Πώς να βρείτε υπότιτλους για ένα αρχείο πολυμέσων

Οι άνθρωποι παρακολουθούν ταινίες με υπότιτλους για πολλούς λόγους. Τα άτομα με προβλήματα ακοής μπορεί να το χρησιμοποιήσουν για να απολαύσουν μια ταινία με φίλους, μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε μια δεύτερη γλώσσα ή μπορείτε να απολαύσετε μια ταινία που έχει κακό ήχο ή δεν ακούγεται διάλογος πάνω από τις εκρήξεις. Δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους υπότιτλους ή πότε μπορεί να τους χρειαστείτε. Η ουσία είναι ότι οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για όλα τα είδη των πραγμάτων. Οι υπότιτλοι περιλαμβάνονται συνήθως σε DVD ή Blu-Ray. Συχνά είναι σε περισσότερες από μία γλώσσες. Το ίδιο το Netflix έχει υπότιτλους, αλλά δεν έχουν όλα τα αρχεία πολυμέσων. Δεν είναι δύσκολο να βρείτε υπότιτλους για ένα αρχείο πολυμέσων. Το Subtitles Space είναι μια μικρή εφαρμογή ιστού που διευκολύνει την εύρεση τους.

  7 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διακομιστή email 2020

Τα διαδικτυακά αποθετήρια υποτίτλων έχουν πολλά ψεύτικα κουμπιά λήψης που είναι διαφημίσεις. Το Subtitles Space προσφέρει μια καθαρή διεπαφή χρήστη και μεταφορά και απόθεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να βρείτε υπότιτλους για ένα αρχείο πολυμέσων είναι να μεταφέρετε και να αποθέσετε το αρχείο σας στην εφαρμογή. Το Drag & drop επιτρέπει στο Subtitles Space να διαβάσει το όνομα του αρχείου. Το ίδιο το αρχείο δεν πρόκειται να μεταφορτωθεί στην εφαρμογή.

Υπότιτλοι Το Space μπορεί να αναζητήσει υπότιτλους σε οποιαδήποτε γλώσσα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα τα βρει, αλλά μπορεί να τα αναζητήσει παρόλα αυτά.

  Πώς να διατηρήσετε ενημερωμένα τα Mods "Sims 4".

Το Subtitles Space αναζητά σε πολλά σημεία για υπότιτλους και συχνά, επιστρέφει πολλά αρχεία για ένα μόνο αρχείο πολυμέσων. Δεν είναι καλό να βρίσκεις υπότιτλους για σειρές anime, αλλά λειτουργεί καλά για ταινίες.

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε αρχεία πολυμέσων το ένα μετά το άλλο. Το Subtitle Space θα συνεχίσει να προσθέτει τα αρχεία στην τρέχουσα σελίδα. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να κάνετε λήψη όλων των αρχείων από μία μόνο σελίδα. Δεν χρειάζεται να ανανεώσετε μια αναζήτηση σελίδας για υπότιτλους για κάθε αρχείο ξεχωριστά. Οι υπότιτλοι είναι στην τυπική μορφή αρχείου SRT.

Το Subtitles Space λειτουργεί καλά ως επί το πλείστον, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως δεν είναι υπέροχο με τις σειρές Anime. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, δεν κατάφερε να βρει αγγλικούς υπότιτλους για δύο πολύ δημοφιλείς σειρές Anime που, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το είδος, πιθανότατα θα έχετε ακούσει.

  Δεν υπάρχει επιλογή "Εκτέλεση με επεξεργαστή γραφικών" στο μενού περιβάλλοντος, κάντε δεξί κλικ

Το Subtitles Space δεν αναζητά υπότιτλους στο Open Subtitles. Αν το έκανε, μάλλον θα είχε καλύτερη τύχη να βρει υπότιτλους για anime. Το Open Subtitles έχει μια πολύ μεγαλύτερη βάση δεδομένων με αρχεία SRT, αλλά ο αριθμός των διαφημίσεων και των αναδυόμενων παραθύρων στον ιστότοπο είναι αρκετά ενοχλητικός για τον μέσο χρήστη.

Το Subtitles Space έχει μια πολύ μικρότερη βάση δεδομένων, αλλά έχει την πιο καθαρή διεπαφή που μπορείτε να ελπίζετε ποτέ να βρείτε. Τούτου λεχθέντος, εάν δεν ψάχνετε για κάτι πολύ σκοτεινό, δεν θα έχετε πάρα πολλά προβλήματα.

Επισκεφτείτε το Space Υπότιτλων