λέγοντας ότι θέλετε.
  • Το bot του Subreddit διευκολύνει αυτόματα τα άτομα να σας στέλνουν μηνύματα στο Reddit προκειμένου να ανταλλάσσουν ονόματα χρήστη ή Snapcodes.
  •   Τι είναι το εικονίδιο της Σελήνης στην εφαρμογή Snapchat

    Η γενική ιδέα είναι απλή: κάνετε μια ανάρτηση που περιγράφει την ηλικία, το κοινό-στόχο και τις προθέσεις σας και, στη συνέχεια, το bot του subreddit διευκολύνει αυτόματα τους χρήστες να σας στείλουν μηνύματα για να ανταλλάξουν ονόματα χρήστη ή Snapcodes. Το subreddit του Snapchat δεν επιτρέπει περιεχόμενο που δεν είναι ασφαλές στην εργασία (NSFW), αν και υπάρχουν άλλες κοινότητες που μπορείτε να βρείτε εκεί που το επιτρέπουν ακριβώς.

    Προσθήκη ατόμων που δεν γνωρίζετε στο Snapchat χρησιμοποιώντας Κοινότητες ιστότοπου

    Αν και προτείνουμε το Reddit ως το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε νέα άτομα στο Snapchat, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η εύρεση άλλων μέσω ιστοτόπων όπως AddMeSnaps είναι μια επιλογή, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι ή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Reddit. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AddMeSnaps.

  • Παω σε AddMeSnaps σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.
  • Συμπληρώστε κάθε ενότητα της φόρμας: «Όνομα χρήστη Snapchat», «Ηλικία», «και «Φύλο». Κάντε κλικ ή πατήστε στο “+ Προσθήκη μου!”
  • Εμφανίζεται μια νέα φόρμα μαζί με μια λίστα με βάση την ηλικία και το φύλο σας. Για να βρείτε καλύτερες αντιστοιχίσεις, χρησιμοποιήστε τη φόρμα πάνω από τη λίστα για να βασίσετε τα αποτελέσματα σε “Φύλο”, “Ηλικία” και “Χώρα”.
  • Κάντε κλικ ή πατήστε σε οποιοδήποτε «όνομα χρήστη» που θέλετε να προσθέσετε ως φίλο.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ξεκινήσετε τη διαδικασία φίλου. Στα κινητά τηλέφωνα, θα εμφανίζει επιλογές “Άνοιγμα με” που περιλαμβάνουν το Snapchat.
  • Το εργαλείο είναι πολύ απλοϊκό και δεν παρέχει καθόλου πολλές πληροφορίες. Το AddMeSnaps χρησιμοποιείται καλύτερα για τους ανθρώπους να βρίσκουν συνδέσμους ή άλλα flings μέσω του Snapchat ή να έχουν έναν γρήγορο φίλο για να μιλήσουν, αλλά η επιλογή υπάρχει αν το θέλετε. Θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί όταν συνδέεστε με χρήστες στο διαδίκτυο, καθώς ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη μιας σύνδεσης μαζί σας.

    Κλείνοντας, το Snapchat διευκολύνει τη σύνδεση με φίλους, οικογένεια και αγνώστους. Χάρη σε πολλές μεθόδους και επιλογές για τη σύνδεση με άτομα τόσο κοντά όσο και μακριά, είναι εύκολο να βρείτε ένα άτομο κοντά, να συνδεθείτε μαζί του μέσω του Snapchat και να γίνετε φίλοι αυτόματα. Πείτε μας πώς συνδέεστε με φίλους στο Snapchat στα παρακάτω σχόλια!

    Εύρεση και προσθήκη συχνών ερωτήσεων για φίλους του Snapchat

    Το Snapchat ειδοποιεί τους ανθρώπους όταν τους έχω προσθέσει;

    Ναί. Όταν εκτελείτε μία από τις παραπάνω μεθόδους, ο άλλος χρήστης θα λάβει μια ειδοποίηση ότι τις έχετε προσθέσει. Ωστόσο, το Snapchat δεν θα ειδοποιήσει άλλον χρήστη εάν τον διαγράψετε.

    Μπορώ να δω αν κάποιος «σπάει» τις αναρτήσεις κάποιου άλλου;

    Το Snapchat δεν σας ενημερώνει άμεσα για τις δραστηριότητες άλλων. Ωστόσο, εάν οι δυο σας είστε φίλοι στην εφαρμογή, υπάρχουν τρόποι να γνωρίζετε εάν το άτομο τραβάει ενεργά τις αναρτήσεις άλλων. Το Snapchat Score/Snapscore (ένας αριθμός που βρίσκεται στο προφίλ των χρηστών) αυξάνεται με κάθε στιγμιότυπο, μεταξύ άλλων παραγόντων. Εάν ο αριθμός φαίνεται να αυξάνεται και το άλλο άτομο δεν τραβάει τις αναρτήσεις σας, είναι πιθανό να τραβήξει τις αναρτήσεις κάποιου άλλου. Ένας άλλος τρόπος για να δείτε εάν ο φίλος σας στο Snapchat τραβάει κάποιον άλλο είναι εάν το emoji σας αλλάζει. Το Snapchat χρησιμοποιεί emoji καλύτερου φίλου που εμφανίζονται αυτόματα με ραβδώσεις Snap. Εάν έχετε το emoji καρδιάς και εξαφανιστεί, ο φίλος σας είναι πιθανό να χτυπήσει κάποιον άλλο περισσότερο από εσάς.